|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
(riješeno) Stalno prekidanje konekcije
dakle u zadnjih 5-6 dana prekine mi se internet konekcija nakon cca 1 sat koristenja neta,i moram restartat modem da bi mi se ponovo sve normalno vratilo nije do providera,zvao sam ih i rekli su da je kod njih sve ok, internet je kablovski,spojen preko motorola sb5101 modema(probavao preko usba i mreznog kabla-opet ista stvar) u event vieweru mi izbacuje dosta greski zna li iko do cega bi ovo moglo bit skenirao sam sa antivirusom,Malwarebytes' Anti-Malware-om,trojan removerom,spybot-om,hijackthis nista od tog nije moglo nac neki konkretan problem a vjerujem da bi to mogao uzrokovat virus neki.... ugasim firewall i antivirus potpuno,ni to ne pomaze
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Trebaš vjeortvano u opcijama mreže kartice upisati ip adrese. http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=91801 ,aOdes u contorl panel,zatim network conn,local area conn desni klik,properties,interent protocol(tcp/ip) dva lijeva klika i upišeše dns,defoult gat ti je 192.168.1.1,subnet mask 255.255.255.0,ip ti je 192.168.1.1. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
ma nije to sigurno.... a svakako moj ISP nije sa liste ponudjenih,pogledaj malo lokaciju moju.... ip mora pocinjati sa 77..... tako covjek iz isp-a mi je dao ip da pingam kad mi nestane konekcije ,no nije ni to uspjelo...
#4 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
|
![]() |
![]() |
#5 | |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
Pa što kaže na linkovima iz Event Properties-a? Kao da njihov server uskraćuje adresu… ![]() Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
#7 |
Premium
|
admine kljucaj ovo il sta vec izgleda da je problem do providera,poklonio nam za bozic flat pa raja navalila skidat dosta ljudi mi govori da imaju iste probleme ko i ja....
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|