|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Neš je crklo
Vozdra ljudi! Opis problema: Igram npr. WoW ili radim nesto drugo i kompjuter mi se samo zaledi.Ja ga lijepo fino resetiram i javi mi se porukica "insert system drive...bla,bla."Premjestim disk iz sate 1 u satu 2 i opet kratko radi i onda opet nakon nekog vremena "insert system.....".Ja opet iz sate 2 u satu 1 i opet sve nakratko radi.Posto se meni neda svako malo otvarat bocnu stranicu i zahebavat s tim prespajanje zna li itko mozda u cemu je problem??btw.komp mi se isto zna nekad samo ugasit ja ga upalim i sve radi ![]() Komp: Ploca: Asus k8ne-fm HDD:seagate(onaj speedy gonzalez) Ram:neki kingston mislim 1x512 grafa: Asus 6600GT extreme Psu:Corasain 650W tx .... Zahvaljujem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Sandy!!!
Datum registracije: Sep 2008
|
Jesi prilikom instalacije windowsa ubacia disketu sa sata driverom i pritisnuo F6 kad bi pisalo dole na dnu ekrana (ako je u pitanju xp?) Probaj i s drugim kabelom mozda je taj otisa... Vjerojatno mislis na seagate barracudu? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
|
Citiraj:
Probam,al' sumljam http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=88931 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
192.168.0.1
Datum registracije: Oct 2005
|
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Nakon sta sam zamjenio kabel moram priznat da se nije pojavio ni jedan "Insert system drive" ,ali se je kompjuter cesce zamrzivao.Da bi se tako jednom zamrznuo ja ga resetiram i ploca pocne tulit.Anyway hvala na pomoci mislim da cu ubost nes novo ako bude para... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Pobroji te beepove/tuljene s ploče i usporedi sa ovime da bar imaš bolju sliku šta bi moglo biti problem. http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=50273
![]() |
#8 |
192.168.0.1
Datum registracije: Oct 2005
|
Posto i mene zeza comp bacim se u pretragu foruma da vidim kako su se rjesavali pojedini problemi. U pretragu upisao pojam ''eliminacija'' i selektovo da mi samo trazi rezultate na podforumu ''hardverski problemi'' i fakat izbaci mi jedno 20-ak tema i ja se lagano zavalim i pocnem iscitavat jednu po jednu. I MAL TE NE, KOD SVAKE TE TEME NA KRAJU ISTE RIJECI SAMO DRUGACIJI RASPORED: '' Msilim da cu ubost nesto novo'', ''Znate sta, nevrijedi se zezat, odo ja u shoping'' Niko nista nije rjesio i rekao konkretno u cemu je bio problem i sl. , svi su jednostavno pobjegli od problema i to je to. Daj covjece posveti malo vremena toj kanti i rjesi to, vjeruj mi da je najlakse otic ostavit lovu u nekom od shopova, bila ona tvoja tesko zaradzena ili jos gori slucaj ako si odro roditelje za kintu, a problem se mogao rjesit. Ja imam uslove da sad odem u shop i uzmem sebi novu c2d kantu, al necu, jer ova postojeca zadovoljava moje potrebe i ono sto ja igram (a to je cod2) sasvim solidno radi na ovoj kanti, samo se treba potrudit, naci problem i rjesit ga.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|