|
![]() |
#1 |
A mighty pirate!
Datum registracije: Feb 2007
|
Vista 64-bit Ultimate & Netgear WG311T
Naime neprepoznaje dotičnu karticu,uopće,ali nije ni na 64 bitnom xp,što me jasno dovodi do zaključka da driveri dotične kartice neprepoznaju ništa osim 32 bitne sisteme. I sad dobio sam,tj netko drugi ali ja sam pokupio od Netgear Support-a 64 bitne vista drivere,ali nije .exe već su 3 fajla (.sys,.inf,.cat). Pardon na preglupom pitanju,ali ja nemam pojma šta da radim s tim. No dobro,mi HW freakovi ipak znamo štekat i to podosta u oom području :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Preko device managera povuci drajvere.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Mislim da sam neki dan ugrađivao sličnu ili čak istu karticu i također je bila 64-bitna Vista. Instalira se normalno, ali driver treba povući automatski iz Device Managera ili iz foldera na CD-u.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
A mighty pirate!
Datum registracije: Feb 2007
|
da ali problem je što ju uopće ne očitava u Device Manageru,pa nemogu updateati drivere EDIT:našao karticu Desni klik-properties->drivers tab->update drivers->Browse for a folder->folder sa drajverima i kaže da windows ne prepoznaje drivere ovo me lagano počinje živcirat Zadnje izmijenjeno od: Angelus. 15.11.2008. u 15:04. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|