|
![]() |
#1 |
geek.
Datum registracije: Mar 2007
|
Cherry G86-21070 CyMotion Master Linux tipkovnica
jel mozda neko probal tu tipkovnicu? mislim posto je cherry vjerujem da je kvalitetna. cital am da ima dosta los softver ali to mi ni najmanje netreba zaravo jer cu vjerojatno sam sve podesiti kak mi pase. ima je u netcomu za 307.68kn( http://shop.netcom.hr/product_info.p...oducts_id=4978 ) trazim imnace kvalitetnu tipkovnicu koja bi mogla zanmejniti mojeg logitecha. ova mi je zapela za oko bas zbog linuxa u nazivu ![]()
![]() |
#2 | |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
Sama tastatura je deluxe po pitanju tipkanja naspram vecine danasnjih tipkalica. No, stvar ukusa i prilagodbe. Ako si covjek od tastature kojem je mis sporedna stvar... malo ces trebati prilagodbe zbog neobicnog rasporeda prog. tipki sa lijeve strane. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
geek.
Datum registracije: Mar 2007
|
hvala na informaciji! kaj se keym@ana tice raden je za suse 9.x pa zato sam reko da je losiji malo softver a i cital sam po netu da malo losije radi. dok se probudim poslat cu mail zastupniku pa bas da vidim kaj bude. kaj se tipkanja tice - covjek sam od tastature, mis stvarno rijetko kad koristim, najcesce za odmor ruke ![]() inace, ovi iz netcoma mi se opce ne javljaju, bog zna zakaj.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|