|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2004
|
Pomoc: soundblaster Audigy 2 & connecting DV camcoder
HI! Imam jedan "mali" problemcic, ovak: Imam Soundblaster Audigy 2, dakle ona na sebi ima IEEE 1394 Firewire port. Kada prikljucim svoju miniDV [JVC GR-DX25E]kameru na taj port nista se ne desava; tj. kada probam u bilo kojem programu capture, program javlja "No capture device!". Sta da radim? IEEE port mi je OK instaliran [tako bar kaze Control Panel]. No u Sound, video & game controllers [takoder u Control Panelu] kao device pise mi "Legacy Capture Device"...cackajuci po internetu nasao sam neku stranicu koja opisuje slican problem i kaze da nakon instalacije drivera u Control Panelu bi trebalo biti (pod Sound, video & game controllers ) "1394 DV captue", kad sam instalirao drivere koji su ponudeni na toj stranici i meni je pisalo "1394 DV caputre" umjesto "legacy capture device", ali svaki put kad bih kliknuo properties komp. bi se restartirao [dakle...krivi driveri]. Hmm....moze li mi netko pomoc??? Thanx, unaprijed... P.S. [mozda sto i konfiguracija pomogne]: P4 3,0 GHZ Sound Blaster Audigy 2 HDD 80GB Mainboard: P4P800 SE 512 MB RAM ATI RADEON 9600 Series |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Sannin
Datum registracije: Jun 2003
|
ja ti iman platinum i instalirani su ti legacy driveri i sad se nesjecam jesam li sto dodatno instalirao ali mislim da ne... provjeri svejedno od zvucne da li imas update ne mogu sad nac fire cabel... nestao... :confused: ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
probao sam i sa novim driverima al nista... ![]() stvarno nemam pojma u cemu je "kvaka"! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Sannin
|
pogledaj pod netwoek adaptors da li imas "1394 net adaptor" to bi kao trebalo - koje programe imas? ja sam koristio movie maker od microsofta da provjerim da li radi firewire kao i pinnacle studio 8 za firewire...
![]() |
#5 |
Registered User
|
Imam i 1394 net adapter u Network Connections. Imam Pinnacle Studio 8, Windows Movie Maker 2, Premiere 7 [zasad samo trial], InterVideo WinDVD Creator....no niti jedan program ne prepoznaje firewire tj. capture device... Takoder sam negdje na netu citao da mi mozda IEEE adapter koristi isti IRQ kao i neki drugi adapter pa da bi to mogao biti uzrok... provjerio sam i IEEE adapter mi koristi IRQ 23 kao i USB Host Controller... neznam dal to moze smetat... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Sannin
|
pa moglo bi... s usb - nikad nisam siguran... jel dolaze neki driveri sa pinnacle studio nesto tipa za dv** ..?
![]() |
#7 |
Registered User
|
dolaze...al nema pomoci! Nabavio sam TV karticu pa radim capture preko nje....tak da vise se ne trebam gnjavit firewire-om... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
|
![]() Thanx, skinuo sam instalirao i probao....ali guess what! Ne radi...vjerovatno je neka hardverska greska, ili mozda kabel ![]() Thanks anyway... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|