|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Jul 2007
|
dvije particije na jednom disku pitanje
htio bih napraviti dvije particije na jednom disku i to tako da mi na jednoj particiji budu xp pro windowsi koje imam sad,a na drugoj vista ultimate,pa da me kod bootanja sistema pita koji os želim dignuti xp ili vistu,da li je to moguće i kako da to uradim ima li neki link na hrvatskom ili upute |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Instaliraš XP, na jednu Vistu na drugu. Podigneš Vistu, te skineš i instaliraš EasyBCD. Nakon toga odrediš bootmanager, ne kojoj je particiji XXP, na kojoj Vista. Napišeš imena OSova, nakon toga resetiraš. Kada budeš palio pitat će te koji OS želiš ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
"Ići ćeš, vratiti se nećeš, u ratu poginuti." "Ići ćeš, vratiti se, nećeš u ratu poginuti." Pa sad razmisli koja je svrha tih tvojih zareza... BTW, ne mora se zezati EasyBCD-om i sličnim programima jer će Vista sama napraviti boot izbornik. Eventualno može promijeniti defaultni OS i skratiti vrijeme čekanja.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
e sad sam napravio neki bad sa particijama sa programom acronis suite director sad mi govori da imam samo na C:123,48GB,a na neki unllocated 109,40gb vjerojatno sam nešto krivo napravio kako da sad povratim da mi na C opet bude 250gb pa da probam opet sve ponovno kako ste mi rekli i opisali http://www.imagesforme.com/show.php/...iskproblem.JPG ps: domy_os ajde molim te nemoj me stalno ispravljati za pravopis svi znaju što hoću reći bar se nadam, može?samo mi objasni ako hočeš kako da riješim ovaj slučaj može |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Nisam tebe ispravljao negu Baju, nakon par čitanja sam tek skužio što je htio reći... Ti si smanjio C particiju i sad trebaš napraviti novu za Vistu, sve je OK.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() Citiraj:
BTW vidim da si podjelio disk na samo 2 particije, gdje ćeš pohranjivat podatke i sve ostalo, koje se obično ne trpa na SYSTEM particije ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
pa gdje sam pohranjivao kad sam imao samo xp? ok,napravio sam particiju C i F sad mi je na F vista ultimate ali mi sad neće vista prepoznati miša i tipkovnicu u početku je sve bilo ok i onda odjednom je sve nestalo,na XP inače sve normalno radi i miš i tipkovnica što da uradim na visti da mi prepozna miša i tipkovnicu?može li se uopće što uraditi kada ne mogu ništa bez miša i tipkovnice,niti nakon restarta viste nisam ništa uspio, molim pomoć! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|