Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Konfiguracije
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 03.09.2008., 01:39   #1
andicro
Premium
Moj komp

andicro's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Jeftina, a dobra konfiguracija bez diska za 2.200 kn

Zanima me ljudi šta mislite o ovoj jeftinoj konfi?
HDD i periferiju sam izostavio jer ih imam.
Dali se ove komponente dobro slažu jedna s drugom,
jesam li pogodio ispravan proc. za ovu matičnu i matičnu za kučište?

Svaki komentar dobro došo!
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Dali je ovo uparivo.jpg‎
Views:	793
Size:	74.2 kB
ID:	8822  

Zadnje izmijenjeno od: McG. 03.09.2008. u 02:03.
andicro je offline   Reply With Quote
Staro 03.09.2008., 02:11   #2
rodney
only fool, not a horse
Moj komp

rodney's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
radije uzmi sata przu jer ce ti duze trajat (pata izumire...), a nije skuplji vise od 20kn, trebat ce ti kuler za proc jer ovaj nije box, i uopce nebi bilo lose da ne uzimas kuciste s napajanjem, nego uzmi neko mozda malo jeftinije bez napajanja i protegni se jos 200 kn za npr. http://www.adm.hr/product_info.php?c...oducts_id=3798...
mozes ustedi koju kunu recimo ak uzmes tu grafu ali ovdje:
http://www.optimum-online.hr/shop/vi...roduct=1106048
jedino za maticnu neam pojma jel to valja...
rodney je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 03.09.2008., 02:20   #3
McG
-------

Datum registracije: Aug 2005
Ovaj njegov 5000+ X2 je BOX, pošto postoji i takva "obična" verzija procesora. Black Edition verzije nema ispod ~450 kn.
McG je offline   Reply With Quote
Staro 03.09.2008., 19:08   #4
andicro
Premium
Moj komp

andicro's Avatar

DDR3 i DDR4 nije isto

Citiraj:
Autor rodney Pregled postova
radije uzmi sata przu jer ce ti duze trajat (pata izumire...), a nije skuplji vise od 20kn, trebat ce ti kuler za proc jer ovaj nije box, i uopce nebi bilo lose da ne uzimas kuciste s napajanjem, nego uzmi neko mozda malo jeftinije bez napajanja i protegni se jos 200 kn za npr. http://www.adm.hr/product_info.php?c...oducts_id=3798...
mozes ustedi koju kunu recimo ak uzmes tu grafu ali ovdje:
http://www.optimum-online.hr/shop/vi...roduct=1106048
jedino za maticnu neam pojma jel to valja...
Promakla ti je jedna SITNICA prijatelju,na optimumu si mi ukazao na grafu koja je GDDR3 a ona moja je GDDR4 a to nije mala stvar!!!
ps.Ja mislim da vrijedi nadoplatiti 100 kn.za GDDR4
Staro 03.09.2008., 19:35   #5
rodney
only fool, not a horse
Moj komp

rodney's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
izgleda da mi je promaklo puno toga stoga se ponizno ispricavam i povlacim svoje dupe s ovog podforuma jer mi nije bila namjera dezinformiranje....
pozz
rodney je offline   Reply With Quote
Staro 03.09.2008., 19:48   #6
andicro
Premium
Moj komp

andicro's Avatar

Sve 5

Ma nemaš beda,sve je OK,hvala na voljnosti pomaganja...RESPECT!!!

Zadnje izmijenjeno od: McG. 07.09.2008. u 14:14.
Staro 03.09.2008., 20:00   #7
Valg
Guest
Moj komp

Datum registracije: Jul 2008
Konfa je za te novce best buy (vidim da je taj shop dosta povoljniji).

Samo bih ja ubo ovu grafu:
http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?sifra=1130165

800MHz / 1170MHZ

A i bolje je hlađenje...
Valg je offline   Reply With Quote
Staro 03.09.2008., 20:46   #8
andicro
Premium
Moj komp

andicro's Avatar

Citiraj:
Autor Valg Pregled postova
/
A čuj njofra,ova tvoja je skuplja za 150kn. a performanse su tu negdje:
Powercolorka:800/1170 MHZ
Sapphirka:775/1200 MHZ
Za hlađenje se slažem sa tobom ali ipak 150kn je skuplja a i morao bih u drugi dučkas po nju...a ovak popeglam amex na jednom mjestu na više rata i kvit! A ionako mislim staviti par dodatnih ventilatora pa neće biti problema sa hlađenjem.

Svejedno HVALA!!!

Staro 04.09.2008., 01:20   #9
Uber Gosu
FORD Fix Or Repair Daily
Moj komp

Uber Gosu's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor andicro Pregled postova
Zanima me ljudi šta mislite o ovoj jeftinoj konfi?
HDD i periferiju sam izostavio jer ih imam.
Dali se ove komponente dobro slažu jedna s drugom,
jesam li pogodio ispravan proc. za ovu matičnu i matičnu za kučište?

Svaki komentar dobro došo!
Sve si dobro slozio (mada je AMD ) ali ovaj codegen zaobidji u sirokom luku i ubodi barem chiefteca ili fortrona koji su 100-150kn skuplji ali i 4 klase iznat toga poluproizvoda.
Uber Gosu je offline   Reply With Quote
Staro 07.09.2008., 00:45   #10
andicro
Premium
Moj komp

andicro's Avatar

Najbolja konfa bez hdd-a za 2500kn!!!

Recite mi vi stručnjaci kako se vama čini ova konfa bez HDD-a za 2500kn! Odgovara mi to što ju mogu kupiti na jednom mjestu na više rata pa mi nemojte pomagat slažući komponente iz pet različitih dučana,PUNO HVALA! Recite mi jel je dobra ova matična za te pare i da li će se sve ovo dobro slagati zajedno?
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Komp iz Protisa.png‎
Views:	616
Size:	36.1 kB
ID:	8833  

Oglas

Oglas
Oglasni prostor

Staro 07.09.2008., 00:50   #11
cuna
te je a...
Moj komp

cuna's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Dosta je ok jedino da malo jaču matičnu uzmeš ako misliš clockat, a onda prelaziš limit jbg...
Napajanje imaš?

Zadnje izmijenjeno od: McG. 07.09.2008. u 14:13.
cuna je offline   Reply With Quote
Staro 07.09.2008., 01:07   #12
andicro
Premium
Moj komp

andicro's Avatar

Dolazi zajedno sa kučištem i to od 500W
A što se tiče matične,koju bi mi preporučio iz tog dučkasa al da nebude skuplja više od 100kn?

Staro 07.09.2008., 02:34   #13
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Citiraj:
Autor Tomislav Č Pregled postova
Dosta je ok jedino da malo jaču matičnu uzmeš ako misliš clockat, a onda prelaziš limit jbg...
smijem znati zasto? ako se ide na BE, onda ploca, ako se nema neke prohtjeve za diranje memorije i slicnoga, se uzima vulgaris - palim i vozim, samo da bude sto hladnija i stabilnija.

Citiraj:
(napajanje) Dolazi zajedno sa kučištem i to od 500W
i tebe je to uvjerilo da napajanje ima 500W? hm, not.

sto se tice same konfiguracije, ako bas mora biti protis, osobno bi isao na ovako nesto:

MB Gigabyte MA69VM-S2, Socket AM2, AMD 690V, 4 x Serial ATA II, SATA RAID, UDMA133, VGA ATI Radeon X

Procesor AMD Athlon 64 X2 5400+ (2.8GHz,1MB,65W,AM2) box Black Edition

Hladnjak CPU Asus K8A9-8SB3/ID1, 939, 940, AM2

2 x Memorija DDR2 800MHz 1GB KINGMAX Mars

VGA Sapphire PCI-E ATI Radeon HD 3870, 512 MB GDDR3, TV, 2xDVI

ODD DVD-RW LITE ON DH-20A4P SuperAllWrite DVD±RW/DVD±R9/DVD-RAM, DVD+/-R 20x/20x, DVD+/-RW 8x/6x, DV

Napajanje Chieftec GPS-400AA-101A, 400W

Kućište Codegen midi tower 4063-CA, 400W, crno

razlike izmedu tvog prijedloga i mom u samom radu nema. osim sto sam ja stavio kuler jer BE idu bez hladenja (barem su 5000+ isli, mislim da kod 5400 nisu mijenjali politiku), tako da je jos on dodan.
najveca razlika je kuciste, tj napajanje. ja sam ti stavio chiefa koji ce raditi i bit ces bezbrizan da nece prhnuti i eksplodirati, dok sa ovim sto ide sa kucistem.......... ne znam, ja se nebi usudio, nije 3870 bas sitna grafa.
kuciste sam osobno imao neko vrijeme, iznenadujuce cvrsto i dosta dobro napravljeno (limovi ne zarezuju, naprijed i iza 2 x120mm za ventilatore i tako). cak i dosta dobro izgleda, isplati se za ~ 200 kuna.
memorija je jeftinija, jedino sto ne ide sa heatsinkovima. ali sada da ces i memoriju klokati (ili da ces ista klokati, jer je proc na dobrih 2.8GHz na def), mislim da neces. tako da ni nemas svrhe ici na corsaira, jedino ako bas hoces.

samo prijedlog kako bi sebi uzimao na tvom mjestu, lako ti sve zanemaris sto sam napisao i uzmes po svome .

Burko je offline   Reply With Quote
Staro 07.09.2008., 03:14   #14
andicro
Premium
Moj komp

andicro's Avatar

Citiraj:
Autor Burko Pregled postova
/
Hvala ti na ovako opširnoj pomoći ali imao bih neka pitanja,
Nisam baš neki veliki stručnjak pa me zanima ovo:

1.Ova tvoja varijanta kučišta i napajanja je OK,ali je i 220kn skuplja a ako ono moje napajanje i nema možda 500W kako ga deklariraju pa ima onda barem 400W što mi je dovoljno!

2.Ako u opisu karakteristika proca stoji: BOX-Black Edition,kolko ja znam to označava da je u kompletu i cooler zar ne? Znači ne trebam posebno kupovati cooler za proc.

3.Kaj fali matičnoj koju sam izabrao,koja je razlika?

4.Zašto ti Pioneer prža nije dobra pa mi preporučuješ Lite-On

5.Što se tiče RAM-a,pa skoro da isto koštaju a ovi što sam izabrao ja ipak su dosta kvalitetniji,kaj ne? (uzimam 2GB RAM-a) a Crosair dolazi u paketu 2x1GB i košta skoro ko i Kingmax x2.

6.Još samo jedna nejasnoča:vidim da si mi predložio istu grafu samo sa GDDR3 memorijom a ja sam stavio tu istu ali sa GDDR4 mem. koja je dosta brža od GDDR3-ce. Ili sam ja u krivu?

Zadnje izmijenjeno od: McG. 07.09.2008. u 14:11.
Staro 07.09.2008., 07:24   #15
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
2. netočno. BE verzije dolaze BEZ oolera, dakle potreban ti je. btw, bolje uzeti 5000 BE nego 5400BE - nešto je jeftiniji, a i bolje se kloka.

Meni nije jasno zašto uzimaš komp u Protisu kad ima i jeftinijih mjesta koje ti i dostavljaju komp na kućnu adresu besplatno. Npr. u vemulju, 1Gb Kingmaxa je 118kn, a tvoj Corsair dođe 154kn. Bacio si 72kn (2x36kn razlike) koje si sigurno mogao bolje potrošiti.
Staro 07.09.2008., 08:27   #16
cuna
te je a...
Moj komp

cuna's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
smijem znati zasto? ako se ide na BE, onda ploca, ako se nema neke prohtjeve za diranje memorije i slicnoga, se uzima vulgaris - palim i vozim, samo da bude sto hladnija i stabilnija.
Pa rekao sam ako misli oc-at neka uzme jaču matičnu! O
OC po meni je cpu + ram + vga! Ako misli samo cpu onda je to druga stvar!

I što se tiče napajanja, bolje si uzmi chifa od 400w nego da riskiraš s nekim no name! (uzmi kingmaxa umjesto corsa i tu razliku potroši za napajanje)

Zadnje izmijenjeno od: McG. 07.09.2008. u 14:11.
cuna je offline   Reply With Quote
Staro 07.09.2008., 10:22   #17
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Citiraj:
Hvala ti na ovako opširnoj pomoći ali imao bih neka pitanja,
Nisam baš neki veliki stručnjak pa me zanima ovo:

1.Ova tvoja varijanta kučišta i napajanja je OK,ali je i 220kn skuplja a ako ono moje napajanje i nema možda 500W kako ga deklariraju pa ima onda barem 400W što mi je dovoljno!
1. ponavljam, ako se usudis terati komp sa napajanjem iz kucista, samo daj. ja nebi, i to je najveci razlog zasto sam ti stavio chiefa.
sto se tice razlika izmedu samih napajanja, ono - klasika: veca i stabilnija struja po reilovima, sto je najveci razlog zasto uzeti brand napajanje.
plus sto svako brand napajanje ima na sebi zastite preopterecenja, kratkog spoja, kvalitetnije komponente unutra, mozda cak i bolje hladenje.......
mislim, nisam sada isao raskapati chiefa da vidim sta je unutra niti da znam koja je razlika. ali svakako nije isto uzimati odvojeno brand napajanje ili uzimati ovo sa kucistem.

Citiraj:
2.Ako u opisu karakteristika proca stoji: BOX-Black Edition,kolko ja znam to označava da je u kompletu i cooler zar ne? Znači ne trebam posebno kupovati cooler za proc.
zasto postoji prijatelj po imenu google. a btw, ima i ovdje tema vezana za 5400 + BE - ono korisno iz teme.

Citiraj:
3.Kaj fali matičnoj koju sam izabrao,koja je razlika?
nista, apsolutno nista. podrzavam asrock, i misljenja sam da su se poboljsali, taman od izlaska am2 socketa. imao sam par konfi sa asrockom unutra, dobre ploce, ok kompovi.
ali ima jedna stvar zasto sam ti stavio gigabyte-icu, razlika u chipsetu. imao sam 690G, chipset sa tako malim pasivcem, a malo se grije. nvidia je ipak vrucija, cca 35 na 690G/V, dok nekih 40-45 na nvidia-i.
plus sto je jeftnija, dobar razlog svaki put.

Citiraj:
4.Zašto ti Pioneer prža nije dobra pa mi preporučuješ Lite-On
tko kaze da pioneer nije dobra przilica? pogotovo 215 model? koliko sam citao, tih i dosta brz. ali se opet vracam, lite on je jeftiniji, zato njega. takoder, kod optika meni je vise manje svejedno, samo da dobijam sto vecu garanciju. sve su one tu negdje, ne postoji jedna koja je puno bolja od drugih, pa da je best buy. isti shit, vise manje.

Citiraj:
5.Što se tiče RAM-a,pa skoro da isto koštaju a ovi što sam izabrao ja ipak su dosta kvalitetniji,kaj ne? (uzimam 2GB RAM-a) a Crosair dolazi u paketu 2x1GB i košta skoro ko i Kingmax x2.
a zasto ici na imalo skuplji ram kada to neces vidjeti u samom radu kompa? kada se uzima BE, onda rami ne igraju ulogu jer kod oc-a dizes samo mnozitelj samog procesora, nista aspolutno vise. cak ni napon najcesce ne treba dirati, sve na def osim mnozitelja 15-16.
tako da ti jednostavno nema razloga ici na bolju memoriju, jedino se isplati ici na jeftiniju memoriju. ideala je bio crucial redention u linksu na akcijama - 1GB ispod 100 kuna, oko 90kn. takva memorija je najbolja, samo da radi kako treba na def postavkama, a svaka ce raditi kako treba . razumijes?

Citiraj:
6.Još samo jedna nejasnoča:vidim da si mi predložio istu grafu samo sa GDDR3 memorijom a ja sam stavio tu istu ali sa GDDR4 mem. koja je dosta brža od GDDR3-ce. Ili sam ja u krivu?
dosta brža? iskreno, ako hoces ici na 3870 sa gddr4 - idi. razlika prakticki nema u igrama, ja bi vise gledao koja ima vecu garanciju i eventualno bolje hladnjenje (opcenito kazem za grafe). eventualno ovu sa ddr4 mozes vise kloknut, ali to je to.
uglavnom, ako si mozes priustiti i zelis graficku sa gddr4 - idi na safirku sa ddr4. isti klinac, drugo pakiranje, ali 50 kuna jeftinije.

Staro 07.09.2008., 11:07   #18
andicro
Premium
Moj komp

andicro's Avatar

Citiraj:
/
Ok,poslušat ću tvoj savijet,vidim da se jako dobro kužiš u sve ovo,Hvala na savjetu! A što se tiće proca,fakat sam zabrijao da ak piše BOX da je u kompletu! Koji onda da uzmem a da je sa coolerom?
I još jednu stvar sam zaboravio napomenuti: Neću ništa klokat jer neznam puno o tome.
!!!THNX!!!

Staro 07.09.2008., 16:34   #19
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

pa stavio sam ti gore kuler koji je negdje kao stock od amd-a sto ide "u paketu". onak, temperature nece biti nesto bajno niske, ali ce odradivati posao - hladit ce procesor.
jedino ako hoces bolji, onda bi isao na freezera 64. i vise nego dovoljan kuler za drzati 5400+ BE na def postavkama, manja temperatura i tisi rad.

radije jos uzmi neka 2 x 120mm ventilatora, pa njih pukni u kuciste za ventilaciju. imaju vec rupe pripremljene, samo treba priserafiti i spojiti ventilatore na napajanje . mislim da bi sa tim dobio manju temperaturu opcenito cijelog kompa, nego sto bi profitirao sa boljim kulerom za procesor.

Staro 07.09.2008., 21:55   #20
andicro
Premium
Moj komp

andicro's Avatar

HVALA,Daj mi još reci kada sve to ja kupim,jel dobijem i sve pripadajuče kablove i shemu kak to sve spojiti,trebam li nešto posebno narihtavati u biosu ili samo pospajam, instaliram windowse i to je to?
I daj molim te zamisli peha!!! Vadio sam HDD van iz kučišta, pao mi na pod i crko!!! Tak da mi i to treba,koji je dobar? Dosta mi je 160GB.

Zadnje izmijenjeno od: McG. 07.09.2008. u 22:50.
Staro 07.09.2008., 22:28   #21
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

uf.......cuj, dobijes ti sve fino objasnjeno u manualu maticne ploce. ali svejedno ti nebi preporucio da sam slazes. plati nekom pivu dve, i slozi ti za pol sata, a da ti nemas ni brige ni pameti.
ti dobro gledaj, nadi neku stariju konfu pa praksaj na njoj slaganje i rastavljanje, ciscenje, otvaranje i podmazivanje ventilatora, spajanje ata, igranje sa jumperima i slicno.......

inace, sto se tice kablova, sa ovom plocom ces dobiti dva sata kabla, jedan ide i jedan flopi. tako da je to dovoljno za spojiti (recimo) tipa dva hdd-a sata, i jednu/dvije optike ata.

sto se tice biosa, jedino ce te odmah traziti da namjestis postavke. datum, sat i to, nista posebno. ali opet ti kazem, radije to daj nekome kome je to sve automatski, jer ce napraviti brze i bolje 100%. i namjestiti hladnjak, i staviti dovoljno paste (skinuti pastu sa stock hladnjaka i kupiti neku posebno), i spojiti power/reset/OnLed/HddLed, i vanjske usb-e..........
jer ti se ne isplati uciti na novome, zato sluze star(ij)e konfiguracije kojih ti nije zao ako i skuris nesto.

sto se tice hdd-a, HDD SATA II 160 GB SAMSUNG SpinPoint S166, 7200rpm, 8MB. cak priznajem, niza cijena nego sto sam ocekivao.
ili ako mozes malo skuplji jer je razlika svega 43 kn, HDD Desktop SAMSUNG SpinPoint F1 250GB 7200rpm 8MB cache Serial ATA II-300.

Staro 07.09.2008., 22:32   #22
andicro
Premium
Moj komp

andicro's Avatar

!!! THNX !!!

Zadnje izmijenjeno od: McG. 07.09.2008. u 22:49.
Staro 07.09.2008., 22:36   #23
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

nemas beda .

Staro 07.09.2008., 23:03   #24
andicro
Premium
Moj komp

andicro's Avatar

Vidim da si još online pa bi te još nešto pito!

Da li se mogu nekako prebaciti svi podaci,postavke i programi sa jednog HDD na drugi?
Dugo mi je trebalo da si iskonfiguriram sve po volji a ubrzo kupujem drugi HDD i volio bih na novom imati sve postavke isto narihtane ko i na starom?
Staro 08.09.2008., 01:23   #25
Njusskallo
Premium
Moj komp

Njusskallo's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
nop, morat češ ponovo dizat sustav, a podatke kod nekoga na disk pa ih kasnije vratiš
Njusskallo je offline   Reply With Quote
Staro 08.09.2008., 02:50   #26
hash
Premium

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Vidim da si još online pa bi te još nešto pito!

Da li se mogu nekako prebaciti svi podaci,postavke i programi sa jednog HDD na drugi?
Dugo mi je trebalo da si iskonfiguriram sve po volji a ubrzo kupujem drugi HDD i volio bih na novom imati sve postavke isto narihtane ko i na starom?
mozes, koristi ghost ili neku linux liveCD distru (ubuntu) sa partimage programom

oba ta programa ce ti napravit image particije koji onda mozes samo presnimit na drugi hard, a i ako se nesto srusi samo napravis restore particije sa liveCDa, a ne moras opet sve ponovo instaliravat

iako ne znam zasto ne bi radio cisti copy paste ako particija koju koristis nije u upotrebi, ali moguce da iz nekih razloga nece htjet

kad sve zgotovis, ako nece bootat, (iako mislim da partimage ima opciju backup mbr) bootaj XP cd odi u recovery konzolu i upisi 'fixmbr'

nakon toga bi sve trebalo radit

EDiT:
izgleda da je za partimage NTFS u experimentalnoj fazi, ali sjetio sam se sad jos jednog programa, zove se 'acronis true image' pa mozes probat i s njim

i to sve naravno ako ne pricas o disku koji je odapeo maloprije, ovi programi ti nece izvuc podatke s njega
hash je offline   Reply With Quote
Staro 08.09.2008., 07:57   #27
Dizel
3.14zda ®
Moj komp

Dizel's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Acronis True Image Home to obavlja predobro, ali nekako sumnjam da ces imati isti chipset na maticnoj, tako da ti je to mission impossible ili random restartovi, ako se cak i uspije bootat u Win.
Dizel je offline   Reply With Quote
Staro 08.09.2008., 14:08   #28
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

nema sanse da su isti chipseti na maticnama, jer ova nova ima 69G(tj V, koji je skresan od G) od amd-a, a mislim da oni nisu ni radili chipsete dok je bio 939. ako grijesim, naucit cu nesto novo.

inace, mislim i da je bolje da stavis svjez instaliran OS. jer ako budes imao bsod-ove, cudna ponasanja graficke recimo, bilo koji eventualni problemi - znat ces da nije do os-a. a ovako ti je cak za ocekivati, ako ces ici sa starim instaliranim sistemom na ovu platformu. nista cudno ako budes imao bsod-ove, restartanja, ili odmah ako nece uci u os.

uglavnom, moja preporuka je svjeza instalacija.

Staro 08.09.2008., 14:36   #29
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Ja sam sa s370 Intel čipset prešao na AMD69V AM2 i nisam imao problema sa driverima za ploču. Nakon prebacivanja Acronisom, zatražio je drivere za ploču i instalirao ono što mu je falilo.
Staro 08.09.2008., 18:04   #30
Uber Gosu
FORD Fix Or Repair Daily
Moj komp

Uber Gosu's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
Ja sam sa s370 Intel čipset prešao na AMD69V AM2 i nisam imao problema sa driverima za ploču. Nakon prebacivanja Acronisom, zatražio je drivere za ploču i instalirao ono što mu je falilo.
Ali ti uvjek negdje ostanu ti ".dll-ovi" i ostala cuda koji ko zna kad mogu radid jako cudne stvari, ako chipset nije isti najbolje je sve nanovi instalirat/konfigurirat i tek onda acronisom saveat image file na drugi HDD/DVD i bit miran.
Uber Gosu je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno