|
|||||||||||
|
|
#1 |
|
Ubojito stvorenje
Datum registracije: Apr 2008
|
FireFox Question
Postovani oprostite ako ponavljam pitanje ali jednostavno Trazilica mi nece raditi ![]() Radi se o tome da mi nedavno Firefox otkazao poslusnost i divlja. Nece mi otvarati sve internet stranice, nece mi se spojiti na gmail, reinstaliro sam firefox ( prvo obriso, onda restart, pa instalacija ). Mislim da nije neka od gamadi jer sam danas sve skeniro sa Spybot S&D ( sa najnovijom verzijom s skinutim dodacima ), koristim NOD 32 ( legalna verzija, isto sve updetano ), isto mi se dogada i u IE ( ali njega nisam do danas niti isprobavo ) Pobriso sam sve cookies sa C&C Clenerom i nece opet, izbriso history, private data, pokusao s time da izbacuje slike, bez jave i sl piz.. Konfiguracija je navedena sa strane, a pristup na net imam preko mreze. Mislim da nije fora u mrezi jer je do sad radila kako spada i nisam imao problema s njom te administrator ju redovito odrzava I samo jos jedno podpitanjce e se moze firefox restartati da bude kao na pocetku? ( mozda glupo pitanje ali me znatizelja ubija ) Edit: Samo jos da napomenem imam instalirane add-onove: Grease monkey, Foxgame i onaj dodatni izbornik za forum ( THNX Costa ) |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Kernel panic
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
A firefox možeš "vratiti na početak" ako obrišeš fajlove u svojemu profile folderu (u Documents and settings, valjda).
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#3 |
|
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Mda, ako ti se dešava isto na IE i firefoxu odna definitivno nije stvar od browsera već do kompa ili mreže. Kakve je mreža? Spominješ admina, to je u firmi, na domeni i workgrup? Firewal, izlaziš van preko routera ili modema? |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ubojito stvorenje
Datum registracije: Apr 2008
|
Mreza je u firmi, spajam se preko routera, firewall je podesio admin tako da ga nebi diro. Ali neznam na koju logiku danas sve radi normala .Ali opet me zanima zake mi se to dogodilo? Mislim nema logike ko da ima svoj mozak to cudo ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Registered User
Datum registracije: Jun 2007
|
Bilo je to isto i u našoj školi. Vada carnet nesta sjebo. |
|