|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
7600GT pitanjca
Tražil sam malo po forumu ali nisam naišal na slične teme. Dakle u TechPowerUp GPU-Z sam isal pogledati detaljne informacije svoje grafe. Frend ima istu, skoro pa istu, ali naravno bolji proc (intel E6300, moj AMD 3000+, onaj prvi sa Winchester jezgrom), i sada vidim, grafe iste ali revizija GPUa i proizvodni proces (valjda) drugačiji. Evo SS da se usporedi: Njegova: ![]() Moja: ![]() E zašto ovo uopće pišem, pa jer me tuče po 100FPSa u nekim igrama, COD2 i 150FPSa, ok, znam proc je bolji, al jbte nije valjda tolko da me duplo šiša... I šta znače one revizije itd.. Hvala na objašnjenju. P.S. Kad smo kod proceva, koji procesor i matičnu (poželjna Gigabyteova) do nekih 1.7k kuna izabrat, prijedlozi Intel AMD. Nista se nece OCat tako da kako stoji na defaultu stajat će. Cheers |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
tvoja bi se kao trebala manje grijat jer je manji proizvodni proces... sto se tice FPS-ova, to ti je zbog CPU-a, ti imas jadnog i onemocalog jednojezgrenog starog winija ( ![]() grafe su iste buduci da su isti taktovi, nema nikakve razlike sto se tice performansi... u cod2 ti jako FPS ovisi o procesoru i njegovom taktu, ja sa E2160 na stocku nema sanse da drzim 250 FPS, a dok ga OC-am na 3GHz bez problema drzi 250 FPS ![]() sto se tice preporuke za plocu, uzmi Gigabyte P35-DS3 (ili neku iz te serije, R/L/P) i E8200, digni ga na 3GHz sa stock coolerom te uzivaj ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Baja!
Datum registracije: Jul 2007
|