|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Kupovina Key-a preko steama?
Prvi put namjeravam kuptit key preko steama za COD4, pa me zanima preko kojeg sitea je to najbolje?
![]() |
#2 |
volveraš
Datum registracije: Oct 2007
|
Valjda sam te dobro skužil... Mislim da ti je više važnije kak budeš platil neg preko kojeg sajta. Ja osobno koristim paypal i ciljam na one sajtove koji ga podržavaju iz jednostavnog razloga da samo paypalu dam broj kartice a on prosljeđuje novac. Tak ne moram svakom sajtu posebno davat broj kartice...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
Eh ko mi kriv kad ne koristim prije google. Znači steam je site. ![]() http://www.steampowered.com/v/index....call+of+duty+4 Ovo je COD4, znači dolazi cijela igra jel tako? Skidam je sa njihovog sitea. Međutim, ja netrabam cijelu igru nego samo key, jel moguće tak neš kupit, naravno legalno?
![]() |
#6 | |
lep
Datum registracije: Oct 2006
|
Moguće je skinuti i samo key. Znam jer sam ga ja tako kupio i par dana nakon toga prodao ovdje na forumu. Neke igre na steamu su vezane isključivo uz account (primjerice Team fortress 2), neke nisu... Da ne duljim, evo malog tutoriala kolege sa foruma Destructa. Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
Da, ali je zgodno imati key, koji steam zapisuje u registri i koji naknadno moze biti koristen pri instlaciji igre koja je kupljenja u kod komsije. Skidati ~6gb sa steam i nije bas lagani posao, barem ne za one koji su jos na ogranicenom download u. Naravno moguce je napraviti backup igre preko steam-a, ali mi je nekako lakse sve to uraditi sa DVD a kupljenom kod komsije. Nezgodna je stvar u tome sto steam ubacuje key u registri tek na kraju download -a cijelog kontenta sa servera na lokalni PC. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Eh sad imam jos jedno pitance. Budući da mi se u zadnje vrijeme često zna pucati veza, što ako mi pukne? Jel mogu nastaviti dalje nakon ponovnog kopčanja ili ne?
![]() |
#9 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2004
|
Možeš. A koliko se sjećam - CoD4 je nekih 8-9GB za skinut. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
OMG, thats the funky shit
Datum registracije: Aug 2005
|
Ako mene pitaš, bolje je sve prek steama, sam skida updejt nije problem. CD key možeš i izgubit ovdje se samo ulogiraš u acc i igraš ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
ma netreba skidat cijelu igru,skineš 1% očitaš key iz registryja i gg |
![]() |