|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
muzika u autu
jel ima netko ovdje ko se razumije u to vise od mene. tj da mi odgovori na nekoliko pitanja: planiram uzeti neki cd mp3 player ovo ljeto za 1500kn, pijonir ili sony, jos neznam, gledao sam izlaze 4*50W e sad mene zanima jel se moze na to nekako spojiti sub i kako ali bez pojacala. nemam bas toliko love. drugo pitanje: kako spojiti pojacalo (kad budem veliki onda cu ga kupit) sa radijem i zvucnicima. gledao sam pojacala ali im pise npr 1*500W ili 2*250. ovo me zbunilo full, sta trebam onda imat 2 pojacala za 4 zvucnika ili se zvucnici mogu spojit po dva s pojacalom? aj nek netko odgovori na ovo pa cu pitat jos malo "gluposti" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
What's inside???
Datum registracije: Sep 2003
|
radio ti obicno ima izlaze za pojacala (1 stereo za prednje, 1. stereo za straznje, a neki i 1 za subwofer) najbolje bi ti bilo spojit na svaki od izlaza pojacalo, tj. ak nemas love i izlaz za sub onda na npr. prednji izlaz spojis zvucnike (paralelno prednje i zadnje), na straznji izlaz spojis sub tak da ga zbrikas (to ti je ono 1x500) i izvuces ful snagu pojacala ![]() preporuka: ak dobis na lotu, uzmi si rockford fosgate ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|