|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Photoshop - Tutorijal For Noobs
Ima već neko vrijeme da sam sam se htio malo bolje upoznati s ovim programom ali nikako da nađem vremena a sad kad ga napokon imam skužio sam da nemam pojma odakle da počne. Odlučio sam prvo početi sa izradom siga ili točnije sig bi trebao biti krajnji rezultat mojeg prvog pokušaja ali kako sam kompletni noob što se PS tiče to bi moglo potrajat. U svakom slučaju trebam neki ili neke tutorijale, na netu sam gledo ali svi tutorijali koje sam iskopo pretpostavljaju da ti već imaš neko znanje o PhotoShopu zato me zanima zna li itko ovdje kakvu Photoshop for the complete noobs stranicu. poz |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Imaš jednu odličnu emisiju o Photoshopu (dijelom i o Illustratoru), gdje majstor tih programa Bert Monroy pokazuje super zanimljive stvari. Adresa je: http://revision3.com/pixelperfect/. Svaki ponedjeljak izlazi nova emisija i stvarno se puno može naučiti. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
samo bih jos sa strane priupitao, ima li koja DOBRA knjiga (moze i na hrvatskom) za nauciti koristiti PS? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Ili PNG... i da, to je alfa kanal, postoji i na videu...
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
|
![]() |
![]() |
|
|