|
![]() |
#2161 | ||
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2162 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Zadnje izmijenjeno od: Guls. 29.05.2013. u 14:25. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2163 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
![]() |
#2164 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
A imaš možda kakvih novosti, ili sumnjaš u nešto? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2166 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2167 | |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
Meni je najjace dok je npr. server down duze od predvidjenog pa onda u onom threadu koji je pod service status pocinje flame na riot i pitaju kolko ce se RP-a dobit, pazi ne dal ce se dobit nego kolko ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2168 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Rasprodaja u rusiji: http://ru.leagueoflegends.com/news/b...onov-i-obrazov |
![]() |
![]() |
![]() |
#2170 |
Guest
|
Samo jedna digresija pa vi nastavite dalje raspravu o brižnim muškarcima: Valja li išta Warwick? Ja bi ga kupio, sviđa mi se kako heroj izgleda. ![]() ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2172 |
Guest
|
Zadnje izmijenjeno od: Nybelung. 29.05.2013. u 22:50. |
![]() |
![]() |
#2173 | |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2175 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2176 | |
Guest
|
Citiraj:
Ako ne uzmem njega onda kojeg drugog junglera da gledam, molim samo jeftine heroje. Nunu? Zadnje izmijenjeno od: Nybelung. 29.05.2013. u 23:33. |
|
![]() |
![]() |
#2178 | |
Premium
|
Citiraj:
Moj savjet - okani se Nunua. Ne vrijedi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2179 |
Guest
|
Kupio WW. Ide prvi game. ![]() |
![]() |
![]() |
#2181 |
Guest
|
Pobjeda. Razbio sam. Iako sam na početku 3 puta poginuo kod plave beštije. NOOB. ![]() Vrlo je zanimljiv heroj, leti po mapi i uvijek je na drugom laneu. Stalno je napeto s njim, a ulti je predobar. ![]() Za prvi item sam uzeo Hunter Machete, pa onda gradim 1. Sprit Visage, 2. Blade of Ruined King. Do trećeg još nisam došao. ![]() |
![]() |
![]() |
#2182 | |
Premium
|
Citiraj:
http://www.lolking.net/guides/32321 http://www.lolking.net/guides/116909 čisto sam ti ovako našao neke koji dobivaju dosta thumbs up ![]() Ako te nešto zanima, slobodno pitaj...nismo niti mi pitali, koji si lv, bla bla? sada u rankedu naletio na kraljeve moj tim duo gold 2 i bronze 1 njihov tim duo plat 5 i silver 5 dobili smo tako prokleto izmiješane timove da je to bilo nevjerojatno ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2183 |
Premium
|
Krv isusovu ![]() Ostavljam se rankeda do daljnjega. Zarazil sam se prije mjesec dana i stalno pickam mid dianu, i ide super, ali jbt, nemrem sam, SVAKI MEČ! (htel sam naučiti nju najviše za početak, sad zeda krećem) ![]() ![]() I ne kužim koji k se dešava s matchmakingom.. Zanjih 5 mečeva, mi svi silver III i silver II (pokoji bronze isto), a protivnički team uvijek bar jedan god IV na više :S Ušel u silver I, ali samo dianu praktički znam igrati u rankedu. Idem dalje po normalima, samo da me glava prođe danas, jučer je bil litra i voda parti u obližnjem "in" kafiću... ![]() To ovako izgleda nekako. OP je taj zed ![]() ![]() I još jedna, prvi put s hecom s full runama ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 30.05.2013. u 18:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2185 |
Premium
|
Imal sam ih, ali mijenjal radi gravesa. ![]() Btw. imao sad najčudniji meč. Neki hrvati, klinci me dodali i napravimo premade. Svi unranked osim nasusa koji je silver II, ostala 3 po 400 pobjeda normal. Svi skinove ofc imaju, današnja djeca, znaš njih ![]() Postava: Lux mid, top nasus, ja (taric) i graves bot, i lee jungle. Lee imao score 0:8 u 12. min, on je gotovo cijelo vrijeme bio mrtav, lux 1:5 score u 10 min, graves se dc nakon 5 min, i vratio se nakon 5, mi bili lvl 11, on lvl 5. Počeli gubiti 0:7, na kraju nasus 18:3 score, ja 2:6, i gg ![]() ![]() Protiv kojih smo mi debila igrali ako nas nisu mogli pobjediti takve ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2186 |
Premium
|
http://i.imgur.com/fLnWo5M.jpg Najintenzivniji meč koji sam imao u zadnjih 6 mjeseci...imao sam 12/5/14..i onda ovaj završni score ![]() top izgubio, mid izgubio, jungle li la, jedino mi na botu dobili top njihov zed 250 cs, naš kennen 120 ![]() Uništavali su nas do 30-te minute...tada smo počeli winati. Nakraju svaki teamfight je bio epic i nakon tf hard push/defense. Naš KHA je imao 110 AD na 12lv...najlošiji KHA kojeg sam vidio, a opet nasreću dobio quadru na kraju. Voli + Kha pushaju i lupaju nexus u njihovoj bazi, a Lulu brani naš nexus od njihovih creepova...nekih 3sec je igrala razlika da li ćemo mi winati ili oni ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2187 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Ahhh, 3 day ban, to sam uvijek želio. ![]() Sad stvarno moram šutiti svaki game ili se prebaciti sa ranked na normal. Dakle jedan primjer za Tribunal mi je ušlo što sam premadeu (unraked i bronze) rekao: "you two guys are bad" nakon što su u 25 minuta imali jedno 1/15 zajedno i niti 100 CS-a skupa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2188 | |
Premium
|
Citiraj:
Daj link na tribunal ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |