|
![]() |
#2162 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2163 | |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#2164 | |
Premium
|
Citiraj:
Ivan, kaj se mene tice moze, jedino ako mi nesto ne uleti. Bumo se jos dogovorili.. Mozes odmah dobit apsc uzorke za usporedbe.. Nije bas neka pila ali apsc je.. Ak si mislio da je M3 siromasan sa opcijama, nisi vidio jos nista.. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 06.04.2016. u 20:39. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2166 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Bajdvej...frendica je u petak kupila 6D, danas probala A7II i prodaje 6D da bi uzela Sony... Ima problema s kičmom i rukama i težina 6D joj je problem. Za aparat je dokupila i dodatno jamstvo i daje još i 50-ku s njim, pa ako je tko zainteresiran... Čekam info od Panasonica, da vidim imaju li ga dostupnog za test...
![]() |
#2167 |
Premium
|
Kak vam se kompozicijski svida ova slika? Ne samo tako nego kao i trenutak u nekom street stilu. Malo sam se igral streeta na auto showu, jako malo samo na tom mjestu i ova fotka dolje mi je dosta blizu keepera. Jedino me konobar malo shebo i sa 50tkom bi vjerojatno bio taman da ne moram kropat. Ovo je 24 mm i iskropano je bar 30% slike. Zanima cisto da vidim dal se uopce kome svidaju takve fotke. ![]() Dobio sam danas Iskon 50/10 pa cu imat vise volje za stavljat slike. BNet me ubijal u zadnje vrijeme. Ova radi super, upload je stalno max.. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 06.04.2016. u 21:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2168 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
![]() |
#2170 |
Premium
|
Ok ali ne volim bas tolko kropat pa onda se pokusavam izvuc sa sa tom pregradom kao okvirom u slici i te fore.. I mene malo smetal lik kojeg si iskropal, sa 50 bi imal dobru sliku po meni.. i da mi je hodac pokrio konobara u tom raskoraku.. Serpo je glavni lik a ovo okolo da ima neki svoj tok, fora mi je ekipa za stolom imaju neku spiku. Bolje i koma nego nista, sys.. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 06.04.2016. u 21:17. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2171 | |
|
Citiraj:
pa ne trebas cropat, priblizi, udalji ili pomakni u stranu, da kadriras bolje, imas zdrave noge ![]() zato sam i rekel, da ljudi na digitaliji puuuno manje paze na kompoziciju i tehnicke aspekte, jer okines pa kaj bude ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2173 |
Premium
|
Opet moras nac scenu i cekat pravi trenutak. Zajebano je takvo random ulicno slikanje, tanka je linija izmedu govna i dobre slike. Ja isto obozavam pese i macke slikat.. Isto nije bas najlaksa stvar za slikanje. Macke znaju pozirat bolje od pesi. Imam 18+ fotke sa pekinezericom i zlocestim lovnim terijerom te to zanima? ![]() "cover" ![]() Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 06.04.2016. u 21:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2175 |
Premium
|
Ja vec ima malu kolekciju pesa iz Zagorja. Sve slobodni iz dvorista pesi kaj secu okolo i rade male peseke i zicaju klopu pred skolom. Fora su mi. Ugl malo peseki kaj nastaju iz ove gore komb.. Pekinezer cuvar sa cukom od terriera i sl.. Ova gore slika je zajebnacija.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2176 |
|
ovaj micek isto, fotka bi trebala biti otvorenija u smeru kam gleda micek, znaci deti miceka u donji levi rez, a ovolko hrdjave lese nas bas i ne zanima ![]() onda pak micek je beli, otraga imas ono neko kamenje da dobis kontrast na belog miceka, a snimano cca oko podne, sunce blesci i tak ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2178 |
|
![]() |
#2180 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
opet su mačke ![]() nije stvarno da vas trolam ili nešto, ali me potaknulo neka sitnica da ono čovjek može napravit dobru fotku sa bilo čim... mene samo zanima da li to ide do tolike granice da moja neka slika kao totalni amater sa totalno amaterskom opremom može recimo "dotaknut" ovaj thread. čisto fizički i čisto amaterski... samo pitanje jel ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2181 |
Premium
|
Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 06.04.2016. u 22:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2184 |
|
![]() Citiraj:
da je nos unutar okvira bilo bi puno bolje, ovak, neznam, necu dalje, nebus htel pivu platit ili bus mi spustil gume na renolceku ![]()
![]() |
#2185 |
Moderator
|
ma gle stvano smo ono prijateljski... pitam ono čisto iz znatiženje... velim, taj foto je već poluispravan, ima malo mpix, loše radi i generalno nije dobar ![]() meni se činilo eto da dobro okida slike unatoč hendikepima i njegovim i mojim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2186 |
Premium
|
Rice jer ti se svida kak sam fokuiral ovog Rudija gore? Ima malo movinga, f/2.5 sa ND filterom, dosadno mi je bilo "normalno" slikat. Oci se daju jos malo istaknut u postu, dovoljno su ostre. Glava lagano iskace ak malo bolje pogledas ili na vecoj slici.. 85tica hoce to radit dobro.. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 06.04.2016. u 22:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2188 |
Premium
|
Sigruno je jedino da nisi antitalent za slikenje, Sys.. Ima panjeva sa profi dslrovima kaj slikaju na LCD, drito sve u sredinu.. Spasavanje podeksponirane slike sa poprilicnim izivljavanjem u Silveru i LRu... Random okinuto uz pristanak ekipe.. Noise redukcija + grain.. Ovu kantu iza bi mogal malo potamnit ili nes da se malo manje vidi ali neda mi se vise porckat po toj slici. ![]() Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 06.04.2016. u 22:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2189 |
Moderator
|
ovu zadnju mi je žao ko pesu kaj nisam bolje nekak exponirao drugi most skupa sa prvog i još mi je kamion uletio ono usred prevelike expozicije... mah... trebao drugo to odraditi, a finalno bi bilo super da ga jebeš. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2190 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|