|
![]() |
#20791 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2025
|
prosvjetli me još uvjek špansko selo, pretpostavljam da je to neka opcija preko neta koja se naravno plaća ?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#20792 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Torrentio je addon za stremio, ustvari tražilica za torrente. Real Debrid je servis koji služi kao downloader za isti ovaj gore sadržaj. U kombinaciji dobivaš praktički videoteku sa svim filmovima i serijama. Nije besplatno, ali košta gotovo ništa. 16EUR za 6 mjeseci. Kad sve posložiš, imaš aplikaciju, imaš nešto ovako: ![]() Nije bez mana, tu i tamo je RD down. Ali onako, jednom-dva puta u mjesec dana, da ne radi par minuta ili par sati. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#20793 |
Registered User
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20794 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Ili nekakav USB/Hard drive pa preko USB-a. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20796 | ||
Registered User
|
Citiraj:
naletio sam i u elipsu navodno blek frajdej počeo, samo što je u elipsu 24 rata preko pbza mada ni to nije problem Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#20797 |
Premium
Datum registracije: Sep 2019
|
https://www.harveynorman.hr/4k-oled-tv-sony-k65xr8apaep em je google tv em ima bolju sliku od C5 LG ili ako nemaju u Zagrebu onda https://www.bigbang.hr/tv-65-sony-br...m_medium=click U periodu od 04.10.2025.-31.12.2025. osigurajte 5-godišnje jamstvo na ovaj artikl. Potrebno je registrirati jamstvo na www.sony.eu/activation. Aktivaciju je nužno izvršiti unutar 30 dana od dana kupnje Vašeg televizora. Iskoristi 35% popusta jednokratno i do 12 rata uz promo kod SONYTV-35; u periodu od 01.10. do 31.10.2025 ili do isteka zaliha. Promo kod se ne zbraja s ostalim promo kodovima. Zadnje izmijenjeno od: gogoklepci. Jučer u 12:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20798 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Imam Synology s diskovima iza TV-a (LG OLED). Osim za audio i video, služi i kao back-up za mobitele To i još par stvari (xbox, komp i net koji dolazi od powerlinea) je spojeno na 5 portni switch. Synology mi je složen da se automatski pali u vrijeme kad obično gledamo nešto, gasi se kad idemo na spavanje. TV ga vidi odmah u listi izvora bez ikakvog podešavanja, a Plex app na TV-u imam podešen tek toliko kad više ne znam kaj bih s diska gledao, pa prođem kroz nekakav sažetak filma ili covere. Puknem na disk nove stvari kako izađu, maknem kad pogledam i tako u krug. Jedino što ovdje zahtjeva malo truda je podešavanje Plexa
![]() |
#20799 | ||
Registered User
|
Citiraj:
Citiraj:
imam negdje oko 10 terajbajta fhd-a svaki film ima svoj prijevod to je odavno složeno i prelgedano na kompu e sad bih to volio vidit na oledu, ima i 2 4k spremljena imaju majke ti svaki oko 60-80 gb, gladiator i goonies probo sam ih upogonit na fhd monitoru ali nekako mi je siva slika valjda zbog nepodrzane reze e sad bih volio to vidjet kak izgleda origig 4k oled rezi Zadnje izmijenjeno od: biohazard. Jučer u 13:09. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#20800 |
The mighty pirate
|
Ista stvar, LG provjereno nema problema s tim da vuče preko sharea. Vuče i titlove ako nisu ugrađeni
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#20801 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
https://www.rtings.com/tv/tools/comp...ed/58889/88602 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20802 |
Premium
|
https://www.whathifi.com/tv-home-cin...should-you-buy ** Overall winner: Sony Bravia 8 ** |
![]() |
![]() |
![]() |
#20803 |
Premium
|
piše da ga nemaju na zalihi, a u bing bangu je cjena prek 2 i pol soma , 12 rata maks, only cash itd.. 35% je na 2599 eura i cijena je 1689 eura na 12 rata 140 eura mjesečno |
![]() |
![]() |
![]() |
#20804 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
ovo je pod pretpostavkom da je Bravia 8 znacjnije jeftinija od C5, pisano je dok je tek C5 izasao, kompletan zakljucak je "Ultimately, it's a tough call between the two sets, but the current price difference swings the overall win in favour of the Bravia 8. If and when the two TVs end up at roughly the same price, we'll revisit this page and reconsider our verdict." gledajuci cijene po akcijama, 65 Bravia 8 je skuplja za 400 eura od 65 C5 (cca 1700 vs 1300), tako da mislim da je u tom slucaju C5 bolji izbor... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20805 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20806 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() Mislim da je Bravia 8 zapravo fight izmedju B4 il C4 jer je zapravo lowest end od highend sonija. Postenija usporedba bi bila Bravia 8 II koji je vjerojatno bolji tv nego C5 za filmiće i serijiće ali Bravia 8 jednostavno nije, samo zato jer je tv sony ne mora znacit da je bolji tv ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20808 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Imate bravia 8 i bravia 8 II. Malo nespretno numerirano od strane sonya. Bravia 8 II ima noviji panel, usporediv s C5, ali je skuplji, a bravia 8 obican je jeftiniji. S tim da se bravia 8 II ne radi u veličinama iznad 65" tak da meni otpada. Nego, 77C5 je u svijet medija trenutno 1760€ s mastercardom od zabe (-20%), a u elipsu PBZ visa je samo 10%. Mislite da bi moglo ići jeftinije od toga u narednih mjesec dana? Nemam zabu, ali mogao bih možda nabaviti. Edit: evo baš gledam 77" bravia 8 na 50% ispadne 2200€, više od C5 na popustu, a lošiji panel. Pazite i gledajte razliku bravia 8 i bravia 8 II.
Zadnje izmijenjeno od: Matijac. Jučer u 17:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20809 |
Registered User
|
maloprije sam bio u elipsu, pa kaje vama dečki pa to je ogromno 55 inch definitivno (i to mi je preveliko), isto tako maloprije sam mjerio metrom udaljan sam svega 1.90 m , posto će stajat na polici mogu manevrirat svega 20 cm u dubinu napred nazad |
![]() |
![]() |
![]() |
#20810 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Dali bi mogao netko dati svoj obol ako misli da trenutno za ovu cijenu ima nešto bolje, max do 50''. Primjena klincima u sobi za konzolu primarno. https://www.svijet-medija.hr/art/tel...bilight/123902 Uz dodatnih 20% ispadne 375€. Od drugih modela koje sam malo gledao do 500€ tcl-50c7k hisense-uled-50u7q 550€ je trenutno LG 50qned85, ali iskreno nisam siguran dali bi dobio nešto puno više u odnosu na ovog philipsa u ovom cjenovnom razredu.
![]() |
#20812 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20813 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
na tu udaljenost je 55 cist ok, premda mislim da je vise stvar navike i da ces nakon tjedan dana gledanja 4k sadrzaja razmisljati "mogao sam uzeti i veci", barem je meni tak bilo svaki put kad sam uzeo novi tv (46 -> 55 -> 65)... tak da po meni vise ovisi o financijama i rasporedu u sobi, ako je previse zavrzlama za 65 odi na 55 i bit ce skroz ok... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20814 |
49%winner
|
Za movie night ili gaming session samo neka priblizi kauc/fotelju 30cm blize i vec je "dobio" tih ekstra 10" :) ghetto rjesenje, ali hej 50ak porcija cevapa ti ostane u dzepu
![]() |
![]() |
#20815 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|