|
![]() |
#20641 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
Citiraj:
Jos pitam frenda i frendicu kaj rade na hitnoj kod nas reko jel fakat tako Kaze da se zna desit da stvarno tako ne stignes ni na wc Pogotovo ako je neka veca nesreca ili kaj. I pobrali su pun k... Nagrada za seriju Jedva cekam drugu sezonu . Sent from my 24129PN74G using Tapatalk
![]() |
![]() |
#20642 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
U moru svih onih "sapunjastih" serija tog tipa npr. Grey's Anatomy, Pitt je stvarno remek djelo. Nadam se da se neće pokvariti.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#20646 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2021
|
Citiraj:
I kao što je rekao kolega priča za sebe u 3 sezone.
![]() |
![]() |
#20647 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
hvala. pogledam. trenutno gledam Black Rabbit. na e4 sam. nije mi bas nesto. iritantno mi je kolki su fakapi neposobni. pred par tjedana sam odgledao cijeli snowpiercer. s1 i s2 sam prezivio ok, iako mi je ideja sama glupa oduvjek. al s3 i s4, pa to je kriminalno lose, al sam iz nekog bolesnog/mazohistickog razloga se natjero pogledat do kraja. mene bi bilo sram napisati takav scenarij i bacit ga u produkciju. ocjena -0. lead muski glumac koma ziva, kao sto se i vidi iz komentara... neko gleda ovo? vrijedno spomena? The Lowdown House of David Cocaine Quarterback: Signal-Caller for the Cartel ![]()
![]() |
#20648 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Kod Slow Horses, Garry i dalje ima legendarne komentare - svaka druga mu je 'F*ck Off'. Najbolja špijunska serija.
![]() |
#20649 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|