|
![]() |
#1741 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1742 |
Premium
Datum registracije: Oct 2016
|
Da baš zanimljivo , pretraga amazonove trgovine ljudima obično zadnje padne na pamet 😊 Na sticku rade sve poznate "internacionalne" aplikacije. Problem su očito ove naše lokalne, ne radi maxtv , a1 tv xplore to go, hajduk tv. Iznimka je jedino eon, on radi izvrsno. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1743 |
Premium
Datum registracije: Jun 2020
|
kad je bio samo max mislim da ga nije bilo u trgovini (u hr) i da se pojavio kad je preimenovan u hbo max |
![]() |
![]() |
![]() |
#1744 |
Premium
Datum registracije: Apr 2015
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1745 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Amazon Fire TV Stick - Media player
Imam fire 4k max. Zna li netko koja verzija aplikacije iskon tv player radi na njemu? Na mi tv sticku je uzas gledati. Dok se pokrene tekma,ode poluvrijeme, mozda na max bude bolje Zadnje izmijenjeno od: spawn. 21.08.2025. u 17:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1748 |
Premium
Datum registracije: Jul 2021
|
Jel se kome dogodilo da daljinski ne upali FS? Stavljam ga u sleep mode svaki puta. I neki dan preštekavao i ponovo uštekam prvi puta radi, sleep više ne budi FS. Probao i ponovno postavljanje daljinskog ni to nije pomoglo, nove baterije isto. Sad ga uzeo na posao i sad radi. Probao više puta. Ili mu je trebalo cca sat vremena da nije uštekan nigdje? Toliko je vremena prošlo od ištekavanja i ponovnog uštekavanja na drugoj lokaciji. Jel ima kakve veze ako je iza televizora tj. monitora i ne vidi se? Mada sam probao doći i prema njema iza televizora i upaliti ga i ništa?
![]() |
#1749 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Cudno. IR na daljinskom se koristi za TV eventualno. Stick-daljinski koriste nisam siguran dal wifi ili bt - uglavnom definitivno ne IR jer ionak ih svi bacimo iza TVa pa IR nebi radio ![]() Povremeno puste update za remote, tako da mozda je zaglavio ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|