|
![]() |
#121 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#122 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
to je i moj stari pusio,uzimo ih je u djutiću |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#124 |
Ancient
Datum registracije: Mar 2003
|
Eh da,to je bila cigareta-inače moja druga počeo sa 12-13 god i sa opatijom i ambasada(znam pola Vas nezna za neke od cigareta koje sam pušio-niška drina zelena kutija bez filtera,hercegovina pakovanje kao tabakera,bez filtera) nakon preko trideset godina staža,zadnjih petnajst dvije i po do tri kutije desilo se što je moralo---zbog toga što sam loše rasporedio(budala) potrošio sam zalihu i tako već preko godinu i pol nedimim.I ne nesmeta mi dim pepeljara je i dalje kraj kompa-sin i društvo mu dime-mislim da je to sa smetanjem na psiho bazi(nisu raščistili sami sa sobom) a smrad paaa da, smrdi kad se previše nadimi,ali to je bilo i kad sam ja dimio(onda pogotovo) |
![]() |
![]() |
#125 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
...
nikada nisam sebi kupio kutiju pljuga, a do prije par dana sam zapalio tu i tamo, a sada više uopće neću dok ono kaj se mota(smeđe+zeleno) pušim redovito... Silver light plavi mi je najbolja pljuga... |
![]() |
![]() |
#127 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
Pa sad sam se na to prebacio ![]() |
|
![]() |
![]() |
#128 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
3 kutije sam jučer popušio ![]()
#129 |
Hunter(Den)
Datum registracije: Apr 2005
|
masinica+duhan zlatni dukat+columbus prazne cigare...5kn po kutiji...prilicno dobro za nekoga ko puno pusi, a kad sam lijen za napraviti cigare ni ne pusim... sve u svemu 5 |
![]() |
![]() |
#130 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
I dalje kutija plavog waltera... |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#132 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Prije je bio bijeli walter, trenutno je benston ![]()
#136 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Marlboro light. Blizu 2 kutije dnevno. Oduševljen novim marlborom iz nizozemske (50 lipa skuplji i 50x bolji). ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
:)
Datum registracije: Mar 2005
|
Walter bijeli i plavi, bijeli po ljeti jeseni i prolječu, plavi po zimi. Uostalom sve su pljuge dobre koje su s placa |
![]() |
![]() |
#140 |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
Najbolji mi je Lucky Strike a od domacih crveni Silver,ali konzumiram Silver Light . |
![]() |
![]() |
#141 |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
Ja sam nepušač. Umjesto da bezveze trosim lovu na cigarete, stavljam sa strane za hardver ![]()
#143 | |
Kompjuterov frend
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]() |
#144 | |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
![]() But then again... ipak sam ja samo siromasni student.. nadajmo se ne jos jako dugo ![]()
![]() |
#145 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
10 stranica i nitko nije spomenio Largo:confused: a njih najviše u kutiji , traju po dan i pol ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
FREEK
Datum registracije: Oct 2005
|
Pushim od 14-te godine svog postojanja. To se dogodilo negdje krajem 8-og razreda, u WC-u na katu shkole. Brijem da je bila ona odurna ![]() ![]() A kaj se zelja tiche brijem da avatar sve govori ![]() To mi je nekak bolje nego cuga(ne cugam vech godinu i pol, isprichavam se svima ako sam malo skrenuo temu ali morao sam to napisat) Prednosti zelja: 1. Nije ti zlo 2. Nema mamurluka 3. Mogo bi vola pojest 4. Sretan sam i svi su mi dragi 5. puta bolji sex 6. Istaknuta kreativnost Mane:neMa Don`t drink and drive...smoke the weed and fly ![]() Evo toliko od mene ![]()
...free your mind and let your ass flow... Zadnje izmijenjeno od: Tenk. 10.12.2005. u 09:21. |
![]() |
![]() |
#148 | |
FREEK
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
Pa neznam niti jednog ovisnika o marici a znam jako puno ljudi koji je konzumiraju. Marica je droga jedino po kratkotrajnom halucinogenom djelovanju i nije nishta vishe shtetna od duhana. btw ja chibam od svoje 15-te i osjecham se super. A na kraju krajeva od necheg se mora umrijet ![]() ![]()
![]() |
#149 |
Strichek Moderator
|
@Tenk kad budeš usporen toliko da će ti bilo koja igra bit prebrza onda znaš od čega je.. iako stoji sve kaj si napisao pod onih 6 točaka ![]() ja sam prestao s tim al nema boljeg to+NFS sa nitroom i 350km/h, neznam dal mi se muti od... ili... heh ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Premium
|
Sva sreča prestao pušiti prije cca nešto više od mjesec dana, nakon cca 10 godina... Prestao u međuvremnu valjda 20 puta, no nikad ovako ozbiljno i dugo, razlog su doduše i neki zdravstveni problemi... Inače sam u "karijeri" pušio sve i svašta, a zadnjih godinu dana bijeli Malboro |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|