|
|||||||||||
|
|
#1231 |
|
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
|
|
|
#1232 |
|
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#1233 |
|
Hurr durr
Datum registracije: Jan 2006
|
Evo isprobao sam i radi jako dobro ,cak i vise nego ocekivano i nisam nikakav file renejmo .Probati cu prosnjofati po ovom topiku i renejmati taj file pa da vidim koliko to znaci, ili ako mi netko more skratiti muke s time :P
|
|
|
#1234 |
|
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Probaj ovo ja sam rename-o taj fajl i radi mi od tada prvo backup-iraj ova dva fajla mssmp3.asi mssds3d.flt i mssmp3.asi to mssmp3.bak mssds3d.flt to mssds3d.bak |
|
|
|
|
|
#1235 |
|
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
|
|
|
|
|
|
#1236 |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
![]() rijesio sam problem sada mi igra radi rjesenje mom priblemu je bilo "mssmp3.asi" => "mssmp3.bak" igra radi ![]() iamma na 800*600 @ 100Hz min 30 fps ali ja volim igrati na 1024*768 @ 100Hz i ne pada ispod 25 fps-a a grafika je zverska jedino imamam jos problema kad mi je xfire ukljucen igra nece radit ????zanima me dali ima tko kakav dobar server pa da mi posalje ip ??????? Hvala unaprjed! ![]() |
|
|
|
|
|
#1237 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
|
|
|
|
|
|
#1238 |
|
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
|
|
|
|
#1239 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
|
|
|
#1240 |
|
Premium
|
Jel je imao ko ovakvih problema: Instaliram COD4, multiplejer mogu pokrenuti normalno, ali singlplejer ne, izbaci mi grešku tipa, igra nije dobro ugašena, te nudi da li da nastavim u safe modu ili ne, što god da stisnem neide dalje. Kad tek pokrenem SP, vidim (traje 0,1sec) sliku igre, koja nestane u toj desetinki sekunde i to je to. Neide dalje. I što sad? |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#1242 | |
|
Premium
|
Citiraj:
e kad sam ugasio xfire sve radi ok javi ako sam pomogao![]() |
|
|
|
|
|
|
#1243 | |
|
Premium
|
Citiraj:
hvala ipak. nekome će ovaj detalj sigurno pomoći ![]() |
|
|
|
|
|
|
#1244 |
|
Premium
|
|
|
|
|
|
|
#1245 |
|
1oo1 NooB
|
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
|
|
|
|
#1246 |
|
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
e nanovo reinstalirao igru, i vratim odprije iskopirani prifles folder, i igra me izbaci da je resetirala postavke jer se nešto bla bla... uglavnom, ne radi mi više ona mpdata..? kako dobit rankove nazad? |
|
|
|
|
|
#1247 |
|
Premium
|
e rijesio sam ja problem imam pod opcijama u xfireu popis igar akoje on podrzava e tamo ima i cod 4 sp i mp cak i demo al uglavnom odabrao sam mp i naso ga na disku i prpozna ga. do toga je sve ok samo kada hocu da se spojim na neki server igra nece raditi e i doso ja na ideju pod postavkama je bila mogucnost iskljuciti mogucnost koristenja xfire-a unutar igre, onemogucio sam xfire i sada mi radi, mogu se i spojiti na servere i radi mi sve ok zapravo skoro sve moram reinstalirati drivere za grafu al to mi nije bio problem. ovako to izgleda: http://www.max-save.org/viewer.php?id=2197653.JPG a sto se tice ASe-a nije se ni meni sviđao a nisam ga ni koristio mislio sam ga samo osposobit u slucaju da mi xfire nebi htio radit al eto skuzio ja... |
|
|
|
|
|
#1248 |
|
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
evo mali update kaj se tice servera 89.18.42.46:28962 --- TDM i ostali tipovi ( vjerojatno bu TDM ali moze biti da bu neko vreme i neki drugi tip igre .. uglavnom sve osim S&D ) 89.18.42.46:28960 - S&D ![]()
|
|
|
#1249 |
|
Registered User
Datum registracije: Nov 2007
|
bod ekipa!!!!imam jedan problem nakon instaliranja coll of dity 4 kad pokusavam otvorit single player izbaci i upali se neki "Run is safe mode" i pise "this is recommeded for most people it will change your settings but not yout controls" sta da napravim MOLIM POMOC!!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
|
#1250 |
|
PizzoZder
|
Klikni yes ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
|
|
|
|
#1252 |
|
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Može neki hint što treba još napravit osim zamjene mpdata da igra uspješno prihvati. Napravio sam backup ( na svu sreću ) prije stavljanja patcha i već svi znate što se dogodilo nakon pokretanja igre. No, kada samo zamijenim mpdata, opet mi poskida rankove kod ulaska u igru. |
|
|
|
|
|
#1253 |
|
Lika u mom srcu
|
sličan slučaj kod mene. ja sam morao formatirat particiju, prije toga sam u igri imao patch 1.1, skopirao sam profiles cijeli folder sa već ubačenim unutra mpdata file-om koji je radio, i sad reinstaliram igru, instaliram patch 1.2, skopiram unutra backup folder od profiles, i NEĆE. izbaci mi da su postavke resetirane, nešto bla bla... |
|
|
|
|
|
#1254 |
|
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
ja lagano izgubio save-ove iz SP-a,tako da moram iz početka proć igru...strašno mislio sam je proć još 1-2 puta ali s nekakvim šiframa ili extras koje dobiješ kada prodješ igru,ovo je za ubit se sada... |
|
|
|
|
|
#1255 |
|
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Nemora biti meni je rekao nešto failed autosave i izađe i nudi mi samo novu misiju skroz od treninga pa otišao na ono drugo neznam kako se zove act 3 pa ja sam tu stao i zadnji dio misije prošao |
|
|
|
|
|
#1256 |
|
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
|
|
|
|
|
|
#1257 |
|
Premium
|
Ma ja ti to protegnem na 10-15 dana jer ne igram često,no razmišljao sam da krenem ponovno na istoj težini ali sam zaključio da neću,mogla bi mi igra dopizdit a to ne želim da mi se dogodi.Htio bi proć s onim bonusima koje dobiješ nakon prvog završetka...nisam siguran da će mi se dat ako je još jednom prodjem Jel ima tko save negdje pred kraj?Ajd neka uploada ili mi pošalje na mail da mi se ne dogodi gore spomenuto...igrao sam na normalnoj težini,negdje na sredini,mislim da ima još 2 lakše težine od one na kojoj sam igrao. ![]() |
|
|
|
|
|
#1258 | |
|
Premium
|
Citiraj:
Skinuo sam s neta nekakav save,ima sve što sam imao pa krećem s igrom iz početka na još težoj razini ![]() Zadnje izmijenjeno od: Thoroughbred B. 01.12.2007. u 00:51. |
|
|
|
|
|
|
#1259 | |
|
1oo1 NooB
|
Igram stalno Sabotage i puno mi je bolji od S&D-a. Obje strane mogu plentat. Nekak mi je aktivniji. EDIT - JEDNO UPOZORENJE: Citiraj:
![]()
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
|
|
|
|
|
#1260 |
|
Lika u mom srcu
|
koja je shema sa prebacivanjem na shadere 2.0, te kako se to očituje u igri? te, postoji li način ubacit mpdata file ponovno u igru, pošto nakon reinstla stari način više ne funkcionira, iako sam imao kopiran komletan profiles folder... ? te daj MisterM ubaci IP tog servera gdje igraš sabotažu? |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
| Uređivanje | |