|
![]() |
#91 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
Photoshop -->
![]() ma slike su ti danas... --> Photoshop
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
RPG player
Datum registracije: Sep 2006
|
potvrđeno, to je FAKE "but i have a really bad feeling about this and i think its fake but i'll let u know cos i'm stuck at 90.2% like 6 other ppl on another forum but dont give up hope there's a guy there who claims its the real deal but he doesnt provide evidence." i malo poslije "sry guys this is apparently a fake, images were photoshopped, dont cry, real beta should be out anytime soon, (Heart broken)"
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#94 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
ma probao ja skidat (imam FLAT) i onak ko i drugi zaustavit i ponovno pokrenut - i hopla ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Prvi screenshoti i filmeki na raznim sajmovima na koje su mnoge curice, ali i DFP orijentirana populacija svršavali, bili su rađeni kad se Crysis vrtel na Intel Extreme procesoru, dve X1900 kartice u CrossFire, 2GB memorije, itd. Kasnije je sve to prešlo na G80 brutalu. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#101 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
![]() ni me vise briga na cem se testira nego kad ce izac napokon? zna li neko ak ce odugovlacit sa izlaskom mislim da ce im se obit o glavu, pa vec 2mj. nikakve pucaljke ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
RPG player
|
ima samo par stavrno dobrih pucačina tj koje se mogu igrati više puta jedna od njih je definitivno far cry neka odugovlaće ako će zbog toga crysis biti bolji
![]() |
#105 | |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
I BTW, velika vecina (da ne kazem svi) filmica koja je izasla u javnost, pogotovo u zadnje vrijeme, snimljena je dok se igra vrtila na DX9 hardveru...
![]() |
![]() |
#106 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
Ups...nisam imao pojma za ovu igru,slucajno vidio post pa procitao sve...ovo izgleda je... dobro...tip se sulja iza male palmice,list se pomice i opet se vraca natraga....fascinantno.... jos sam pod dojmom...vise brijem na gameplay i atmosferu,ali vidim da cu morati poceti i na grafiku...
![]() |
#107 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Imam video gdje gospodin Yerli lijepo kaze kod demonstracije da se stvar vrti na jednoj 8800GTX i to na wide-u, znaci barem 1680x1050 u 60 fps-a sve na max detaljima i DX10. Nesto sam nacuo da igra vjerojatno izlazi u 9 mj.! Zvuci nerealno, ali toliko videa i svega vec duugo vremena...bio bi red da docekamo i taj dan. ![]()
![]() |
#108 | |
RPG player
|
Citiraj:
- niti ne piše da su minimalni zahjevi - isto tako da je beta bila prava bila bi zahtjevnija od full verzije je je full verzija bolje optimizirana a ako će dobro raditi na 7600 onda su dobre vijesti istina da su skoro svi filmići na DX9, ali se definitivno nisu vrtjeli na 7600GT
![]() |
![]() |
#112 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Exclusive Crysis Hands-On at IGN!
![]() |
#113 |
Lost soul still wondering
Datum registracije: Nov 2004
|
Grafika je bolesna. Jedva čekam ![]()
![]() |
#115 | |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
A to da ce raditi dobro na 7600GT... hm.. ne znam koliko je dobro 35FPS na low-med detaljima i to sve na rezi 1024x768 bez AA i AF ![]()
![]() |
![]() |
#118 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Ako bude kao Lostplanet kojeg moram vrtit na 40fps u dx9 na nekim midi postavkama jer je u dx10 lijepi slideshow, nece biti bajno... ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Spiderpig
Datum registracije: Jul 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|