|
![]() |
#61 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
U prvoj polivici su bili dobri, ali u drugoj su se totalno raspali. Bravo nasi. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Hehehe, rusi najbali! Slovenci moraju u kvalifikacije za slijedeće. A mi u subotu u 14:15 idemo na francuze. Stare mušterije, Portugal 2003, Tunis 2005. Koji će nam htjet vratit za onu obranu Matoševića 2003. i prošlogodišnje razaranje u Tunisu ![]() Danci na Španjolce. Ako prođemo ( u što sam uvjeren) tko god od druge dvojce prošao imaju otvoren račun s nama. Danci jer ih je Šprem 3. sekunde prije kraja pokopao, a španjolcima imamo za vratiti ono iz Tunisa.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#63 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Samo još dvije pobjede i zlato je tu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() @ Isus Ja sam se zajebo, bilo je ono protiv grcke u knock out fazi
![]() |
![]() |
#65 |
Headbangig Grunf!
|
oboružati se dobrim živcima, to je jasno. ovo će opet biti za infarkt. Predviđanje? Netko od naših će zabit par sekundi prije kraja za jedan razlike za nas.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
nemam kaj napisati
|
Citiraj:
Uopće me ne bi čudilo. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Bit će frke, francuzi su loše počeli ali su se dizali iz tekme u tekmu. Ali računam na to da Lac i Pero igraju super svaku drugu tekmu, ne bi nam loše sjelo da sad oni malo prorade ![]() A da ne pričamo o tome da će nakon zadnje tekme svi malo više osim Balića čuvati i Šprema...biti će tu prostora dosta za ostale ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Headbangig Grunf!
|
A balica cuvaju i po dvojca pa uvjek zabije bar 7 komada i podijeli tonu lopti za vorija i sulica. U Tunisu su Francuze Sprem i Dzomba unistili
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Kak trenutno ide tekma, izgleda da smo spusili ovu... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#71 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Vjerojatno za 3. mjesto igramo. Golman Francuske nas je pokopao
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Premium
|
francuski golman = gay ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
srkalo
Datum registracije: Feb 2005
|
![]() ![]() ![]() mnogo sam ljut |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Headbangig Grunf!
|
jebi ga! Nemreš dobit kad ti protivnički golman skine 21 loptu iz svih mogućih i nemogućih kuteva a tebi obrana ne djeluje nemreš očekivati da ćeš dobiti.
![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Dobro su igrali s obzirom na zdravstveno stanje ekipe. Ono bitno je napravljeno, to je direktan put na svijetsko i olimpijske, a to nije mala stvar. Malo mi smeta jedna stvar, koja se vuce kroz medije, a to sam primjetio i na forumu. Kad (u ovom slucaju) ekipa dobiva, onda "mi" pobjedjujemo, a kad izgube, onda su "oni" izgubili. |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
ok mi smo izgubili navodno si je Omeyer dao truda i detaljno prostudirao naše šutere.. Ne znam da li su si i naši potrudili u tom smislu /ispada da nisu.. / no prošli smo slično ko i u Tunisu.. Samo što smo tamo pukli u finalu a sada u polufinalu.. Nekako mi se čini da su nakon Portugala svi dobro proučili našu igru i neki vidimo, uspjevaju naći protuoružje. Jer ono što smo tamo od/igrali bilo je toliko dobro, nadahnuto, moćno i inovativno da nam nitko nije uspjevao parirati.. Ono je bila po mnogočemu rukometna avangarda. Jest i sada smo jaki, među najboljima, sa nekolicinom vanserijskih igrača /uostalom ekipa je nakon Portugala uzela olimpijsko zlato, svjetsko srebro i sada možda opet medalju../No to nije više onaj ultimativni pohod, ona nadmoć, vic i nadahnutost, tj. iskazuje se tek na momente. Svejedno, ova će ekipa još dugo igrati zajedno i siguran sam, priuštiti nam nove radosti i dobre rezultate..Za to je potrebno pametno vođenje, unaprjeđivanje igre i selekcioniranje /apsolutno nam treba duža klupa tj. igrači koji će moć dostojno zamijenit one najbolje, a ne da se isti moraju forsirat do totalnog iscrpljivanja../..
![]() |
#83 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Naravno da su ih proucili. Dugo nakon Portugala su svima bili nepoznanica, jer igraju specifican rukomet, koji se dosta oslanja na odlicnu igru pojedinaca. Ali kad ti pojedinci stanu, a nekad moraju stat, zbog umora/ozljede ili neceg drugog, sve stane. Zamjene za prvi tim nema, barem ne na toj razini, jer umjesto vanjskih nema tko unutra. Buntic je tamo zato sto nema drugih, ali je on veliki potrosac lopti i jos uvijek daleko od kvalitete Metlicica. Balica isto nema tko zamjenit, Goluza je vec u godinama, a Duvnjak je jos premlad da ulazi na ovakvim natjecanjima, ali ako bude sve ok , reprezentacija ce dobit dobro pojacanje. Na ovom turniru su i krila bila problem tako da je ovo super rezultat. Zadnje izmijenjeno od: Bleki. 04.02.2006. u 17:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Headbangig Grunf!
|
upravo sam slušao komentare na DSFu i baš su rekli istu stvar. Danci su igrali više manje s jednom postavom kao i mi, te da unatoč tome što smatraju da mi igramo najljepši rukomet nije moguće da na EP koje je jače od svijetskog se odigra s jednom postavom. Jer umor igrača postoji i dodatno se povećava opasnost od ozlijeda . Da smo igrali jučer moguće da bi dobili jer dan odmora često djeluje kontraproduktivno jer se osjeti umor- No, smatram da je Červar dobro odabrao repku došlo je novih ( Horvat) ne zaboravimo Kaleb je ozlijeđen, Džomba je igrao iako su mu rekli da ne igra s tom ozlijedom. Sad treba skupiti glave i dobiti dance slijedeće godine je svijetsko i treba se to dobro odigrati, tj. doći u finale i uzeti zlato.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum Zadnje izmijenjeno od: Isus. 05.02.2006. u 14:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Premium
|
Dobro nam ide sad protiv Danske... NE |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Headbangig Grunf!
|
Evo što ti znači peh. Balić ne može igrati i evo ga sad gaze jebi ga opet četvrti.
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
nemam kaj napisati
|
Da. Opet četvrti. Kak su loše igrali takav je bio i rezultat. Sad se vidi da imamo premalo igrača, a i Lino nema nekakvu dobru taktiku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() A Červarevo neiskorištavanje Sulića, igru sa dva pivota i forsanje pivota na KRILU ne želim komentirati...i još sto stvari... To da se non-stop onaj jadni Pero tjera igrati i napad i obranu isto nije za komentar. A o onom smradu Sušecu kojeg svi mi skupa plaćamo još manje...Balić padne, zvekne glavom o pod a Božo se čudom čudi (nakon dva usporena snimka) da ćemo poslije valjda doznati o čem se radi i zašto je Balić ostao ležati: suicide Bože... Recite vi kaj hoćete-za mene barem 70% krivice snosi izbornik. Radio je on sranja i prije samo smo se uvijek izvlačili na 1-2 raspoložena pojedinca. A sad ga je fakat zasrao. Ako ništa drugo.barem mi je Janica popravila dan ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|