|
![]() |
#61 |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Koje su to debilne pederčine, kako im može past na pamet spojit pola moje selendre na dsl samo moju ulicu ne ajmeeeeeeee pizdim više s ovim modemom i jebenim carnetom ide mi para na uši stranice mi se ne otvarajua toliko je sporo da samo piše looking pa onda odjednom proradi nakon par minuta i još trošim 200 jebenih kuna na ovako ustranu i sporu vezu ajmeeeeeee popiztfid ćuuuuuuuuu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Plasticni kirurg
Datum registracije: Mar 2005
|
Akcija... traje i traje, a ja cekam i dalje i dalje... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#63 |
Napokon dočekao DNF :)
Datum registracije: Jan 2003
|
1.zahtjev faksiran 12.07 2.nazvali me 21.07 oko 12 3.došli 22.07 u 14:30 još nisam dao 1kunu ![]()
![]() |
#68 | |
Kompjuterov frend
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#69 | |
Plasticni kirurg
|
Citiraj:
Mislim da je ovo bezobrazluk i zakidanje kupaca. Jer u ugovoru jasno stoji da se ceka 30 dana od potpisanja ugovora za MAX. Cekajte, ako su i sami znali da ce biti navala za MAX mogli su u ugovor stavit cekanje od 90 dana, zar ne. Ne, ali, kuzite svi bi onda poletili na ADSL od Iskona. Ma banda.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
OMG, thats the funky shit
Datum registracije: Aug 2005
|
ja dao zahtjev 15.4 i dobio adsl 29.4 kroz 2 tjedna a jel zna netko o promjenama u paketima koji će uskoro biti
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#71 |
smeghead
|
Ja naručio paket od 2 Gb onaj najsporiji(usb) 26.04 ![]() Jest da živim bogu iza nogu,pisalo je da mi ADSL dostupan,mogli bi mi bar nešto javit. Da ih nazovem pa pitam misle li oni šta,ili da otkažem taj DSL i čekam novu akciju? I da dali mogu zamjenit modeme da mi umjesto usb-a stave preko mrežne,ili bi mi to još naplatili ako ih prije zazovem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Kompjuterov frend
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#78 | ||
Dark side Moderator
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
To ti nema veze T-com ugraduje i za iskon i za sebe i isti princip imaju nista ranije nebi dobio s Iskonom a ak se nesto zakomplicira oko usera isl (desilo se momo frendu) onda si najebo. Sto se tice tih 30 dana malo smo ja i ekipa koja je dugo cekala proucavali i zvali uglavnom p+ravno je stvar sljedeca: da t-com ce izvrsit ugradnju u roku tih 30 dana ali ako se ispune tehničke mogućnosti , to stoji u opcim uvjetima.
![]() |
![]() |
#79 | |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |
Dark side Moderator
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#81 | |
Plasticni kirurg
|
Citiraj:
U opcim uvjetima stoji ovo, cititam: 3. instaliranje ADSL modema 3.1. HT ce izvrsiti instalaciju ADSL modema i druge potrebne opreme na lokaciji Kupca navedenog u Zahtjevu. u roku od 30. dana od dana prihvacanja Zahtjeva. ![]() Nikakvi tehnicki problemi nisu u pitanju, a i ne bi trebali biti. ta HT je hebeno velika tvrtka. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
smeghead
|
Bakar ![]() ![]() ![]() Čekam već 3 i po mjeseca ![]() A bratić pedeset metara živi do mene ugradili pred tjedan dana,a meni ništa ni javili ,kako si ,ovo ,ono I sad šta je najgore bratić i ja spojeni preko WLAN i neda mi da se spajam preko njega na net :mad: |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Napokon dočekao DNF :)
Datum registracije: Jan 2003
|
dečki pa nazovite informacije koji put!budite im malo dosadni!
![]() |
#90 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Još malo pa ću biti rekorder u čekanju ![]() ![]() ![]() rekli su mi da skupim još 15 surfera ali ja sumnjam da u ovom kvartu ima uopće 15 kompjutera! ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|