Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 06.11.2009., 17:12   #61
hammer_of_thor
its slightly turbocharged
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Datum registracije: Jun 2006

Uspjeh

Trojica okolo za ranged attackom i jednim odvlačim. Čim krene na drugog pauza, onim kojim sam odvlačio nastavim lemati ga lukom i strijelom i uzmem ovoga koji prema kojem je krenuo Ogre i bježanija sa njim

Upravo ulazim u ono selo, ubio sam one lopove na mostu što su tražili mostarinu
Staro 06.11.2009., 17:24   #62
Pizz
Registered Abuser
Moj komp

Pizz's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
ne.... poštedio buš ih.... hehe
Pizz je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 06.11.2009., 17:33   #63
hammer_of_thor
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Pa ja inače uvijek idem "za veliko dobro" poštediti sve koji nisu neprijatelju i tako.
Makar mi je prst odletio prije nego sam pročitao sve izbore i slučajno sam stisnuo "and now you die" tak da bi možda i ostali živi
Staro 06.11.2009., 20:07   #64
Wolfblade
Premium
Moj komp

Wolfblade's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Ja taman pobio one refuge koji su me napali kupio nova oruzija za party ja, morrigan, alastair i onaj iz kaveza ( on je dual-hander)/nekad tu dojde i zenska i cuko
morrigan ja skoro pa full love za mene a samo sam dobar bio znaci dobrica igro.
E da nagovorio sam je da me nauči shape-shiftingu.
Edit:
Igram 6 h u komadu totalno sam adiccted mogli bi napravit neku grupu "still unhealed Dragon Age: Origins players"
Wolfblade je offline   Reply With Quote
Staro 06.11.2009., 20:32   #65
VulcanRaven
Premium
Moj komp

VulcanRaven's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
Citiraj:
Autor t3cH_GuRu Pregled postova
a da provaš malo rješavat normalne questove, dizat punte, equipat lika sa nekim boljim itemima pa da onda provaš? neznam zašto svi odma krenu na najteže rješavat pa odma kukaju kad ih zabije ko budale, i odma instant pljuvanje po igri kako je smeće itd...
Nisam ja pljuvao po igri jer mi je tezak ogre nego jer je borba retardirana,zbunjujuca i lose izvedena,reci ti sta hoces.

lik ceka 2 sekunde da zamahne macem,dotle me vec neprijatelj pogodi...i kamera je u komi...
VulcanRaven je offline   Reply With Quote
Staro 06.11.2009., 21:18   #66
Pizz
Registered Abuser
Moj komp

Pizz's Avatar

pa.... kameru sam kontroliraš :-s
Staro 06.11.2009., 21:34   #67
VulcanRaven
Premium
Moj komp

VulcanRaven's Avatar

Citiraj:
Autor Pizz Pregled postova
pa.... kameru sam kontroliraš :-s
pa znam i u komi je,bilo bi bolje da ima i automatsku funkciju uz tu free kameru,a ne da prst uvijek mora bit na desnom kliku koji je uz to i napad,tako da je to malo kiksano...
Staro 07.11.2009., 08:26   #68
Pizz
Registered Abuser
Moj komp

Pizz's Avatar

stavio sam prije fajta težinu na nightmare, malo razbit monotoniju, hehe

evo i nekih zanimljivosti
http://dragonage.gulbsoft.org/doku.php/difficulty
Staro 07.11.2009., 09:43   #69
Wolfblade
Premium
Moj komp

Wolfblade's Avatar

Citiraj:
Autor Pizz Pregled postova
stavio sam prije fajta težinu na nightmare, malo razbit monotoniju, hehe

evo i nekih zanimljivosti
http://dragonage.gulbsoft.org/doku.php/difficulty
I to potvrđuje moju teoriju:
Difficulty

The four difficulty settings for Dragon Age: Origins are:
  • Causal - Suited for players new to the tactical RPG genre or for people that just want to lay back and enjoy the story.
  • Normal - For experienced RPG gamers.
  • Hard - For veterans of tactical PC RPGs such as the Baldur's Gate series, who want a challenge.
  • Nightmare - For the clinically insane. .

Meni bas paše na Normal nije mi pre lagano, uvijek je tu primjena taktike i nikad nije toliko teško da te frustira. Ono koda su za mene radili taj difficulty.
Staro 07.11.2009., 14:21   #70
Pizz
Registered Abuser
Moj komp

Pizz's Avatar

od redklifa su mi nestali plot markeri, al rješavam kvestove, čitam one kodekse i nekak se snađem... u večini ih piše gdje treba ič...

ugl. s kakvom dobričinom ja igram
http://www.youtube.com/watch?v=igts0ym4Zvw
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 07.11.2009., 15:46   #71
RanzoDandove
Registered User

Datum registracije: Aug 2008
Citiraj:
Autor VulcanRaven Pregled postova
pa znam i u komi je,bilo bi bolje da ima i automatsku funkciju uz tu free kameru,a ne da prst uvijek mora bit na desnom kliku koji je uz to i napad,tako da je to malo kiksano...
Pa kad uđeš u fajt, pauziraj, premjesti kameru u ptičiju perspektivu, namjesti kak ti paše i dalje se tuci. Dovoljno je skrolnut unatrag i eventualno sa desnim klikom malo naštimat ak ti nešto blokira pogled - 2 sekunde "posla".
Jest da su mogli kameru malo bolje napraviti, ali nakon kratkog uhodavanja, stvarno nije toliki problem koristiti ju.

Što se fajtova tiče, stvar je osobnog ukusa. Ako ti ne leži stil igara a la Baldur's Gate gdje treba pauzirati često tokom borbe i zadavati dalje naredbe svim likovima, nemoj igrati takve igre, a ne odmah nazivati smećem i stvarati krivi dojam kod drugih ljudi.

Meni su fajtevi odlično napravljeni, treba puno taktizirati, skillovi su sve samo ne beskorisni, pogotovo ako se rade prave kombinacije. Što se sporosti tvog lika tiče - nemoj koristiti two-handed swordove i nećeš imati problema. Ja koristim dual-wield weapons i nisam naletio na nekoga tko brže udara od mene. Pogotovo sa skillovima poput flurrya.
I da, ogre je pao iz prve, riknula su mi dvojca. Stvar taktike...

Meni osobno je igra, izuzev kamere na koju se treba naviknuti, odlična.
Lijepa grafika, optimiziran engine, solidna priča (zasad) i dobro sučelje (koje mi mnogo vuče na wow, ali to je plus). U manje od 3 dana sam natukao 10 sati gameplaya. Nuff said.
RanzoDandove je offline   Reply With Quote
Staro 07.11.2009., 18:03   #72
hammer_of_thor
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Ja malo zapeo u Redcliff villageu, noć je i oni mrtvi dolaze, prvi dio lako riješim, ali drugi kad me pozovu nazad da branim selo kad dolaze iz rijeke baš i ne, možda najbolje držati selo koliko mogu, a kad ne mogu više vratiti se gore kod Ser Peartha.
Staro 07.11.2009., 18:19   #73
Wolfblade
Premium
Moj komp

Wolfblade's Avatar

Ja sam vec "odradio" morrigan . Evo i ja u tom village-u lako meni za rijeku nego poslje toga oni u paru se za ručice drže i tako dva sata dolaze(Mrtvaci)
Staro 08.11.2009., 10:57   #74
Pizz
Registered Abuser
Moj komp

Pizz's Avatar

Citiraj:
Autor hammer_of_thor Pregled postova
Ja malo zapeo u Redcliff villageu, noć je i oni mrtvi dolaze, prvi dio lako riješim, ali drugi kad me pozovu nazad da branim selo kad dolaze iz rijeke baš i ne, možda najbolje držati selo koliko mogu, a kad ne mogu više vratiti se gore kod Ser Peartha.
taj feget gore opče nije bitan... al evo ja sam več napisao prije kak sam rješio te debile... kad se boriš s njima na otvorenom baš i ne ide, na početku ok... al za par minuta ti jednostavno okuže likove i oderu... pa zato

malo ih deri dole i kad pobiju sve one vojnike NAVLAKUŠA bolan,

(ovih kretena dođe pun kufer)
http://img4.imageshack.us/img4/4521/...1105123744.jpg
al im tu broj ništ ne znači, hehe
Staro 08.11.2009., 11:01   #75
Doink the Clown
Jack of all, master of none
Moj komp

Doink the Clown's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Sinoć instalirao igru i da, zeznuta mi je malo kamera, trebat će malčice privikavanja za glatko kretanje

C L O W N I N G A R O U N D
Doink the Clown je offline   Reply With Quote
Staro 08.11.2009., 12:34   #76
Mast3r Chi3f
Premium
Moj komp

Mast3r Chi3f's Avatar

Citiraj:
Autor Doink the Clown Pregled postova
Sinoć instalirao igru i da, zeznuta mi je malo kamera, trebat će malčice privikavanja za glatko kretanje
kamera je cisto ok i vjerovatno najbolje sto se mogli napravit s 3dengineom da je preblize old school baldurovoj izometrijskoj

druga stvar je sta genracija bliza konzolama pati od zuma i kamere s ledja.
kod ovakvog igranja neophodno je drzati desni klik i to je moglo bit bolje napravljeno recimo kao i u witcheru od kojeg su posudili neke stvari pa su mogli i ovo

p.s. gotovo sam siguran da ce prije ili kasnije izbaciti patch koji ce rijesit ovaj
"problem"
Staro 08.11.2009., 12:45   #77
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Traži malo navikavanja ali igra sve u svemu i nije loša

Phenom X4 9850 BE&OCZ Gladiator MAX/DFI 790FXB-M2RSH/2x1GB SuperTaljent CL4/Sapphire 5850&AVerTV Hybrid Speedy/WD 320GB/Bare 120GB/500GB/Zamzung F3 1TB/Zamzung SE-S184/Corsair TX650W/Zamzung 205BW/TerraTec SiXPack 5.1+/Klipsch ProMedia 2.1

Amiga 1200 HD/DELL externi floppy :-)/Commodore 1084S
Jelc je offline   Reply With Quote
Staro 08.11.2009., 12:49   #78
Doink the Clown
Jack of all, master of none
Moj komp

Doink the Clown's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Citiraj:
Autor Mast3r Chi3f Pregled postova
stvar je sta genracija bliza konzolama pati od zuma i kamere s ledja.
kod ovakvog igranja neophodno je drzati desni klik i to je moglo bit bolje napravljeno recimo kao i u witcheru od kojeg su posudili neke stvari pa su mogli i ovo
Nisam dio konzolaške obitelji ali da je kamera ala Diablo ili bar Witcher adaptacija bi bila minimalna

C L O W N I N G A R O U N D
Doink the Clown je offline   Reply With Quote
Staro 08.11.2009., 13:30   #79
Pizz
Registered Abuser
Moj komp

Pizz's Avatar

kaj fali kameri bokte,
koda kažem da je u first person shooteru čudno igrat iz prvog lica
witcher baš i nije neš super s te strane
ovo je više ko war dawner, hammer dawn, dawn of hammer... kak se več zove
Staro 08.11.2009., 16:04   #80
Deathwish
overpowered
Moj komp

Deathwish's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Citiraj:
Autor hammer_of_thor Pregled postova
Igra je meni zapela jer mi dolje izginula militia

Inace dobio tako da sa morgan ice conam (odlicna stvar, freeza skoro sve ispred nje) a onda alistar i ja (dualwepon roguea igram) backstabam kog god stignem, makar me poklali par puta.

btw ak vam je ogre tezak čekajte da dođete do zmaja (kad odete do dalish elfova dio ).

Mali prostor sa fireball trapovima + zmaj= veselje

btw ste nasli kaj runa? ja samo jednu na početku
Staro 08.11.2009., 18:44   #81
Mast3r Chi3f
Premium
Moj komp

Mast3r Chi3f's Avatar

Citiraj:
Autor Doink the Clown Pregled postova
Nisam dio konzolaške obitelji ali da je kamera ala Diablo ili bar Witcher adaptacija bi bila minimalna
opet ne valja mijesati kruske i jabuke diablo je hack and slash witcher akcijski rpg dok je dragon age kao i baldur neki kvazi akcijski turn based d&d (ili sta god vec) premda shvacam sta zelis reci kamera 1 2 3 sa mogusnoscu zuma pa neka si svako izabere sta voli

p.s poceo sam nedavno s mass effectom(zbog save-a) pa presao na risen pa na borderlands pa sad na dragon age a uskoro sljede mass effect2, divinity2, alpha protocol, arcania(gothic4) new vegas,diablo3, guild wars2, star trek online, kotor, witcher 2, venetica, mount & blade... skoro ko u stara zlatna vremena

Zadnje izmijenjeno od: Mast3r Chi3f. 08.11.2009. u 19:14.
Mast3r Chi3f je offline   Reply With Quote
Staro 08.11.2009., 18:58   #82
Darth Revan
Premium
Moj komp

Darth Revan's Avatar

Datum registracije: Mar 2004
Zapeo sam u Deep roads tamo u spilji, pobio sam sve vrtim se u krug ali tamo nema put koji se nastavlja, jedan je ali je blokiran, mogu se samo vratiti nazad u grad, šta trebam tu, vjerojatno je jako glupo ali nisam još našao riješenje ?
Darth Revan je offline   Reply With Quote
Staro 09.11.2009., 03:02   #83
alan_poh
Premium

Datum registracije: Aug 2008
neznam šta fali kameri....igram sa onom "srednjom" i dobra je kamera....sa onom "baldursovom" mi je nekako nepregledno ali ova "srednja" je dobra...jest da se treba stalno desnom tipkom ali sam naviknut jer je ista stvar bila i u neverwinter nightsu 2....btw igra me ful podsječa na nwn 2, tek sam u redcliffu pa ne mogu donijet neke odluke, ali mislim da je igra daleko od baldura 2, načekat ćemo se da nađemo pravog nasljednika...iako ova igra je odlična, ko da gledaš neki film.....još me neki znaju pitat zašto igram igre? kažem im da nisu normalni šta umjesto a igraju ovu igru oni gledaju otvoreno LOL
alan_poh je offline   Reply With Quote
Staro 09.11.2009., 03:55   #84
Jackson
Guest
Moj komp

Datum registracije: May 2006
Igra je MAJSTORSKA!!!

60 sati u 4 dana, eto koliko je dobra...

Da se zagrijem za nju, prošao sam prije 2 mjeseca kompletan Baldur (sva tri) i mogu reći - nadmašili su same sebe!

Nervira me malo što ne postoji mogućnost da se fizički blokiraju likovi, tj. kad u uskom hodniku vaša 2 fightera brane magea, neprijatelji svejedno prođu kroz njih kao da nisu tamo i zakolju magea. znam, koristim taunt i te gluposti, ali malo mi je nerealno... Valjda posljedica 3D enginea, da se spriječi da likovi zaglave (slab collision detection).

Kamera je odlična... Baš volim fleksibilnost, uglavnom sam na jednom liku, max zoom out prije nego što prijeđe u izometrijski pogled, kojeg koristim kad treba nišaniti spellove i sl. Nemam tu prigovora, osim malog da u izometrijskom smetaju stropovi i sl. ponekad.

Igrajte, uživajte... Igra je predivna.

Osim jedne stvari. DLC content. Kad ubacim u igru sve te predmete, pokvare doživljaj jer se ne treba mučiti za njih. Samo se pojave u inventoriju. Iako je odličan, namjerno ne koristim onaj Dragon armor (izgleda prefuturistički sa onim crvenim svjetlima pa izgledam ko Cylonac). Sad sam skupio Armour of the Legion koji je samo malo lošiji, pa ajde nekako...
Jackson je offline   Reply With Quote
Staro 09.11.2009., 10:44   #85
Mast3r Chi3f
Premium
Moj komp

Mast3r Chi3f's Avatar

Citiraj:
Autor Jackson Pregled postova
...
Osim jedne stvari. DLC content. Kad ubacim u igru sve te predmete, pokvare doživljaj jer se ne treba mučiti za njih. Samo se pojave u inventoriju. Iako je odličan, namjerno ne koristim onaj Dragon armor (izgleda prefuturistički sa onim crvenim svjetlima pa izgledam ko Cylonac). Sad sam skupio Armour of the Legion koji je samo malo lošiji, pa ajde nekako...

evo ti cylonaca a svako normalan ce se slozit da im nikakvi oklopi nisu potrebni

ne znam za vas al ja bio volio imat jednog cylonca u patyju
Staro 09.11.2009., 11:04   #86
VulcanRaven
Premium
Moj komp

VulcanRaven's Avatar

da li netko zna kako dati GIFT nekome u timu?
Staro 09.11.2009., 11:16   #87
Zmalamuth
Inquisitor DeathWatch
Moj komp

Zmalamuth's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
odes na inventory, odaberes lika i drag'n'drop.
s tim da pripazi da neki pokloni su specificni za neke likove, odnosno daju vise pointa ili otvaraju novu pricu.
Npr. u redcliff castle nadjes medaljon od majke od Alistaira, ili u mage circle nadjes neku crnu knjigu koju das morrigan, Andraste stuff dajes Liliani.....
Podosta je logicno kod koga ces postici najveci efekt.

i7 4770K cooled by Noctua NH-D14
Asus Sabertooth Z87
Corsair Vengeance Pro 2x8Gb 1866Mhz
EVGA GTX 1080 - 8gb -FTW GAMING
Logitech G500 & G510 Keyboard
OCZ Vertex4 256gb/Samsung SSD 850 Evo 500G /640Gb WD Black/2TB WD Black/3x2TB WD in sharkoon docking station
LG GH22
Corsair HX620W
Corsair Carbide 678c
Arctic Bionix F140mm x3
Phillips Brilliance 240PW - 24'''
Zmalamuth je offline   Reply With Quote
Staro 09.11.2009., 11:26   #88
VulcanRaven
Premium
Moj komp

VulcanRaven's Avatar

tnx,bas sam u meduvremenu skuzio...ja stisnem desni klik na gift i kad see pojave opcije izaberem poklon
Staro 09.11.2009., 12:07   #89
slavonac90
Premium
Moj komp

slavonac90's Avatar

Datum registracije: Sep 2008
evo naso sam navodno DlC-ove koji rade i sa "kupljenom" verzijom,pa kad se skine i isprobam javim jel sve šljaka kak je red,vidim komentare i kažu svi da radi pa budem vidio
slavonac90 je offline   Reply With Quote
Staro 09.11.2009., 12:42   #90
Pizz
Registered Abuser
Moj komp

Pizz's Avatar

ma rade.... sve 5 .... itemi su odlični
Oglasni prostor
Oglas

Oglas