|
![]() |
#84092 | |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
Nego prepakirati pežoja, to je katastrofa. Blasfemija. Bolje da su se podali kinezima nego francuzima koji sad pod sve marke unutar koncerna trpaju te francuske poluproizvode od auta i motora.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#84094 |
Member
Datum registracije: Jul 2005
|
Od 2023. u tom motoru je lanac i nije više problematičan. Isto kao i 1.5 bluehdi kod kojih je modificiran lanac. |
![]() |
![]() |
![]() |
#84095 |
Premium
Datum registracije: May 2018
|
Ne bih bio siguran u to da nije u nekim verzijama lanac. Tako se spominjalo, da je bitno koja je konfiguracija motora, hibrida, da neke imaju, neke nemaju lanac i dalje. Ovo može znati samo netko tko ima pristup katalogu (firme) za dijelove po šasiji. Točno je da je 2023. nekada se desila promjena, ali treba dobro provjeriti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#84096 |
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
![]() |
#84098 | |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() Nekada je takvo maloumno ponašanje bilo rezervirano za žene, a danas se na žalost tako u "muškarci" ponašaju. Kad smo kupovali auto za skvo gledao sam i c3 te na webu nisam mogao pronaći o kojem se motoru radi. ![]() Recimo kolegica od skvo je kubila novi be em ve. ![]() ![]() A i njezin muž očito ne zna čim joj je dozvolio da to kupi. ![]() Zadnje izmijenjeno od: Hamm. Jučer u 10:37. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84099 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Hahaha ![]() @Hamdija Ok, ruku na srce dosta se toga promijenilo u zadnjih 10-15 godina u auto industriji. Od omjera obujma/konjaze, eko normi, tezine automobila, da pogonske sklopove i ne spominjem. Ja sam na svojoj staroj dizlo mazgi, imao DPF ali je bio tako izveden da je bilo pali i vozi, nebitno o duljini voznje. Ispada da danas kad odlucis kupiti auto trebas prvo postati istrazivacki novinar ![]() Istina je da vise manje se kod svih povecala garancija ali opet garancija npr ne pokriva ciscenje/zamjenu DPFa. Sto se tice te alfe, meni nije jasno, ko ce to kupovati, barem su alfisti oduvijek bili ajmo tako reci posebni ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#84100 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Kad se već spominjao peŽojev PT 1.2 i raspadanje zupčastog koji je u ulju, zašto se ne raspadne zupčasti u VAG grupaciji na 1.6 TDI koji je isto u ulju. Kod mene 280k km. Zaboravio promjeniti na velikom servisu na 205k km. Budem mjenjao na idućoj izmjeni ulja, ali nije hića. Ali zašto je hića na Pežoju?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#84103 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84105 | |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() DPF nije problem ako se dizel ne vozi po gradu i na kratke relacije. Stoga ne vidim problem. Svi kaj dizele voze kak spada tj. na autocestama nemaju problema. Te alfe će kupovati onima koji auto gledaju kao modni dodatak i da im bude lijep. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84106 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Evo, mala igra pogađanja. Škoda Superb Sportline, 2019. adaptivni ovjes. Cijena 4 amortizera s ugradnjom. Koliko po vama taj servis košta? Ja sam upravo došao sa servisa, pa da čujem znalce. :P Bilstein je u pitanju. Cijena je bez PDV-a, ali priznam i odgovore s PDV-om. Nedugo smo pričali o razlici između Kia Ceed i Superba što se tiče cijena servisa i održavanja. Servis za Kiu mi je bio 450EUR (4 amortizera). |
![]() |
![]() |
![]() |
#84108 | |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#84109 | |
Premium
Datum registracije: May 2018
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84110 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84118 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
cca 500€ po amortizeru + ruke |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84119 |
Brat od Đon Vejna
|
Mene "malo" strah DCCa, al naravno ja ne mislim metnut Bilstein nego Tier 3 dijelove, ili polovno ispravno s Kleinanzeigena.
![]() |
#84120 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|