|
|||||||||||
|
|
#77342 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#77343 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Evo detalja vezanih za proširivanje AC na dionici ZG-KA. https://autonet.bug.hr/promet/planir...-detalji-45423
|
|
|
#77344 |
|
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Automobili
Arena Centar ZG, istočni izlaz (onaj orema dvorani i Lidlu). Prometne redarstvene snage su počele mahati kuhačama onima koji tamo nepropisno skreću lijevo prema rotoru umjesto desno prema semaforu. |
|
|
|
|
|
#77346 |
|
#erase startup-config
|
Da, baš tamo u nekom ugibalištu u sjeni ![]() |
|
|
|
|
|
#77347 |
|
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
|
|
|
#77348 |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Meni ovo cak i pase, toliko puta su mi tamo izletili i skoro sam i zakucao nazad u suprotni smjer... |
|
|
|
|
|
#77349 |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2002
|
|
|
|
#77350 |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Ma to je onaj izlaz iz arene di je obvezno desno (ovo bi trebao biti streetview https://www.google.com/maps/@45.7700...oASAFQAw%3D%3D ) Ekipa izlazi iz garaze, i onda ide lijevo, presjece dvije trake u kriovm smjeru i provuce se kroz onu rupu da bi to izvela. |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#77351 | |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
Al kuzim poantu...
|
|
|
|
#77353 |
|
#erase startup-config
|
Automobili
|
|
|
|
|
|
#77354 | |
|
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
On prvi vlasnik, auto je imao manje od 50.000km. Znači lud ko struja. Predao je papirologiju od policije i sve šta je imao odvjetniku. Za svaki slučaj, ubo je novu e klasu, rekao je da se bmwu ne vraća ![]()
|
|
|
|
#77355 |
|
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Ja sam na X3 g01 pratio redovito antifriz na kojem je levelu jer to je jedini nacin. Dodjes u servis i njima je u normalnom levelu i ne mozes vidit da curi. Napravis trip na autoputu 2000km i propisa. Cim je poceo pisat lagano u Tomica i stavili novi egr cooler. Zatim nakon godinu dana opet opoziv i medju prvima sam dobio novi tip egr coolera i egr ventila i zamijenili ponovno (10g garancija). Auto prodano nakon 150000km bez problema. Sent from my SM-S926U1 using Tapatalk |
|
|
|
|
|
#77357 |
|
#erase startup-config
|
Automobili
Konnwei KW906 Tu sam ga kupio ovo ljeto: https://a.aliexpress.com/_EyDVZJ6 Spojio se na sve na što se spojio puno skuplji iCar Pro i očitao sve module i sve greške na više auta. Radi na Androidu i kod mene na iOSu. iCar Pro malo brže očitava ali ne puno brže. Koristim Car Scanner Pro app (kupljen - 7€) Ima i gumb s koji ga možeš ugasiti i upaliti - korisno ako je cijelo vrijeme u autu iako se sam ugasi nakon pola sata kad izvadiš ključ. Ne radi na Fabiji iz 2004. Nema struje. |
|
|
|
|
|
#77358 | |
|
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
Edit: To ovaj? https://play.google.com/store/apps/d...ovz.carscanner Zadnje izmijenjeno od: Cuky. 06.12.2024. u 10:15. |
|
|
|
|
|
|
#77359 | |
|
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Ja bi direkt u Minken išao kucat na vrata da mi se desi što i njemu..
|
|
|
|
#77360 | |
|
#erase startup-config
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#77362 | |
|
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
|
|
|
|
#77363 |
|
#erase startup-config
|
U BMWu su zabrijali da se i ICE auti moraju samozapaljivati kao električni ![]() |
|
|
|
|
|
#77364 | |
|
laser
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#77366 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Ide stari na tehnički drugi tjedan. Imao je dosta problema s autom, nisu mogli naći problem, auto jednostavno nije palio tu i tamo, otišao u safe mode. Auto je star 6 godina, 5 godina garancije je imao, službeni servis, 3 puta gledao, nisu našli ništa, pa su ga poslali u ČK da vidi s chipom što vide, ništa. Predložili su da stave mapu da ugase DPF i sada je sve ok. Hoće li tu mapu vidjeti na tehničkom? Hvala |
|
|
|
|
|
#77367 |
|
#erase startup-config
|
Automobili
Teško. Ja ne bi ni pokušavao. Za tako nešto ti treba ODIS a možda može i VAG-COM (VCDS). Sa VAS-ovima se u ODISu flashaju i konfiguriraju kontroleri na autu. Jako jako teško ![]() |
|
|
|
|
|
#77368 |
|
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
|
|
|
#77369 |
|
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Jebali ih stupici. Da policija provodi kontrolu na nacin tko zagazi na biciklisticku da ga dobro oprzi po dzepu (videonadzor npr.) nebi bilo potrebe za tim lezecim i u ovakvim situacijama bi se auti imali di maknut hitnoj. |
|
|
|
|
|
#77370 |
|
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Počinjem razvijat popriličnu netrpeljivost prema svim ovim kvazi taksistima koji su se nakotili u i oko ZG. Voze neispravne aute, ne znaju davat signalizaciju, ne znaju se prestrajat, ne znaju gdje se smije zaustavit pa kupe telad u aute u sred križanja. Voze se 20km/h kroz kvartove jer im je nos u mobitelu tj mapsima. Nekad su taksisti bili profi vozači koji su ekšli trebali proč ispit i znat plan grada na pamet. Ovo danas je užas, kak se uopće ekipa usudi sjest takvome u auto. Ja bi prvi nakon dva bloka tražio da stane i pusti me van.
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
| Uređivanje | |
|
|