| 
 | |||||||||||
|  | #721 | 
| Guest 
				 | MU jučer riješio Liverpool sa drugom postavom i 1/5 snage--- | 
|  | #722 | 
| Premium Datum registracije: Feb 2006 Lokacija: Zagreb 
				 | Da, zato i jesu 8-i u prvenstvu, sve su posvetili u Capital cup, koji je obicno predviden za b postave i klince   
				__________________ http://eu.prepsafe.com | 
|  | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  | #723 | 
| its slightly turbocharged Datum registracije: Jun 2006 Lokacija: Slavonski Brod 
				 | megalol koje si ti gljive žvakao opet? Sinoć je Liverpool rastrgao M.United k'o svinja masnu krpu. Doslovno svaki napad Liverpoola je gol visio u zraku. Suarez je vozao ****** na vrtuljku  Odlična utakmica koju je odlučio jedan sretnički gol i puno sportske nesreće. 
				__________________ blaa Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 28.09.2013. u 20:02. | 
|  | 
|  | #724 | 
				 | Majke mi od vas dva neznas koji je gori   Iz neutralnog polozaja, tekma je bila prosjecni drek  
|  | 
|  | #725 | |
| Premium Datum registracije: Jan 2011 Lokacija: Vinkovci / Njemačka 
				 | Citiraj: 
 Ako je ono penal ja sam Barack Obama  A najjača mi je Penaldova proslava gola, kao da je zabio eurogol u finalu LP  Cirkus 
				__________________ "Anyone who has never made a mistake has never tried anything new." A.E. | |
|  | 
|  | #727 | 
| Premium Datum registracije: Jan 2011 Lokacija: Vinkovci / Njemačka 
				 | Da, klasična fora, ispada da branič gura a u biti Pepe vuče. Nitko ne spominje Rakitićevu dobru partiju, zabio 2 gola http://www.dailymotion.com/video/x15...sport?start=86 
				__________________ "Anyone who has never made a mistake has never tried anything new." A.E. | 
|  | 
|  | #728 | 
| Strichek Moderator Datum registracije: Apr 2005 Lokacija: Zg 
				 | 
				__________________ žmnpp | 
|  | 
|  | #729 | 
| našikan pravim haos Datum registracije: Jun 2008 Lokacija: u zabrani 
				 | Potvrđuje se moje pravilo....da me strah i kliknuti na ovaj thread a kamoli komentirati...   ManU prolazi smijenu generacija. Normalno je da po meni ove godine nebu uzeli naslov. Mada više nema ko da strese šakom u stol i veli to bu tak i ovo nebu tako. Ferguson je bio baš pravi manager u struci,izveo je evoluciju za taj termin. Moyer je samo coach,trener i zato umjesto svjetskih imena i talenata stižu poluigrači tipa Fellaini samo da se zadovolje navijači. | 
|  | 
|  | #730 | |
| muimerP Datum registracije: Nov 2006 Lokacija: VG 
				 | Citiraj: 

__________________ Ishur´s Guide to Electronic Music | |
|  | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  | #731 | 
				 | Dobar je ovaj john terry           
|  | 
|  | #733 | 
				 | Bolje da ne gledas, obrana im je gora nego dinamova, dok napad i ne izgleda tako lose   
|  | 
|  | #734 | 
| Super Moderators Datum registracije: May 2002 Lokacija: Zg 
				 | Sigurdsson  
				__________________ | 
|  | 
|  | #736 | 
				 | That awkward moment when Fernando Torres jedini igra neki ***** u Chelseau   
|  | 
|  | #738 | 
| It's all a joke Datum registracije: Sep 2009 Lokacija: unknown 
				 | ah, Spursi su se malo opustili.. moze bit jos svasta do kraja 
				__________________ Once you realize what a joke everything is, being the Comedian is the only thing that makes sense. | 
|  | 
|  | #740 | 
				 | fernanda off   
				__________________ Once you realize what a joke everything is, being the Comedian is the only thing that makes sense. | 
|  | 
|  | #741 | 
| Pod naletima kopita zla Datum registracije: Dec 2005 Lokacija: SMB / ZGB 
				 | Isuse koja glupost. Ovo fakat nije normalno. Ne znam za kaj. Tottenham je već od prije trebao biti bez igrača manje.  Ovo je doslovce krađa.  Ovo nije ni bilo za karton..ma preloše! | 
|  | 
|  | #742 | 
				 | Cim sam vidio Deanovu facu i nacin na koji prilazi, znao sam da ce dat drugi zuti Al da, iz ponovljene snimke se vidi da bas i nije za karton A nakupilo se, kgj sto se stalno nest gurka sa Vertonghenom 
|  | 
|  | #743 | 
				 | Pošto ga je Vertonghen gurnu za vrijeme dok je lopta bila u autu to je bilo za žuti i drugi žuti je trebao biti za start na remiresu.   Za vrijeme presinga chelsea daš im crveni i to je to.  Jako dobro.    | 
|  | 
|  | #744 | 
				 | dobro, opomenuo ga je za guranje, jos jedno sranje i karton.. nisam bas dobro vidio situaciju, al ak se dobro sjecam da mu je Fernanda i tu nest srao stalno i bio mu preblizu, pa ga je ovaj i odgurnuo ugl, utakmica nije trebala zavrsit sa crvenim kartonima po meni a bas me cudilo kak je Murinjo nesto miran previse danas, al nije mogao odolit a da ne ode mal do suparnicke klupe  
|  | 
|  | #745 | 
| Super Moderators Datum registracije: May 2002 Lokacija: Zg 
				 | 
				__________________ | 
|  | 
|  | #746 | |
				 | Citiraj: 
  Nije da mi je žao fernande ali glupi crveni karton sve u svemu.  Pa je!  UKRALO!  UJ!  I city i united izgubili!  ODLIČNO!  Samo tako!  Još swansea danas rokne arsenal i to je to.  | |
|  | 
|  | #749 | 
| Guest 
				 | Pred MU je LP i gostovanje kod Shaktara u srijedu.  Lako za prvenstvo, ima vremena. | 
|  | #750 | 
				 | Ako ti tako kažeš.   Mislim da je malo blesavo gubiti bodove na WBA.  Znaš i sam da je večniom završnica PL uvijek gusta. Svaki bod je važan. | 
|  | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  | 
| Uređivanje | |
| 
 | 
 |