|
![]() |
#631 |
Soul Eater
Datum registracije: Jan 2007
|
pa vjerojatno su ti kontakti na mobu/kablu malo oštećeni/zaprljani...samo malo očisti kontakte i vidi da li ti radi.... što se tiče prekidanja usred flashanja ne bih znao....meni je se to dvaput dogodilo pa mi mobu ništa nije bilo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#632 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
mobitel san flesa kako triba ali mi se kad ga ukljucin pise -konfiguraciska greska.javite se svojem mrežnom operateru ili centru usluga-zna li ko o cemu je stvar jesan li sto priskocija hitno javite jer stvarno neznan sto cu dalje. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#633 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2007
|
mala napomena za sve...ne pokusavajte da ubacite firmware od k770 i t650 u k800.erom nije isti i desice vam se sto i meni...posle ubacivanja fw od t650 prijavio mi se telefon na racunar pa sam uspeo da flesujem erom.posle ubacivanja fw od k770 nece da se prijavi na racunar i lampica od ir blica 6 puta(znak ostecenog ili unistenog erom-a).prvi put sam imao srece,drugi put me nije htelo i eto sprzih erom i isterah 15 eura iz dzepa.zato nemojte eksperimentisati i drzite se svog firmware-a |
![]() |
![]() |
![]() |
#634 |
Registered User
|
hipi,pri flesu nisi cekirao polje customize file system i samim tim nisi finalizirao file system.zakaci telefon ponovo i nemoj birati flash main firmware i file system,vec samo customize file system i klikni na flash i za par minuta sve ce biti zavrseno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#635 |
Premium
|
evo stanen ode i dalje neznan sto http://img90.imageshack.us/my.php?image=image0sx8.png |
![]() |
![]() |
![]() |
#639 |
..::..u prolazu..::..
Datum registracije: Jun 2007
|
Neznam koliko ti se isplati stavljat te display drivere jer koliko sam čuja kad ih staviš nema tu neke razlike tako da ti to ne treba ali ako ipak hoćeš imaš na http://forums.se-nse.net/ sve što ti treba od drivera do menu-a i sysgfx packova.
Zadnje izmijenjeno od: Crimecop. 27.10.2007. u 11:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#640 |
Registered User
|
E, cuo sam da je moguce iskljuciti ono kad aplikacija pita: Allow application to read user data. Skinuo sam dobru applikaciju KDplayer al stalno me pita kad stigne sledeca pesma i to me izludjuje. Da li neko mozda zna? Hvala |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#641 | |||
MIUI HR Translator
Datum registracije: Jul 2007
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
![]() |
#644 |
Guest
|
jel bi se dalo nekom ko ima akaunt na top sonyju skinuti neki firmware za moj mob w550, emea_2 cid 51 il 49, nisam siguran, znam da je red. trebao bih i onaj acoustic driver, napominjem da ovaj mob ima stereo zvučnike ako to išta znači trenutno, i ima onu opciju stereo proširenje. hvala unaprijed |
![]() |
![]() |
![]() |
#645 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#646 |
|
![]() |
#648 |
MIUI HR Translator
|
ovako to napraviš http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=632873&postcount=98
![]() |
#649 |
Premium
|
![]() |
#651 | |
Premium
|
Citiraj:
kod mene je zezo skin za player,a hoce i zbog patceva
![]() |
![]() |
#652 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Imam vodafon k750i 49R sa R1CAO21 softverom. Mogu li bez fleshanja na w800 promijeniti ikonice, dodati bolje drajvere za muziku i kameru, dakle poboljsati postojeci softver? |
![]() |
![]() |
![]() |
#653 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Ovo se pitanje se valjda ponovilo parsto puta, pozornije prati temu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#655 |
|
![]() |
#656 |
Registered User
|
http://topse.ru/files potrebna registracija.tamo ima apsolutno sve.postoji i tema u kojoj se traze fajlovi sa top sony.znaci samo u toj temi sa zatrazite fajl sa top sony i u toku dana admin je uploaduje.takodje taj fajl se nadje u arhivi u sekciji top sony. @argus,instaliraj halmerov sertifikat i neces imati tih problema.skini kd player sa http://seclub.org on nosi halmerov sertifikat i kad ga instaliras instaliraces i sertifikat.mozes i rucno da ga ubacis preko xs 3.0 beta samo neznam gde ima da se skine sertifikat... najbolji acoustic drajveri koji postoje http://bajce.wen.ru/menuacoustic.rar ovde je i meni,nemam ih posebno uploadovane. |
![]() |
![]() |
![]() |
#657 |
Premium
|
ovako-prominija san skin od wolkmana i jos uvik mi izbaciva iz kamera/nece spremi. nisan stavlja patcheve,do cega jos moze biti da se to dogada jeli mozda zbog ikone -usput mogu li ja one ikone od menia otvorit u photoshopu i sam ih doradivat bi li to radilo |
![]() |
![]() |
![]() |
#658 | |
|
Citiraj:
Probaj ga ponovo flashat ako te kamera zahebaje (a jesi stavlja neke drivere za kameru ako već nisi patcheve).A te ikone od menia ti nitko ne brani dorađivat ili stavljat svoje samo moraš paziti da su pravilne veličine i da imaš valjani menu.ml file
![]() |
![]() |
#660 |
Registered User
|
naravno... /tpa/preset/system/sound/camerashutter4.3gp /tpa/preset/system/sound/camerashutter4_rer.3gp ako hoces da promenis shutter sound 1 umesto 4 upises 1 itd...fajl koji brises je 3gp i moras ovu lokaciju dodati u fajlove za brisanje.inace mozes da ubacis bili koji fajl,mp3 mpeg4...ako ubacis mp3,sledeci put ekstenzija je .mp3 ikonica u meniju ne mora da bude originalne velicine ali ce ti po nekad pri ulasku u meni pisati da imas gresku u menu.ml fajlu.za ikonice najbolje koristi menu edit,smaranje je upisivanje imena ikonice...icon1selected/unselected...bla bla a sa menu edit samo izvuces ikonicu i bude zapisana u menu.ml koji god da joj je naziv i normalno radi. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|