|
![]() |
#31 |
hmhm...zzz svima...
Datum registracije: Mar 2004
|
hahha, ima ovdi svašta za pročitat a najbolja je ona da dinamo ima šanse (ako niste znali Hajduk osvaja prvenstvo a Dinamo KUP : finger : : finger : : finger : : finger : : finger : : finger : pozdrav: cheers2 : cheers2 : cheers2
![]() |
#32 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
E jesi mutav
Intel P4 1.8 Mhz ASUS P4S533-E SiS 645DX 2 x 256MB DDR333 Samsung HERCULES ATI Radeon 9800SE AIW 128 MB HDD Seagate Barracuda 60 & 80 GB NEC DVD RW+/-ND-2500 PSU Aopen 300W Monitor EIZO 19" Flexscan Microsoft IntelliMouse Optical CoolerMaster Aerogate II CoolerMaster Cool Drive 3 CoolerMaster 2 x 80mm vent LED Blue Papst 120mm vent SkyStar 2 Case InWin X710 Black |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 | |
Premium
|
Citiraj:
Intel P4 1.8 Mhz ASUS P4S533-E SiS 645DX 2 x 256MB DDR333 Samsung HERCULES ATI Radeon 9800SE AIW 128 MB HDD Seagate Barracuda 60 & 80 GB NEC DVD RW+/-ND-2500 PSU Aopen 300W Monitor EIZO 19" Flexscan Microsoft IntelliMouse Optical CoolerMaster Aerogate II CoolerMaster Cool Drive 3 CoolerMaster 2 x 80mm vent LED Blue Papst 120mm vent SkyStar 2 Case InWin X710 Black |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
pUtNiK
Datum registracije: Feb 2004
|
RIJEKA će bit PRVAK ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Premium
|
Normalnim danom im se nebi ništa desilo. Ja ti kažem da dođem na Trešnju ili u Dubravu s šalom od Rijeke ili još bolje dresom od Rijeke na dan tekme kad igraju Dinamo - Rijeka nebih se baš dobro proveo. Zašto kad se vračaš iz Varaždina ili Osijeka pa prođeš po Zagrebu moraš spremiti šalove. Ko zna , sigurno da bi me Boysi lakše uočili pa da odemo na ![]() Na dan tekme ja i bilo tko nemam šta tražiti na utakmici među gostujučim navijačima , niti šetati po gradu ( Zg , St , Os , Ši , Zd , ...... ) sa šalom od protivničkog kluba po cesti. To ne govorim ja , to je nepisano pravilo , nego u svakom gradu postoji određena skupina ljudi koja če te napasti samo zato šta navijaš za drugi klub. I ja imam iskustva lošeg u tome. Npr. idemo na tekmu , dobro se " napijemo" ispred drugstorea i onda na kantridu , pa ne na zapad nego preko istoka a tamo vojska Tovara. Kakve smo "face" tad bili. Ma koje face mogli smo ostati bez glave. PA SAD VI MENI RECITE. Da smo tad dobili batine ko bi bio kriv??????????? MI , policija ili tovari. Što se tiče da če Rijeka osvojiti prvenstvo. Neče ga nikada osvojiti radi lošepolitike kluba. Do god vladaju tajkuni u hrvatskoj ligi ništa od toga i dok se ne ne makne politika i dok
![]() |
#36 | |
Premium
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#37 |
Premium
|
np ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Premium
|
Citiraj:
Zašto su ostali auti i busevi bili u pratnji murije a oni nisu ???? Ja ti kažem da su oni mislili ispat face pa to je moje mišljenje.
![]() |
![]() |
#40 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
Kako god gledas nisu ljudi krivi jer su bili napadnuti...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
Premium
|
A što se tiče Dinamo-Rijeka, Rijeka je naravno morala izgubit, jer u hrvatskom prvenstvu, nemaju šta tražit ostali klubovi osim Hajduka i Dinama. I u uzvratu če opet bit isključenja i svakakvih gluposti, jer Hajduk če osvojit prvenstvo, a Dinamo mora kup, ti klubovi jednostavno ne smiju ostat bez trofeja. To smo vidjeli i 99 kad je Rijeka trebala bit prvak, ali opet su suci bili u igri.
AMD AthlonXP (Thorton) 2400+@2400MHz (15x160) 1,700 V MSI KT3 Ultra2-R, VIA KT333 2*256MB Kingmax SuperRam 433 @320 (2.0 2-2-5) MSI GeForce4 Ti4200 64Mb DDR @ 310/610 WD800BB, 80Gb , 7200rpm , ATA/100 |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
hmhm...zzz svima...
|
ma boysi su krivi tko bi drugi bija kriv ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() : cheers2 : cheers2 sada sljedi sljedeće koli tj. HAJDUK-RIJEKA ajmo svoje mišljenje A iman još jedno pitanje je li itko od vas igra onaj hnl menager preko htneta?????? : cheers2 : cheers2
![]() |
#44 | |
pUtNiK
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
Ono kaj mene najviše ljuti je to da se tako svojednobno nisu niti Srbi ( Delije i Grobari ) ganjali kao što se sad međusobno koljemo. A onaj koji je bio vođa je bio već prije te tekme, napravi sranje na Savskom nasipu je gađao tipa u gavu s raketom uz zaštitu raznih kenjatora iz doma na Savi koji dođu Zagreb studirat i jedino kaj rade je seru po Zagrebu. Ak im je toliko grdo onda nek odu doma i nek uživaju. Da se razumjemo nemam ja niš protiv ekipe kaj dođe u ZG studirat, al mi idu oni na nerve koji samo seru po Zagrebu.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Premium
|
Hajduk - Rijeka a kaj misliš? Onaj Katalinić je rekao da če odmarat igraće, treba ga ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Tlacitelj i neznalica
|
Zasto ga treba ![]() Zato jer vama pase da Rijeka dobije,a da je situacija obrnuta i da je Dinamo prvi onda bi rekli BRAVO Katalinic samo ih ti odmori pa umorni su.... Samo kako Vama pase tako okrecete situaciju... Ne vjerujem da ce odmarati igrace jer nema tko igrati... Rijeka - Hajduk 2-1 ....realno 1-1 ![]()
![]() |
#48 |
Treba kaj skurit??
|
Samo nek Rijeka dobije. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Treba kaj skurit??
|
E sad si bogme pretjerao.: bonker2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
hmhm...zzz svima...
|
ajde neka, pročita san i ja u novini ka da će katalinić odmarati igrače i da će igrati sa drugom postavom, šta će legenda : cheers2 SAMO PITANJE ZA RIJEČANE ALI STE VI ZA DINAMO???? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#53 |
Premium
|
Da znam da se poslje tekme čeka na stadionu. Čekao sam u Splitu 8 sati , u Zagrebu 4 sata ( na snjegu ) , u Osijeku , .... svugdje se čeka osim u Varaždinu i Puli. Zato Stonsi i Demoni svaka čast. Znam da je taj tovar , koji je predvodio incident , već prije bio poznat muriji ali on nije ništa drugo doli HULIGAN i s takmi bez procesa suđenja 5 godina bajbukane pa ako ga se ulovi da vozi auto bez pojas još dvije ba bi brzo nestali huligani. Današnja tekma. Pa zna se da je Kate tovar pa šta se čudite da če odmarati igrače. Pa pustiti če svom Hajduku.To je problem Rijeke šta su treneri neki ljudi koji su došli sa strane. Što se tiče onog posta šta je Isus napisao , pa i po Rijeci ima studenata koji su iz Dalmacije ili Zagreba , i ja mislim da ih ima više nego nas riječana koji studiraju , pa i ovdje kenjaju po Rijeci i jedni i drugi , ali kad naletiš na nekog takvog samo mu reci mogao si studirati tamo di si rođen. "Svaki cigo svog konja hvali" Na post dali mi više navijamo za Dinamo ili Hajduk ..... postoji slogan "Sami protiv svih". On bi Vam dosta toga mogao objesniti.
![]() |
#54 |
hmhm...zzz svima...
|
a znan to(sami protiv svih), šta tebe sada boli ku**c ko će biti prvi ili bi ti bilo daraže da budi HAJDUK ili DINAMO ![]()
![]() |
#55 |
pUtNiK
|
bilo bi nam draže da Cibona bude prvak pošto je split osvojio kup ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
hmhm...zzz svima...
|
aj dobro , ali nisan to pita ![]()
![]() |
#57 | |
Premium
|
Citiraj:
ISPRIČAVAM SE SVIMA KOJE SAM , AKO SAM , UVRIJEDIO ![]()
![]() |
![]() |
#58 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() stvarno ih znam dobrih,uvijek spremnih za zafrkanciju i s manje naglašenom karakteristikom: "serem po svemu osim svom" koja je dosta naglašena na drugim dalmatincima |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
hmhm...zzz svima...
|
ovisi na kakve dalmatince naletiš svi smo drukčiji ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#60 |
Premium
|
Katalinić se skoro pokopao sa svojom ne pametnom izjavom. Predsjednik rijeke mu je rekao da će biti svašta ako to napravi što je i rekao. Mislim da će završiti 0-0 ili 1-0.
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|