Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Internet i mrežne tehnologije > ISP
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 11.11.2007., 23:32   #31
Marko 123
Premium

Datum registracije: Mar 2007
e da nisi spomenio wlan pa bi bilo jos bolje.
a iovako je LOL.
Marko 123 je offline   Reply With Quote
Staro 13.11.2007., 22:25   #32
ShebY
Premium
Moj komp

ShebY's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Joj imam jednu izvalu!
Na instalacijskom cd-u od T-scuma pše za w-Lan !vezat ce biti vidljiva u zraku"!!!!!
LOOOOOL!!!!!!!!!!!
ShebY je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 16.11.2007., 13:54   #33
Vejita
Hurr durr
Moj komp

Vejita's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor VARAN Pregled postova
Moj slučaj:

Ona: Da, 35 kn mj. i 100 kuna kablovi prvi mjesec.

Ja: Kakvih 100 kn za kakve kablove?
Evo danas mi doso Max-TV i nisam nikaj morao dati love.

' alt='' border=0>
Vejita je offline   Reply With Quote
Staro 17.11.2007., 14:28   #34
Xan
networking wannabe guru
Moj komp

Xan's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
Citiraj:
Autor Nikky Pregled postova
Ja: Zbog čega forsirate bridge mode rada i na uređajima koji su nativno routeri i to rade ok? I još kao posljedica toga prisiljavate korisnike na dodatne troškove kupoviom dodatnog switcha ili routera jer dosta korisnika ima više računala i normalno je da ih žele spojiti međusobno i na net, a onda vaše forsiranje bridge moda smeta, kao i vaša verzija firmware - a i rezervacije za MaxTV. Šta je problem imat uređaje za MaxTv i za normalno korištenje sa originalnim firmware - om?
da, malo je bedasto sta u router modeu podržavaju samo wlan routere, a iznimka među "žičnima" je D-Link 584t, a ovi ostali "žični" banana
ne kužim ovo za MaxTV kako si mislio da to slože bez da imaju rezervirana 2 porta sa svojim firmwareom na routeru?

Citiraj:
Autor DANCI Pregled postova
imao sam problem sa modemom, došao njihov djelatnik koji nije ni znao pokrenuti konfiguraciju modema, a kamoli nešto više...i na kraju mi je reko' da je to takav modem (kad isključim adapter iz struje, postavke se resetiraju)
radi se o d-linku?

Citiraj:
Autor VARAN Pregled postova
Ja: Ok, nema problema, samo mi recite, znači ja platim 35 kn mjesečno 3 mj i ako nisam zadovoljan sve vratim i nema dodatnih troškova.

Ona: Da, 35 kn mj. i 100 kuna kablovi prvi mjesec.

Ja: Kakvih 100 kn za kakve kablove?

Ona: Pa one kablove kojima se spaja max-tv uređaj sa internetom.
to su gluposti
jedino ako si zatražio "dodatno kabliranje", ali to u pravilu neznaš kolko će koštat dok ne dođe prvi račun

Also quoted numerous times by overly melodramatic players of Unreal Tournament upon detonation of the Redeemer weapon.

"Now I have become death, the destroyer of worlds who has come to annihilate everyone."
Xan je offline   Reply With Quote
Staro 23.11.2007., 20:59   #35
Nikky
Moderator

Nikky's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Šta anketa, šta ljudi pišu po netu, ipak ima pomaka. Eto jučer instalirao jednog Wlan Zyxela i naravno kažem čoviku dodaj (čuveni) papir sa podacima. Ja iznenađeno zaključujem kako sada uredno piše cijeli user name uključujući @htnet-dsl završetak. E pur si muove
Nikky je offline   Reply With Quote
Staro 23.11.2007., 23:36   #36
Dadox
Premium

Dadox's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Danas došao t-com paket susjedu pa sam mu to spojio, napravio speedtest i ima download 1665kbps i ping 225ms sa Zagrebom, spojen je sa ADSL2+ vezom. Bit će da rade i na mojoj centrali u Dražicama danas...
Dadox je offline   Reply With Quote
Staro 27.11.2007., 20:04   #37
hooch
Premium
Moj komp

Datum registracije: Sep 2006
Citiraj:
Autor Zvijerko Pregled postova
Zanimljivo, meni nitko ništa o 100 kn za kablove nije rekao a dobrano sam ih izrešetao pitanjima baš zato da ne bi bilo kasnije to nije tako nego je ovako. Vidjet ćemo kad dođu, ako spomene tih 100 kn leti iz kuće naglavačke

e, ne mogu vjerovat... ja mislio da to sve spada u onu cijenu od 35kn/mjesecno... u ugovoru nigdje nije pisalo da se to placa 100 kn... mislim, 1m kabla 10 kn... pa zatukel ih bum....

sad sam rekao nek mi posude ruter jer moj nema podrsku za iptv(imam stariju kasdu, a ne da mi se stavljati firmware...) i dobio sam dlink... ako mi jos i to naplate, poludel bum...

hooch je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno