|
![]() |
#31 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2002
|
ma on je tvrdio da ne postoje SMD elementi...:clap:
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
kao što se vidi u sigu imadoh ovo 300W napajanje pa sam ga odlučio malo pojačati, kupio sam u Vemilu isto codegenovo napajanje ali od 400W, donesem ja to doma i otvorim...uspoređujem što piše na pločici i šokiram se 400Watno je slabije od 300Watnog..isti proizvođač ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 | |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
Ali mi zasad sve radi bez problema. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Pa poznata je stvar da je Codegen 300W OK napajanje, dok je 400W šrot!
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Pa i govor je bio o Codegenu, 300W je jedino OK sva ostala su smeće, možda ne toliko ko Maxpower al opet ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#42 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2003
|
...a kaj mislite o codegenu 480X???...dosta mi se dobar vidi...i dosta dobro je proslo na testu u BUG-u... ![]() evo malo o napajanju: Snaga- 480W Masa- 2.084kg Uop-napon pri opterečenju (3.3V-Uop)/3.3V: -0,61% (5V-Uop)/5V: 1,80% (12V-Uop)/12V: 1,42% Vrijeme zadržavanja 3.3V- 180ms Vrijeme zadržavanja 5V i12V- 150ms Ocjena buke- Vrlo tih ![]() Korisnost- 0,78 Ima ugrađen prekidač Duljina kabela-50 cm Broj napajanja diskova-7 floppy-1 atx 12V atx aux.(P10) atx extra SATA Cjena-310krznatih (u ve-milu) Zadnje izmijenjeno od: Chozen. 06.02.2004. u 22:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Jel zna itko koliko je bucno/tiho to Tagan 300W? Odlučio sam napraviti SuperUltraMegaHiper tih komp (ajd dobro znam da nikad nece biti necujan, al pokusat cu to smanjiti na najmanju mogucu mjeru) ![]()
![]() |
#44 |
Registered User
|
...jel ko nasao kakve recenzije?...testove...za ovaj Codegen 480W...ja nemogu nista naci...osim na tam nekim apačapa jezicima... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Night shift
Datum registracije: Jul 2002
|
Citiraj:
![]()
"NOBODY expects the Spanish Inquisition! Our chief weapon is surprise...surprise and fear...fear and surprise.... Our two weapons are fear and surprise...and ruthless efficiency.... Our *three* weapons are fear, surprise, and ruthless efficiency...and an almost fanatical devotion to the Pope.... Our *four*...no... *Amongst* our weapons.... Amongst our weaponry...are such elements as fear, surprise.... I'll come in again." --uoɥʇʎd ʎʇuoɯ-- |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() ![]() hmmm...kaj je bolje uzet ovo Codegenovo 480W ili npr. AOpenovo 300W napajanje?...jel ima tko Codegena 480W??? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |