|
![]() |
#31 |
Extreme Air Cooler
Datum registracije: Sep 2004
|
Kriteriji su za***ana stvar. Kad se jednom naviknes na neki mis, on ti postane novi kriterij za sve slijedece miseve. Ali kad radis paralelno na vise njih (na vise radnih mjesta npr.) tek tada vidis dan i noc kod miseva. Konkretno, trenutno su mi u djiru MS Intellimouse Explorer 3.0 & 4.0, Genius neki bolji model od cca 150kn, te Logi MX 510. I vjeruj mi, ne bih mijenjao Logija za niti jednog od njih. Stovise, ne mogu niti zamisliti rad kod kuce (browsanje, tekstovi, forumi & newsi, igre...) bez nekog pacova iz serije MX ili G.
![]() |
#32 |
1,2,3... fall over!
Datum registracije: Dec 2005
|
po meni mx1000. Definitivno all around mish, al opet, to je samo moje subjektivno misljenje. Malo veca cijena, al nakon prilagodbe nemgu zamislit da koristim neki drugi mish. pozz
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#34 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#36 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Miševi koje preporučujem: Ako hoćeš nešto superiorno i ako hoćeš dati puno para za dobar miš onda: Logitech G5 ili G7 Ako hoćeš nešto dobro za srednje pare preporučujem: Logitech G3 ili MX518 ali G3 je laserski sa 2000dpi, a Mx518 optički sa 1600 dpi, a razlika u cijeni nekih 30-40 kn A ako hoćeš nešto dobro za malo para onda Genius Ergo 525 ili Navigator 535 A ono što ne preporučujem su MS Industrial miševi i Smartbox miševi |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|