|
![]() |
#31 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
VF900 spoji na fan header na ploci koji ima mogucnosti kontrole napona preko SpeedFan-a. Ja sam si ga tako spojio i dok ne igram vent se vrti na vrlo malo okretaja. Kad se igram, poveca se na 100% ![]() ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Digneš onu etiketu i vidjet ćeš jedan mali zeleni (koliko se sjećam) element koji je na pločicu venta spojen preko dva pina. Ta dva pina kratko spojiš i senzor više ne radi. Kad ti opet zatreba senzor, samo makneš lem između. 2 SuperUnknown: Ima Asusovu P5B Deluxe WiFi...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
...carpe diem...
Datum registracije: Jun 2006
|
da,Asus p5b Deluxe Wifi |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
inace, taj vent si i sam regulira brzinu vrtnje prema temperaturi...mozes ga i na 12 v stavit...ja ga sad imam na 12 v i vrti se na 1250 rpm...jos uvijek je jako tih ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
kalixius vidim imas isto kuciste kao i ja ![]() uglavnom moje je poprilicno tiho tj cuje se samo zrak. ovako brzinski makni ona 2x92 jer su perforirane rupe govno na chifu ![]() hard je samsung koliko vidim? plasticne vodilice na chifu kurcu nevaljaju jer uopce neutisavaju hard trebas napraviti gumene vodilice ja sam napravio od remena za auto precvikao sam ga i napravio vodilice puno se dobije na smanjenju vibracija. danas sam stavio spuzvu u komp tj na stranice i na pod time dobijes da se sve dosta manje cuje uglavnom kod mene se samo zrak cuje ako oces mozes doletjeti nisi ni daleko ![]() i da vent na guzici chifa staviti na 5 ili 7 v ako je neki uber silent ![]() e a i katanu okreni za 180 stupnjeva jer ovo sto si napravio ej smijesno ![]()
![]() |
#36 |
...carpe diem...
|
čuj,javi mi se na PM pa skoknem jednom kad idem u ZG do tebe pa da to složimo i kod mene da bude tiho. inače,radi se o Hitachi 250gb HDD. a šta se tiče ove izolacije,treba negdje nabavit kvalitetnu spužvu. kak si ti napravio?ajd slikice neke nabaci ak imaš vremena... p.s.znam da je Katana smiješna...već sam to promjenio i je okrenut vent prema memoriji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Jesi stavio hitachiu aam na minimum? Ako nisi stavi trebas hitachi feature tool ak ti se neda traziti po netu addaj me na icq treba nabaviti kvalitetnu spuzvu ali evo ja mogu reci da sam zadovoljan sa ovom svojom iako je to daleko od gotovoga jer mislim da bi mi trebalo jedno cjeli dan da to dovrsim evo par slika sada ![]() strelice pokazuju debljinu spuzve dok tockice oznacavaju da se radi o dva identicno izrezana komada koja su jedan preko drugoga ![]() ovako to izgleda na stranici kucista zaljepio sam sa crnom izolirkom za prvu pomoc ![]() ![]() ovdje su oznacni kruzicima moja improvizacija gumene vodilice i original chifova vodilica razlika se definitivno osjeti u vibriranju. ![]() ovo je slika kucista izbliza recemo. Na njemu se vidi pod na koji je stavljena ta bjela spuzva i moja improvizaija venta na spuzvici koja je sluzila za pranje posudja ali sam ju ja malo skratio uglavnom sluzi svrsi ![]() ovo je kako to sve izgleda .
Zadnje izmijenjeno od: Codiac. 16.10.2006. u 23:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
...carpe diem...
|
|
![]() |
![]() |
|