|
![]() |
#31 | |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Re: Re: Re: Re: Re: Stigla Corsair XMS DDR433, čudo od memorije.
Citiraj:
![]()
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Re: Re: Re: Re: Re: Stigla Corsair XMS DDR433, čudo od memorije.
Citiraj:
![]() ![]() ![]() Iskustva ziher imaš ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#33 | |
Premium
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Stigla Corsair XMS DDR433, čudo od memorije.
Citiraj:
Backup putem ghosta za kojih 15-ak minuta A ste se tice zadrtih overklokera to su ti cudne bljke jer 99% istih ne koristi kompjuter za nikakve pametne stvari nego samo da mogu sto brze surfati netom i igrati soltaire! A to sto ces imati 245fps-a u nekoj igri ti puno znaci makar i sam znas da ti fps-ve nikad neces vidjeti jer ti to monitor ne dozvoljava! Pozdrav! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Stigla Corsair XMS DDR433, čudo od memorije.
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
od LemilicE
|
Backup, backup i samo baskup.. ![]() U životu nisam napravio niti jedan backup vitalnih stvari kao što su cijeli windowsi, ali neću reč da mi nije trebalo (par puta) ![]() Jel zna netko neki dobar proga da backup winXPa, jer sam probao s Nerom i on mi kaže da trenutno ne podržava radjenje ghost-a dsa NTFS particije?:confused:
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
![]() Citiraj:
![]() ima nas puuuuno takih ka i ti......... al kad se dojde k pameti i kad se nema vise vremena za opetovane instalacije ,tu je norton ghost 2003! ![]() ne kazem da nema mozda i boljih ,al ak si u cajtnotu i neda ti se istrazivati po pustopoljinama neta za necim kaj samo dela ,dobar je i gore navedeni......nadam se da ce se i ostala ekipa slozit sa mojim skromnim misljenjem! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
od LemilicE
|
Probat cu ga skinut s neta, pa vidit. Trial verzija naravno ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ccccccccccc.................. ![]() a jel budes i poslal broj amex/visa/ecmk plastikice za full verse ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Acronis TrueImage. Besprijekoran alat za takvo što. Brz, jednostavan, tih ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|