|
![]() |
#31 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
pa onda moramo osnovati band PCEX.Atha će nam malo ritma ubacit,acer napisati pjesmu, a mi ostali u narodne nošnje i hop cup do eurosnoga ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
jok. pa rock band!!! ima tu gitarista kolko hoces i jos se nadje i bubnjara... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#34 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2002
|
ne znam zasto se toliko zivcirate oko svega toga...kao da vam je stalo. ja sam mislio da se Dora ni ne gleda, ali ocito sam u krivu
![]() |
#35 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Severina je odlična glumica. Samo joj treba dodati nekog profića kuronju jer onaj jado sa broda joj nije dorastao. I imati ćemo zvijezdu u svjetskim okvirima. I kupovati ćemo njene DVD-e.
![]() |
#37 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
Nedaj Bože da pobijedi na Euosongu, pa da mi netko kaže: "jesi li ti iz one zemlje od kuda je došla "Shtikla" (kako li se to kaže na engleskom recimo?) ?" Pa odmah se selim na Aljasku, hranim pse, i nikada ne progovaram hrvatski. Fuj, ugh, bljak, gnjus, bljuv ................(nemam više riječi). "TO" DA ME "PREDSTAVLJA" ?!?!?!?!?!?!?!?!?!? MA ZA_EBI RADNJU !
![]() |
#38 |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Ja za sve krivim one glumice kaj su digle revoluciju da Seve nije školovana glumica pa im krade posao na protuzakonit način. Mislim da je glumačke sposobnosti dokazala: nuts : : roller : Nažalost nemam pri ruci smilyja koji bio pokazao što mislim. Da je nisu dirali možda, bože možda ovog nebi bilo. Seve bi ljepo glumila u predstavama koje nitko ne gleda, mi bi na Eursong poslali nekog nebitnog - poželjan Danijel sa R&B preradom Julie: suicide ![]() A mi ćemo ubuduče kad nas neki stranac pita dal smo iz Kroejša reč - ma moji su davno emigrirali pa smo se vratili u Hrvatsku nedavno - naravski na lošem hrvtskom s engleskim naglaskom ili možda njemačkim ![]() Kako god okreneš na pamet mi pada ime jednog besetsellera - NA SAMOM DNU: hitthewa
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|