|
![]() |
#32 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
LG GWA-4161B u Kvarku 424KN ili Pioneer DVR-109 417KN u autronicu. Bolje u svakom slučaju od ona 3 što si naveo, eventualno Nec, on nije loš, ali bolje daj još koju kunu za jednog od ova dva. Moj glas za LG.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 | |
Plasticni kirurg
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
Ne znam sto da radim. Treba mi hitno. A ovaj Necov sam odnio u trgovnu da ga poprave, ako se da. ako ne dobijam za nekih 7 dana novi model. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
Prije 10-ak dana sam se dvoumio oko DVD pržilice. LG 4163b / Pioneer 109 ili 110 (još nije stigao) / NEC 3540 Na kraju sam kupio LG 4163b. Između Pioneera i LG-a sam odabrao LG samo zbog 2 god garancije. Do sada sam snimio 30-ak DVD-a i nešto CD-a. Prvih 15-ak DVD-a su bili od raznih proizvođača i svi su snimani na svojim max brzinama (8x ili 16x). To sam radio namjerno za probu. Gotovo sve medije sam davao frendovima da ih probaju da li rade kod njih. Niti jedan loše snimljen DVD ili CD. Sada uzimam samo Verbatim, iako nemam nekog razloga zašto ne Traxdata ili nešto drugo, osim medija tipa "Kvark" ili sl. Rezime svega toga - pržilica za sada radi ko' zmaj. Ne kažem da su Pioneer ili NEC bolji ili lošiji (mislim da ta rasprava nema kraja), ali sa LG 4163b sam jako zadovoljan ![]() U Bing-u ti crna LG 4163 košta 348 kn. Mislim da je to najjeftinije. http://www.bing.hr/product_info.php?products_id=1406
![]() |
#36 |
Napokon dočekao DNF :)
Datum registracije: Jan 2003
|
ja imam Sony dvd pržu...peče sve ,ne zajebava u vezi cdeva ,nema nikakvih greški al ipak koristim samo traxdatu ,ricoh i tu i tamo sony medije
![]() |
#37 | |
Secret Undercover Agent
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
E da, ako nemas sa cime otvorit IFO, skini Media Player Classic (besplatan je) i vise nikad neces imat problema s otrvaranjem videa (naravno uz ffdshow za DivXe ).. Edit: e da, mozes ti otvorit i svaki VOB ako oces..no onda ces ih morat otvarat jedan po jedan da pogledas cijeli film... VOB ti je samo video zapis, dok IFO sadrzi jos neke informacije o njima..kao npr. koji je sljedeci VOB koji se moras otvorit ![]()
![]() |
![]() |
#38 | |
Registered User
Datum registracije: Jul 2005
|
DVD na hard
Citiraj:
sa DVD Shrinkom samo isključi kompresiju, a ako želiš gledati taj DVD s harda onda napravi ovo drugo-skini ga DVD shrinkom bez kompresije i pokreni s npr. Power DVD-om u HDD mod-u- radi 100% |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
Uređivanje | |
|