|
![]() |
#31 | |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#32 |
Registered Abuser
Datum registracije: Oct 2008
|
bome na normal te komp dobro rješava nije baš prelagano |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
ja već zapeo ... nije baš lagano, ne...
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Kako je ovo dobra igra,odlična priča,optimizirana..radi na HTPC stroju na 1680x1050..konačno nešto dobro i kvalitetno...Uzeo sam human warriora ![]() ![]() ![]()
![]() |
#35 |
Registered Abuser
|
dobro mi je igrati posebno sa svakim likom i čekirat mu onaj gore "hold position" onda se može kompa fino namamit ... jedan zgodan primjer; gore je par onih hurloka i grenloksa i alfa h. ja se sa svojim majmunom zaletim gore , šusnem jednog i đada dole... njih par se zaleti ionda sam odjednom iznenađenje...... hehe http://img35.imageshack.us/img35/628...1104111536.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Semper iratus
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
ovaj tvoj lik me ubija u pojam ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
evo i ja sam počeo danas igrati ovo,iako nisam nešto puno igro(tek sam se pridružio Grey wardenima ![]() Istina što je netko spomenio u postu da je malo teška igra i na normal,ja sam izginio par puta dok se nisam malo ufuro,treba se podesiti taktika lijepo i malo pripaziti tokom borbe na party što je meni plus i čini igru zanimljivijom ![]() Uglavnom za sada samo pohvale,a sad se vraćam u svijet zmajeva ![]() EDIT:nego vi koji igrate s kim igrate? ja sam uzeo human warriora,sad se jedino dvoumim da nabrijavam wep and shield ili two handed. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
I sta mislite koji je najbolji specialization za magea da ima dobar damage i vizualno privlačne spellove. Evo poce sam igrat
I sta mislite koji je najbolji specialization za magea da ima dobar damage i vizualno privlačne spellove. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Krenuo i ja malo... a neznam dali će me igra zadržati. Uzeo Warrior Elfa, i to onog Dalish Elfa, što žive sami u šumi daleko od ljudi. Malo neku pečinu istraživao, i tako... za sada ništa posebno, lijepo izgleda, ali je spora, i treba se naviknuti na to.
![]() |
#40 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
Registered Abuser
|
ja tefterim sa svojim nosonjom, noble human warrior, samo kaj od noble ni "N" , biram sve najgore uvrede i prijetnje u razgovorima, i par puta sam več prerezao grkljan nekima koje je trebalo spasit, odlični su razgovori, ovaj alister kaže "čuj zaustavili smo se jer ti moram neš reč" a moj odgovara " ak mi očeš priznat da si idiot , to sam več skužio" LOL s trebom sam si dobar, nju se navodno može ![]() da malo editujem post, igra se pokazala stvarno genijalnom... opet me komp razvalio par puta dok nisam našao idealno mjesto di ja njega mogu navuč i razvalit dobro su riješili te taktike i strateške prednosti (ovih kretena dođe pun kufer) http://img4.imageshack.us/img4/4521/...1105123744.jpg al im tu broj ništ ne znači, hehe Zadnje izmijenjeno od: Pizz. 05.11.2009. u 12:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Citiraj:
The shapeshifter is one of four specializations available to a mage at levels 7 and 14. After acquiring the specialization, the character will gain access to four new talents and be granted +2 constitution and +1 armor. mislim da ti je bolji shapeshifter zbog više hp-a i armora, a i možeš se pretvarat u svakakve beštije i kokat darkspawne, nekako mi je to više primamljivije nego lupat sa mačem ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Registered Abuser
|
Citiraj:
The Stone Prisoner Warden's Keep Feral Wolf Charm Guildmaster's Belt Band of Fire Dalish Promise Ring Collector's Edition. 3 Items. ____________________________________________ >>These DLC items do not require authorisation and work as soon as they're installed<< The Edge Embri's Many Pockets Helm of the Deep The Lucky Stone The Lion's Paw Amulet of the War Mage The Wicked Oath Memory Band Blood Dragon Armour Mark of Vigilance svi se mogu nač u dučanima i instalira ih se preko daupdater koji se nalazi u /bin_ship ovi sa autorizacijom uglavnom ne rade, unatoč tome kad se u docs/bioware/dragon age/settings/Addins fajli promjeni za svaki pojedini dlc auth.. iz 1 u 0 , ingame više ne traži autorizaciju i baja vam kaže da če označit na mapi di treba putovat, al dalje od toga neide... zasad... ovi drugi DLC , isprobao Blood dragon armour i odmah se pojavi u inventoriju... cool, sad još samo stenght lvl 38 treba bit :-)... dokaz : http://img23.imageshack.us/img23/521...1105162032.jpg Zadnje izmijenjeno od: Pizz. 05.11.2009. u 16:26. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
meni na E8500/2GBDDRII/4850HD, sve max@1280x1024, ide 60fps, dok kod "bogatijih" scena pada na 30fps. da li je to ok za moju konfiguraciju? cini mi se da igra cim ne moze da postigne 60fps, automatski "obara" na 30 kako bi postigla stabilnost frameratea (mislim da je nesto slicno imao nfs:undercover). ima li ikakvog nacina da se to izbjegne? |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
šta moram napravit?
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
|
Opet malo igrao i nikako da me igra privuče kao što me je privukao recimo Torchlight Trenutno sam u onom Toweru kada bitka počinje i trebam zapaliti beacon. Tek sam ušao u Tower Glupost je sto moj lik ništa ne govori, npr kao u Mass Effectu koju rečenicu odaberem da to i izgovori Nadalje korištenje talenta je praktički beskorisno jer jednom u bitci mogu iskoristiti recimo Shield Pummell (napredni Shield Bash) da ga pukne mačem i onda 2-3 puta štitom), šta mi to vrijedi ako se borim protiv petorice Hurlocka Ima još zamjerki, znam da je ovo takav RPG da nije click fest ala Diablo ali malo je ipak pretjerano
![]() |
#49 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
ma borba u igri je katastrofalno napravljena,i slazem se da su skillovi prakticki neupotrebljivi i jako lose izvedeni... i ja sam trenutno u toweru ali na vrhu gdje se borim protiv nekog godzille,a moja ekipa je bijedno beskorisna.... Pokenjam se na ovu igru,glavni u toweru je zivi smijeh,zamahne i udari te iako si se ti vec maknuo 5 metara dalje od pozicije gdje si stajao kad te krenuo udarit.smece od igre,ne znam sta su je tako napuhavali,dode mi da igram gothic 3 nakon ovog smeca... Zadnje izmijenjeno od: VulcanRaven. 06.11.2009. u 14:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
|
Također sam na vrhu tornja, ne mogu pobjediti tog Ogrea. Pokušavam trojicu staviti na ranged i sa jednim ga odvlačiti dok ga ovi iz daljine gađaju no on nakon minutu dvije se okrene prema ovima sto ga iz daljine. Malo sam svom Elfu stavio trap-making ali ni to ne pomaže...
![]() |
#51 |
Registered Abuser
|
čim je malo žešči protivnik komp te razvaljuje, normalna stvar je da te satre par puta, pobijedit češ ga kad odabereš pravu taktiku... to često znači odabir dobrog strateškog položaja... makar gore kod ogreta baš i nema neš... al ono pauza nakon svakog udarca i regrupiranje, zato i JE tak dobra šora jer do izražja dolazi ekipa... npr, kad mi se zaletava 5-6 protivnika, najbližem s trebom radim freeze, drugi lik ga odma udara sa heavy blow il kak se več zove a druga dvojica rade šild (čitaj blok)beš na sljedeča dva momčića koji natrčavaju i odjednom su trojica na podu... pauza i ajmo dalje... predobro... momčadski sport bokte ! ovog ogreta se jednostavno mora okružit i derat, dok se jedan žrtuje , trojica deru... obično ti jači fajtovi završavaju sa zadnjim čovjekom koji je na samom kraju healtha.... nabrijano ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Inquisitor DeathWatch
Datum registracije: Feb 2006
|
Ja isto ne kuzim sta svi kmecite ko djeca kad vas boss nabije. ja sam rjesio fight iz prve, makar je bilo kao sto je Pizz gore napisao, zadnji char ostao ziv na pola healtha. U svaki fight moras razmislit kak uletit, koga tenkat, koga blokirat sa frezzom, koga mlatit sa svime sta imas. I paziti na health potione. P.S. izasao je je prvi mini patch. - fixed potential corruption of character statistics - fixed portrait appearance sliders when importing a character from the downloadable Character Creator - fixed import for preset face settings from the downloadable Character Creator - made Easy difficulty easier - slightly increased attack, defense, and damage scores for all party members at Normal difficulty - fixed video issues when running on a very wide screen display, including ATI Eyefinity displays Potraziti u uobicajenim ducanima, "normalna" verzija Patcha nece radit.....
![]() |
#54 | |
Night shift
Datum registracije: Jul 2002
|
Citiraj:
![]() ![]()
"NOBODY expects the Spanish Inquisition! Our chief weapon is surprise...surprise and fear...fear and surprise.... Our two weapons are fear and surprise...and ruthless efficiency.... Our *three* weapons are fear, surprise, and ruthless efficiency...and an almost fanatical devotion to the Pope.... Our *four*...no... *Amongst* our weapons.... Amongst our weaponry...are such elements as fear, surprise.... I'll come in again." --uoɥʇʎd ʎʇuoɯ-- |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
ne kontam vas uopće kak možete pljuvat po igri čim se zapne na prvom bossu,mislim ovaj RPG je jako kvalitetan,možda će se nekom manje,nekom više svidjet ali daleko od toga da je smeće...a sad što su neki navikli samo ko u diablu lupat po mišu bez razmišljanja je druga stvar...zanimljivo je baš to što je teška igra i na normal,treba se podešavat taktika i na sve likove jednako pazit...ne bi igra bez vraga na gamespotu dobila 9.5 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
|
Citiraj:
![]() Bez toga borbu sa malo težim protivnicima nemoš ni preživjeti. Ma probat ću sutra malo opet, tunajt radim noćnu ![]()
![]() |
![]() |
#57 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Ja ga evo maloprije iz prve laganica rijesio(onog Ogarzillu ![]() Malo fireball pa freez pa pauza pa namjestit na shield bash pa heal.Ja stojim sa strane i damage radim dok oni tankaju ![]() Moras ih svako malo pomaknut(tenkove), i čuvat freez za kad ti uvati tenka ili pokuša stunat, i primjetio sam ako naglo radis ice pa fire ili obrnuto radi ti veci dmg. Inace ja igram svog lika ono po sebi i zbog nekog razloga uvjek se uspim cijelom partiju svidit ![]() Inace kako si povecam lockpicking jer me ubija u oci kad mi stalno nece otvorit chestove ![]() Edit: Najbolji mi je lik moj cuko(GrayGrave ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Inquisitor DeathWatch
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Iskreno dosta zajebano, ali za sada nisam bas dobio neke posebne stvari iz chestova, uglavnom potioni, tako da ako odustanes od toga da imas "rogue" u party neces puno propustit.
![]() |
![]() |
#60 |
Registered Abuser
|
moja družina je više tipa ALL IN, nas dvojica warriora , treći isto onaj krkan kaj je bil u kavezu kod onih izbjeglica ( taj bu još malo strengt 38 pa da vidimo taj dragon armour ) . i ova goth koza :-) , dobra logističarka... hehe ljiljana grije guzicu u kampu skupa sa "Poochie-jem" :-) EDIT: patch mi ne radi... i to ovaj koji zmalamuts spominje a ne normalni... al pošto ionak nisam imao nekih bugova... rolbeks ! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|