|
![]() |
#31 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Nije to normalno za Zalmanice, na Terratecu sam morao otfrljiti na max da bi mi bilo ok, dobro-lako za slušalice, budem ih isčupao, stavio sve opcije na min. pa ponovno instalirao. Mene više muči ista stvar na IN-u od TV-kartice...malo mi je čudno da se to nemre smanjiti... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
sa zalmanicama sam prošao: NF7-S - skoro na minimumu se trebalo držati Chaintech ZNF3-250 - negdje na 50% da bi se čulo kao na abitici DFI Lanparty UT - ista situacija ko na abitici e da u svim situacijama su bas/treble/mid na max. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Bem ti...skoro mi je glavu odvalilo jučer kad sam zaigrao Far Cry, još mi vuha kloparaju ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Citiraj:
Baš kad je soc.A na odlasku u penziju!:clap: VIA-in problem je po meni što se ni proizvođači izgleda ne trude previše napraviti OC ploče sa VIA-om. Evo ti recimo Epox KT600 nema dizanje vagp! I fx5900 se na njoj ruši! čak ni tebi omiljeni DFI nema neku solidniju VIA ploču! Recimo KT880 LANPARTY ![]()
![]() |
![]() |
#36 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Ja na svojoj staroj DFI KT400 imam do 1.8v AGP, MSI KT600 isto... bdw, ja sam na toj DFI dobio sa procom na 1600 200 FSB-a stabilno. ![]() Jebiga ako trpi gigu memorije, tri harda, zvučnu, TV-karticu, clockanu 9800/XT, dvije prže i proc na 2500MHz-a i dela stabilno, onda to i je dobra čaplo. Istinabog-baš sam kod Tora uspoređivao kondiće i ispalo je da su na toj DFI svi prve klase, a na AN7 samo dio. A i onaj MSI je delao fino na 220, samo sam morao Kingmax-a staviti na cl3... Nije AN7 loša kao kaj bi netko mogao zaključiti po mom jambranju, samo mi se ta KT400 pokazala daleko najstabilnijom pa sad sve uspoređujem sa njom ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
|