|
![]() |
#31 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
Eh , moja životna želja je OVAJ AUTEK , a či si ga jednog dana i pribavim , onda bu me baš briga za ceste , i uske prolaze , i druge aute. Ja bum išel samo ravno , a ono kaj bu mi se isprečilo ispred mene bu požalilo ![]()
![]() |
#32 | |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
![]() Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Još da je šofer vnutra sljika bi bila prava. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
prije par godina, prijatelj kombijem (u to doba vozac hitne, naravno bivsi ![]()
![]() |
#35 | |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#36 |
Sannin
|
eh... mi imamo onog kretena keruma koji to vozi po gradu ka i svog vlajbacha H2 je velik ka 2 kobija spojena.... u sirini.... i duzini... +jos 1 metar a sta se tice onog #$/$($$"("$("#$!!#$%¨!" ROTORA u Zg -je/*** tipa koji je to osmislio... svaki put bi skoro se netko odbio od mene - a prosao bi 10 puta dnevno do remetinca... a ona mali uski prolaz... ono je izazov i za shumachera... prosao 2 puta... jer su me izgurali .... jedva... sa 60... uh-... zazmirio sam dok sam prolazio... ![]() eh da.. i jedan put tip ispred mene naglo zakoci po kisi ja stignem na vrijeme i zakocin , tip iza mene zakoci i ne udre mene - a iza njega se samo culo 3 puta dum -dum -dum... : lol2 : bio sam nedavno u Zg prvi put s autom cili tjedan je padala kisa a ja se prvi put pokusavan snac u gradu po cesti... izgubio... jebiga... se 3 puta - ali doslovno da nisam znao gdje sam totalno... svaki put po noci dok je pljustala kisa i auto mi se zamaglilo...
![]() |
#37 | |
Treba kaj skurit??
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
ne kužim kaj vas je strah prolaza & rotora....kaj ste svi žene??? ![]() ![]() mene nije strah prolaza,rupa,rotora,petlji i prestrojavanja već mase kretena i nadobudnih "tata mi kupio bmw" seljačina zbog kojih nevini sudionici prometa ginu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Ima Mental pravo. Više pazim na kretene oko sebe nego na svoju vožnju. BTW, kad smo več kod rotora. Najgluplji izveden rotor je onaj kod King krossa. Onaj koji je došao s Slavonske i htio skrenuti na njemu na King parkiralište sve mu je jasno. Gluplji sistem nisam vidio. Rotor u NZG je mila majka. Barem je velik pa ak fulaš moš slobodno nastaviti u krug dok se ne snađeš ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Istina, onaj u N.Zagrebu je barem velik iako me jučer baš skoro kamion pokupio jer konj nije gledao da ja žmigam za izlazak s rotora i odlazak na most, a ideja na me pobere kamion od 40 tona mi se nije sviđala. Rotor king cross?: DualWiel
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 | |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
Ako sam ja u unutarnjoj, idem van, tko ima prednost, ja koji izlazim ili tip na vanjskoj koji je malo iza mene da prođe po vanjskoj do sljedećeg izlaza. Tko tu treba zakočiti? :confused: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
(°_°)
|
Citiraj:
valjda jel su potrosili para vise nego sto su mislili ![]()
![]() |
![]() |
#44 |
Sannin
|
je bio sam na king cross rotoru i koliko je los rec cu sam da prvi puta kad sam krenuo tamo sam zavrsio u peveca a na u king corssu...
![]() |
#45 |
Napokon dočekao DNF :)
Datum registracije: Jan 2003
|
da se i ja pohvalim...taj vražji rotor u NZ....baba me napucala sa golfićem zguza mamicu joj...dajem ljepo žmigalo,usporavam, išel sam sa burazom u Billu...joj pardon mladiču ,nisam vidla da usporavate ![]() ![]() a u Miramarsku mislim da ne stane 7-ica ![]() ![]()
![]() |
#46 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
Onaj koji je desno.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Treba kaj skurit??
|
Ak je moj stari prolazil tam s VW Caravellom, malo plastike od retrovizora ima na zidu ![]() Probaj. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
|
nakon rotora mi neda stari više 7-icu ![]() ![]() ![]()
![]() |
#50 | |
(°_°)
|
Citiraj:
ja se nebi bunio ![]()
![]() |
![]() |
#51 |
Treba kaj skurit??
|
Pa nebi ti na dal sedmicu. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
|
Citiraj:
![]() 1.9 motor,115 ks (barem mislim)...oko 180-190 na karlovačkoj...papučica gasa nije htjela dalje ![]()
![]() |
![]() |
#53 | |
Moderator
|
Citiraj:
Onoga kaj je to konstruiral objesil bi na trg bana jelačića za primjer ostalima, jer tak mali rotor može biti samo sa jednim prometnim trakom, da nebi došlo do prometne nezgode, dok dvije prometne trake bez obzira na na prometne znakove na tak malom prostoru nemogu biti jer nema dovoljno mjesta za prestrojavanje.
![]() |
![]() |
#54 |
Premium
Datum registracije: Apr 2002
|
Miramarska, desna traka, potez od lezecih policajaca do semafora, max postignuta brzina ~115km/h (malo iznad 120km/h, ali racunam gresku brzinomjera) sa autom i "balonka" gumama (profil 70) sa obaveznim upadanjem u saht na izlazu ![]() Rotor, brzina koja odgovara skoro bilo kojem autu sa normalnim gumama a koja se postize u drugoj brzini na broju okretaja gdje se postize maksimalna snaga.. Ja sam se najbrze provozao tamo sa 95km/h (prema brzinomjeru), a kao suvozac oko 110km/h sto je otprilike granica izletanja..
![]() |
#55 |
Treba kaj skurit??
|
Na rotoru u NZ najbrže kao suvozač s Jugićem 110 na ulasku, 180 stupnjeva (vraćali smo se po nekaj do frenda), 130 km/h na izlasku. ![]() Pitam se kak sam živ uopće. |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Sannin
|
i jeli van koji dio otpao pri toj brzini?
![]() |
#57 |
Treba kaj skurit??
|
Nije. S tim sam yugićem imao još gadnih iskustava. Ak tad nisam poginuo neću nikad. |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
|
pa kaj to može 130?mora da je onda Koral 65 ![]() na rotoru sam eto sinoć oko 23h okinul 110 km/h..i još sam živ,fala na pitanju ![]() u miramarskoj oko 70-80 prošle godine...i nikad više ![]() al bi mogli napravit neki natječaj tipa : ko više okine u miramarskoj,ne odnosi se na kola hitne pomoči ![]() ![]()
![]() |
#59 | |
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#60 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2002
|
Citiraj:
Kako to znam? Ja sam dugo vremena okolo pricao da moj bivsi Jugic 55 moze 105km/h u drugoj brzini sve dok nismo isli provjeravati sa GPS-om pa sam morao nakon toga platiti chevose ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|