|
![]() |
#481 |
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
Navodno jos nije 100%, nije toliko ni bitno da li ce raditi ili ne, glavno da su kazne vec definirane. Sent from my SM-S931B using Tapatalk
![]() |
#482 | |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
mer je opet poslao novi mail. Citiraj:
![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#484 | ||
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Citiraj:
Jer su toliko lošeg PR-a pobrali da se ne sjećam na hrvatskom internetu da su se ljudi ikada ujedinili oko nečega, kao oko ovoga. Citiraj:
Kada to napraviš za 300.000 tvrtki to nije nesporazum nego nešto drugo. Da smo normalna država, ovim klaunovima bi oduzelo licence za pristup sustavu porezne, pa bi imali vremena razmišljati o nesporazumu i svojim željama. Toliko mi idu na živce da bi blokirao čitavu njihovu domenu |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#485 | |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ja već jesam... ![]() Sekcija računovođa HOK-a reagirala prema Poreznoj upravi i obrtnicima Citiraj:
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#486 |
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
Meni nije zanimljivo da ima luđaka koji razmišljaju na način koji ovako nešto može opravdati, nego to što ima luđaka koji uopće nisu niti sumnjali da će stotine hiljada ljudi biti OK s ovakvim postupanjem. Sljepilo i punilo na max.
![]() |
#487 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
A recimo A1, Čistoća Split, i još par tvrtki mi uredno šalje račune preko ovih manijaka. I ako blokiram, to je opet novi problem. Citiraj:
A radili su/rade i gora sranja (samo nije utjecalo na ovoliki broj ljudi, i ostalo je u krugovima programera/devova i korisnika) pa je prošlo ispod radara. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#488 |
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
Vidjeli su u covidu i od korporacija da prolazi, dopis moje bivse knjigovodkinje, ona uvijek ima uzasno puno posla. :) Sent from my SM-S931B using Tapatalk
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|