|
|||||||||||
|
|
#4891 |
|
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Zašto ne uzmeš sds 12v čekić bušilicu i sds čak i od Parksidea su ok. Ja imam neka od Makite, Milwaukee, KWB easy cut profesionalna i da budem iskren sve je to slično dok je god karbidni vrh u dobrom stanju.
|
|
|
#4892 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Ma ne treba mi cesto, ima zet parkside hiltija pa uzmem od njega kad je ozbiljan posao (postavljao sam 20m montazne ograde, spasio me) ali ovako za objesiti ormar, ili danas 15 ormarica , overkill mi je to sa ovim malcem koda ne busim, mogu sa jednom rukom sve. A projahn, doslovno prva rupa naletio na zeljezo i puka, isao kupiti drugog i nakon 40 rupa opet naletio. Ugl googlam nesto spominju bosch cyl-3 il 5 al nezz. Kazu da mogu i sds svrdlo uzet za obicnu busilicu, da uglavnom moze stat. |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#4894 |
|
AMD Hammer
Datum registracije: Jan 2008
|
Čim tražiš okruglo znači obična glava znači udarna s navodnicima na udarna. Takve su za ytong,šuplju ciglu i to je manje više to. Em se brzo okreće em samo možda vibrira tj. ne udara i kad nađeš željezo puknut će svaki na toliko rpm. Poso od qurtza uglavnom nhf. Muka je sa željezom i kad si opremljen dobro a kamoli s lošim svrdlima i lošom bušilicom. Kupi neki mali jeftini sds bušaći čekić i mir ovo ti je sve poso bez posla. Sent from my Xiaomi 14T PRO using Tapatalk |
|
|
|
|
|
#4896 |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Slična dizalica 2T u pevecu košta 40 eura i zadovoljava sigurno 98% korisničkih potreba tak da mi ova dizalica sa tom cijenom ne izgleda nimalo privlačno. ![]() EDIT: A i za sam dućan top alati bi imo štošta napisati jer sam štošta kod njih uzimao al nije mjesto. To što ih se reklamira po nekim youtube kanalima ne znači da su dobri i povoljni. Zadnje izmijenjeno od: conan. 26.10.2025. u 15:10. |
|
|
|
|
|
#4897 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
ma nisu te dvije nikako za usporedbu, i ok je ona dizalica ali to joj je i realna vrijednost. prosle godine kad sam gledao se mogla i jeftinije nabaviti preko jednog ceskog webshopa, bila ispod 160€ s postarinom. |
|
|
|
|
|
#4898 | ||
|
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Pa ne znam baš, uzeo preko njih gro toga i nikad problema. A vezano za ovu igračku kaj si linkao, daj me nemoj nasmijavat. Jedina poveznica je da su obje hidraulične ![]() Citiraj:
Nisam ni mislio da se prodavala za 300+ € ali velim, nije ni da je svaki dan vidim za 170-ak eura. U glavnom, bacio sam ako nekom treba hobi dizalica za ok pare a da nisu one igračke iz peveca koje propišaju kad probaš podić tonu ili pak slične njoj što se u Bauhausu stvarno prodaju po 300+ €
''Of all the things I've lost I miss my mind the most'' Mark Twain Zadnje izmijenjeno od: Wolverine. 26.10.2025. u 16:09. |
||
|
|
|
|
|
#4899 | |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
Ako ti treba za 2-3-5 auta godišnje dignut i zamjenit gume onda je po meni skupa i nepotrebna. To se može i s onom dizalicom kaj imaš u bunkeru. Ako ti treba za svakidašnji posao u meh. radioni onda ok. Vjerujem da je kvalitetnija od ove pevecove al da je opet 4 puta kvalitetnija sumnjam. |
|
|
|
|
|
|
#4900 | |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
E to cu i uzet Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#4901 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Ja sam kupio Bosch expert, jedu sve redom. Odlučio, dao 300EUR za svrdla, imat ću ih do penzije valjda, kupio 20 komada i to je to. Stvarno jedu sve redom. Imam i parkside udarnu s parkside svrdlima, svaka čast Parksideu, za neke kućne sitnice super, ali kada je armirani beton, ovo Bosch idu kao kroz putar. Naravno i udarna mora biti bolja. |
|
|
|
|
|
#4902 | |
|
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Prvo ne mozes je zavuc pod spusten auto jer je previsoka. Drugo nije mogla drzat straznji kraj na E39, propisala na pola dizanja. Zato velim, to je igracka. Mislim pogle samo masu te dizalice i masu neke ozbiljnije. Mislim, 40€ vrijedi ali usporedivat to s icim iole ozbiljnijim nema smisla.
|
|
|
|
#4903 | |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2014
|
Citiraj:
![]() Pa sam uzeo kod Tokića nešto "ozbiljnije" ali dovoljno za moje potrebe. |
|
|
|
|
|
|
#4904 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
ma i skuplje znaju propisat, nije problem zamijeniti gumice al je gnjavaza kad se dogodi bas kad si u poslu. ja sam si uzeo onu zracnu kaj spojim na kompresor i zadovoljan sam |
|
|
|
|
|
#4905 | |
|
lijevo smetalo
Datum registracije: Jan 2014
|
Citiraj:
|
|
|
|
#4906 |
|
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Ugrabila mi žena danas u Kauflandu, kaže da su samo dvije bile još: ![]() Za vikend za bacam u akciju.
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
| Uređivanje | |
|
|