|
![]() |
#4891 | ||
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Da, ima nešto u tome razvodnjavanju, ali kada je meni serija odlična, volio bi je gledati vječno ![]() Citiraj:
![]() Pa kako to nisam primjetio a često bacam oči ukoliko je nova sezona vani.. ![]() Zahvalan ![]() |
||
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4895 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Evo, meni nije sjela serija nakon prve epizode. Čast Vudiju, ali Metju naprosto nije neki vrhunski glumac, plus što nisam fan flešbekova na ovaj način. Ne znam, pratit ću i dalje, ali očekivao sam dosta više...
![]() |
![]() |
#4897 | |
Fresh Juice
|
Citiraj:
A nisu sve serije za svakoga. Ne sjedne svaka serija svima. Zato postoji raznolikost na tržištu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4898 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
ja veceras odgledao posljednju epizodu serije - The Wire ![]() sto reci? serija pocinje nekako nezainteresirano, prvi dojam koji je ostavila. i kako je proslo 3-4 epizode, tako je serija postigla nekakav tijek koji drzi prakticki kroz svih 5 sezona. na mahove opadne, na mahove preskoci tu neku razinu zanimljivosti, ali konstanta. drugo, covjek koji je napisao scenarij......... svaka cast BB-u, ali je ovo jaca kategorija. cijela prica, likovi, situacije, zivot........ sve je opisano. svega se dotaknulo. najvise karakteristike ljudi i pojedinaca, sto osobno sto poslovno....... divota. no, moram ju svrstati u sam vrh, necu joj davati ocjenu. spartak mi je npr jos uvijek jaca serija, iako to nisu isti zanrovi. i sada si sve razmisljam da nabavim Homicide, koju sam gledao jos kada je isla u originalu pred kraj rata ili odmah iza. sjecam se onoga sa cvikama koji ima bar ![]() i naravno, iza toga Low & Order ![]() veeelika preporuka za pogledati The Wire. no ako ne volite zaplete, ne privlace vas surova atmosfera, nazalost jadna i iscrpljena amerika, , nece vas serija zadrzati.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4899 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Bas to. Zadnjih par godina je frajer eksplodiro. Nekoc mi je bio meh u najboljem slucaju. Pasu im uloge u seriji poprilicno i oba se snalaze u takvoj selendri ko doma. Ja volim taj americki redneck zabit feeling puno vise od sex igrad, ipad perseravanja.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4900 | |||
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Ne kažem da je loš, ali da je vrhunski glumac, ipak mislim da nije. nema dovoljno ozbiljnih uloga za to. Citiraj:
![]() Ne znam, očekivao sam više. Ipak, to je samo jedna epizoda, vidjet ćemo kud će otići. Ali iskreno me živciraju serije s ovakvim flash backovima, flash forwardima zapravo ![]() Citiraj:
![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4901 |
The mighty pirate
|
Kod mene je MASH opet na rasporedu. Pogledao 3 sezone, napravio pauzu i dao priliku novijim serijama, razočarao se viđenim i sad završavam 6. sezonu. Tko nije gledao MASH ili je hvatao tu i tamo pokoju epizodu, velika preporuka da se sve pogleda
![]() |
#4902 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Supernatural se vratio s pauze. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4903 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4904 |
Guest
|
Sada se pozorno prati Shameless, Justified, Basnhee, True Detective. Jedva čekam par stvari relativno brzo kao House of Cards i slično ![]() |
![]() |
![]() |
#4905 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
![]() |
#4906 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
šta je s californication? obično bi startala odmah nakon nove godine ![]()
![]() |
#4907 |
Fresh Juice
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4908 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
ooo... da, šesta je bila baš onako meh, možda ova zaključna spere loš okus ![]()
![]() |
#4909 |
Ninja
Datum registracije: Oct 2013
|
http://www.imdb.com/title/tt2741950/?ref_=nv_sr_1 Nova serija tek 2 ep. vani .. nesto na bazi communitya ali u "vojnom" smilsu ... Nasmijao sam se na 1. ep.. 2. je danas izasla pa idemo vidjet ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4910 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
evo za sve one koji nisu u toku jedan novi dijamant. by HBO True Detective 2014 Plot govori puno, a moguće je i da se radi o nasljedniku tri dijamanta wirea, sopranosa i naravno breaking bada. Prerano je suditi odma u početku, ali dosta se toga može i zaključiti po plotu. Matthew McConaughey i Woody Harrelson predvode igru. Rješava se jedan slučaj kroz cijelu seriju, pretpostavljam više ubojstava na isti/sličan način. Ovo bi mogao biti bingo za sve ljubitelje crime/detective žanra. Ja osobno nisam više ništa gledao nakon BB-a, osim tbbt, ali ovo sigurno pratim. edit: ups, izgleda da je već spomenuta gore, sry ![]()
Darker than a moonless night and hotter than hell itself, that is coffee. Zadnje izmijenjeno od: wnbeeeE. 19.01.2014. u 14:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4911 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Brooklyn Nine-Nine - kakvi idioti, kakva ekipa, moraš se smijati koliko su glupi
![]() |
#4912 | |
DIY DILETANT
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4913 |
I hate mondays..........
Datum registracije: Nov 2002
|
u zaljevu se pojavile dvije nove serije... Black Sails i Bitten.... netko gledao? mišljenja? ne znam jel da trošim vrijeme, krenuo mi opet Banshee a i ceka me par filmova pa da planiram... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4915 |
Guest
|
Ma užas. Kao neki spin off resident evila + sve 100% CGI. Inače, nova HBO serija True Detective ..stvarno odlična! |
![]() |
![]() |
#4919 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|