|
|||||||||||
|
|
#4261 |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
dali mi može ovo biti od kakve koristi? https://www.muziker.hr/lenovo-mini-d...ravel-hub-gen2 znači moj dell monitor ima displayport i avg prastari, a ovaj lenovo usb travel hub ima hdmi, onaj kontektor za spajanje više monitora odjedanput , rj45, i također prastari avg... znači ako nabavim avg kabel, da su oba kraja muški, mogu spojiti na taj način preko USB C?
|
|
|
|
#4262 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
daje sliku samo na jedan monitor ili HDMI ili VGA Imam i ja mini dock i super je stvar ![]()
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#4264 |
|
Premium
|
ljudi znani i neznani, poznanici i ostali - imam pitanje za vas, primjetio sam da unazad dva mjeseca, prvi put kada upalim laptop windowsi se ne žele bootati, već ekran 'svijetli samo crno' i windozi se nikada ne dignu, osim kada iskopčam type c hub koji mi je spojen vanjski monitor VGA kablom, onda se počnu dizati, o čemu je riječ? padu napona? :P ili iskopčam taj hub pa se win digne, ili pak moram na power button laptopa stisnuti 3-4 puta da bi se windowsi digli... malo čudan 'bug'?
|
|
|
|
#4265 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Ako taj type c hub nije spojen sve radi kak treba? Mislim da ti taj hub radi sranja i pod hitno bi ga zamjenio. Imao sam davno sličan slučaj gdje su mi jedne slušalice spojene u usb radile probleme. Trebalo mi jedno vrijeme da shvatim zašto, bacio slušalice. Neke kineske bile. |
|
|
|
|
|
#4266 |
|
Premium
|
sve radi čim ga iskopčam i ponovno ukopčam, kao da bi trebao bootati windowse sa tim hubom iskopčanim i kada se dignu windozi, onda bi ga slobodno mogao prebaciti, inače na tom hubu koristim dodatni usb chinese hub + vanjski monitor preko vga... vidiš vidiš... probati ću samo sa monitorom ukopčanim, možda stvarno nema dovoljno napona ![]()
|
|
|
|
#4270 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
![]() Najjače je što je u hubu dodatan kineski hub ![]() |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#4272 |
|
Premium
|
i još plus na to, ne biste vjerovali, još jedan dodatni hub kineski ![]() i da, odgovor na pitanje, ako nije ukopčan type c hub - koji je lenovo, ali isto iz kine, sve dobro radi, ali na meni je sada da istestiram dali je problem u kineskom original lenovo type c hubu, hubu hubu, ili pak hubu hubu hubu ![]()
|
|
|
|
#4276 |
|
Premium
|
hahaha.... pa da i šta fali tome, znači ima vanjsko napajanje i sve bi trebalo funkcjonirati kak spada hehe ![]() a šta imate gledati, pa nije nikakva erotika, samo jedan hub, na koji je spojen drugi hub, a na drugi hub treći hub ![]() znači hub, na hubu hub, a na hubu hubu hub ![]()
|
|
|
|
#4277 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Pa fali to da ne radi. Osim toga ništa. ![]() |
|
|