|
|||||||||||
|
|
#3872 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
Flashanje uvijek predstavlja određeni rizik.
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#3873 | |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#3874 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Piknuo sam si ovaj V6 na eKupi - bit će malo privikavanja na mali enter, ali ništa strašno.ž ![]() Anyway, one četiri tipke iznad numpada, imate kakve praktične savjete za njih? Vidim da su zapravo to kao F13-F16, pa ne znam što staviti na njih pa ako je netko naišao na neki dobar hack/macro koji mu pomaže u svakodnevnom radu...do share ![]() Do sad sam koristio MX Keys, jedino što mi fali s te tipkovnice je način mijenjanja na koji uređaj je spojena jer istu koristim na privatnom i poslovnom kompu, pa samo switcham sa dediciranim tipkama. Znam da ovdje mogu BT-om spojiti pa Fn+1,2,3 (MX Keys ima dedicirane tipke za switching), ali na privatni komp mi je spojena kablom, a na poslovni BT, pa moram ovaj switcher iza switchati, a to radim dosta puta dnevno. No dobro, priviknut ću se i na to ![]() Zapravo idealno bi bilo kad bi se 2,4G mogao tako switchati, pa u svaki komp po jedan reciever i to je to. BT mi je malo lošija varijanta jer ne mogu onda utipkavati BitLocker password Probao sam u oba kompa staviti ove recievere koji dođu s tipkovnicom, ali da, tipkovnica se spoji na jednog od njih i nema switchanja. Za sad sasvim ok tipkovnica, s vremenom će se vjerojatno probati i neki drugi switchevi i drugačiji keycapsi, no otom potom. |
|
|
|
|
|
#3876 |
|
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
Došla i moja.. prvi dojam je da je super... Banana switch mi paše... Probao na poslu u laptopu i iz fore zabio USB c receiver drito u mobitel da tipkam... Sad ću vidjeti dali ću se priviknuti da ne ne vidim tipke u mraku... |
|
|
|
|
|
#3878 |
|
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
a da, kad dođeš sa Suore FX koja je svjetlila kao betlehem onda mi na prvu fali malo .. ali kao što kažeš, naviknuti ću se kao i na to da nemam hr znakove.. iako sa de layoutom je skoro sve ostalo na mjestu.. bar me ne jebu zagrade kao na suori... Ali tipkanje je toliko ugodno, od zvuka do osjeta na ovim bananama da samo tražim izliku da tipkam nešto.... Isprike forumašima na romanima ovdje... ![]() |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
| Uređivanje | |