|
![]() |
#3631 |
Premium
Datum registracije: Jul 2015
|
Plaća li itko Međimurje plin preko Revoluta, ima li tu problema? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3632 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
ma sve mozes platit. samo ukucaj model i poziv na ref liniju. i opis ako je bitan. posalji im email nakon uplate i zamoli da ti potvrde da je sjelo da budes siguran za prvi put.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3633 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2016
|
Ja plaćam sve preko Revoluta i nikakvih problema. HEP, BMD pričuva, ZG holding, HT... Kako su već pisali, samo se stavi model, razmak, poziv na broj. Unutar eurozone je protuzakonito imati različite naknade za transakcije u eurima, dakle sve je isto što se toga tiče bilo da se šalje iz HR banke ili banke iz eurozone. I da, čini se da naša vlada ništa ne radi na ovom području dok ih EU ne stisne. Vjerojatno je utjecaj banaka ogroman. Ovo što su sad svi uveli SEPA instant plaćanje je isto zato što je EU regulativa propisala da moraju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3635 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
nikakvog fee-a nema, zato sam ga i napravio, napokon, da PBZ-u pokazem midd finger. uveseljava me to da vam nemrem opisat kako ![]() transfer love na neki iban instantno. placanje racuna instantno. nema cekanja nema niceg. hebo banke koje se prave grbave, vikend ovo ono, vodenje racuna i naplacivanje doticnog ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3637 |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
Ja sam imao super slučaj, idem platiti račun za struju, namješteno instant plaćanje, dobijem odbijenicu i na mail mi stigne potvrda da je račun plaćen. Ja sam kontao OK, instant odbijeno pa je odradio klasično, dobio sam potvrdu da je plaćeno... Međutim u hep app i dalje stoji da nije plaćeno i danima tako, pogledam ja u to plaćanje, znači ne potvrdu koja je stigla na mail gdje piše da je plaćeno, nego u Keks app samo transakciju u piše novac vraćen. WTF, a dobio na mail potvrdu da je sve OK. Tako da, očito i dalje instant plaćanje ne funkcionira kako bi trebalo u nekim situacijama.
![]() |
#3638 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3639 |