|
![]() |
#31501 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Ovo je Sid ![]() https://e7.pngegg.com/pngimages/589/...ame-heroes.png Pogledao sam trailer, šiškama su joj pokusali malo prikriti te oci, nice try. Inace, trailer mi je valjda sve rekao osim koji to k zivi dolje u dubinama, ne?
![]() |
![]() |
#31502 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Ajd da budemo politički te gender korektni, nije Sid nego Brooke ![]() ![]() Sent from my moto g stylus 5G - 2024 using Tapatalk
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#31503 | |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#31505 |
Premium
Datum registracije: Jul 2019
|
Neznam zakaj toliko hejta prema buljookoj/razrokoj ili kak to već nazvati. Cura je zgodna, to kaj su drugi nadrndani jer znaju da ih nebi ni pogledala je drugi problem. U današnjem svijetu "body positivity" idiotizma, gdje hvale babe s linijom sredozemne medvjedice, sretan sam kaj ima i ovakvih glumica i dalje. Bila mi je super ko šahistica, a ko Furiosa mi je rasturila. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31507 | |
Registered User
Datum registracije: Jun 2021
|
Citiraj:
Jao, Scrat mi je beskrajno simpatičan. Mar Grmelini 1 su božićni pseudo-horror klasik, a pak 2ka je jedan od rijetkih savršenih i inovativnih nastavaka (T2, Alienz...) koji je u mnogo pogleda dobar ili čak i bolji. Fascinantno, New Batch drastično modernije djeluje, kao nešto iz debelo 90ih, dok 1ica ima štih kao da su još 70te. A razlika svega 6 godina! Primjeti foru biznismen Clamp, koga to ismijava. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31508 |
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
Pogledao sam taj Gorge kad ste ga toliko hvalili. Baš jako čudna mješavina sladunjave romantike, sf, akcije, donekle trilera... što li sve nisu stavili unutra. Možda najbolja scena mi je bila kada frajer dođe sa sajlom i ona mu kaže "buljiš". Mislim si, dejavu za nju samo takav ![]() Inače film sam po sebi mi je ipak malo previše retardiran. Teško bi u takvoj situaciji imali jednog čovjeka sa svake strane, kada je očito da gospoda odozdo prolazi zamke i prepreke kako im dođe, a turreti jako kasno reagiraju. Ako su htjeli nešto romantično snimiti, šta su se išli zajebavati sa svime ostalim, nije mi jasno. Silovanje zapleta po meni nija nikada potrebno, samo treba znati kakav film želiš sminiti ![]()
![]() |
#31509 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Gorđ ok film za ubiti večer, glavni glumci su simpatični ali pati od "streaming" produkcije, tj. pretjeranog oslanjanja na green screen i siromašnih lokacija. Tj iako tehnički ima dobru izvedbu i solidne efekte, scenografija je siromašna, lokacije su ajme i doslovno dvoje glumaca u cijelom filmu + 5min drugo dvoje. Ne znam gdje je otišlo 70 milja $, valjda na Trent Reznora i preplaćene holidvudske sindikaliste. Usporedbe radi, Godzilla Minus One je za ovo svemirski brod po svemu od priče/radnje, glume, scenografije, kostima, lokacija, efekta... a koštala je 15m.
![]() |
#31510 |
Premium
|
E da sam znao da je Trent radio score onda bih vjerojatno više uživao u glazbi ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#31512 | |
mag.math.
Datum registracije: Dec 2021
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31518 | |
....
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
Dobro oko imaš za ovaj razmak zjenica 🤣🤣🤣 Ima 68-70 da brutalan za žensku osobu 🤣🤣🤣🤣🤣
![]() |
![]() |
#31519 |
49%winner
|
Sve je spremno za Gorđa. Samo da ne zavrsim razrok do kraja filma! Edit: a ono, glupavo u stilu tih danasnjih filmova. Cak mi je i njena gluma skroz neuvjerljiva, umjetna. U gambitu mi je bila top.
Zadnje izmijenjeno od: xlr. 24.02.2025. u 00:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31520 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Iskocilo mi kao free film iako je trhnicki koncert al' kad je vec chabe... ![]()
![]() |
#31521 | |
matori
Datum registracije: Feb 2011
|
Citiraj:
![]() Meni je film inače ok, jedino ga gluma one Alienke pokvarila. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31523 |
Premium
Datum registracije: Nov 2012
|
Hm... da se matrix snima u sadasnje vrijeme, mislim da ovakva verzija ne bi smjela biti snimljena https://www.youtube.com/watch?v=qkAh0CCrV9I |
![]() |
![]() |
![]() |
#31524 |
The mighty pirate
|
Anora https://m.imdb.com/title/tt28607951/ 8/10 Malo baca na Guy Ritchiea, poprilično (dobrog) humora.
![]() |
#31525 | |
Premium
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#31526 |
Premium
|
Kritična pijandura je maznula moje bilješke vezano za Gorge. https://www.youtube.com/watch?v=72_aCfmiHrI
![]() |
#31529 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2021
|
Možda je naziv "Gorge" zapravo aluzija i suptilna sprdačina scenarista na taj njen proverbijalni razmak između očiju :-))) |
![]() |
![]() |
![]() |
#31530 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Gorge, nakon svih komentara očekivao nešto više. Meni baš ispod prosjeka. 5/10 max. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|