|
|||||||||||
|
|
#31081 | |
|
®
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Hvala ti za odgovor. I znam da nisu baš top, al doslovno stoje na autu mjesec ili dva možda i manje i to ako se ide u ZG nešto, lociran je u DU. Pogledao sam proše zime od valjda 50 auta jedino je jedan i to sestrin imao zimske gume. A moje su na astri h isto tako malo hrđave što se prilično lako da srediti. |
|
|
|
|
|
|
#31082 |
|
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#31083 |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
Smiju Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
|
|
|
|
|
#31085 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Godišnje: 2x5 lit Sonax zimski (plavi) i 1x5 lit ljetni (crveni) i tako godinama i nisam vidio/osjetio probleme kaj se miješaju. Ako prije 10. mjeseca nisam potrošio svu tekućinu onda samo nastavim svaki drugi tjedan dotakati zimski do čepa, ako sam je potrošio prije 10. mjeseca, onda krenem sa zimskom tekućinom i ranije i nikad nisam imao problema sa smrzavanjem. |
|
|
|
|
|
#31087 | |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Ja kupujem crveni, i onda kada dođe "plavi" u prodaju, trošim crveni dok se ne isprazni, onda ulijevam plavi..i tako dok ne dođe crveni (početkom 4-og mjeseca) u prodaju, i onda crveni. |
|
|
|
|
|
|
#31088 | |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Citiraj:
Rukavice sam uzeo ove, no nisam ih još isprobao. Prvo moram napraviti detailing auta i prikupiti sve te krpe i sredstva. Ma moj je bijeli pa se isto sve vidi, a do Zg postane naprijed i crveni Treba to poslije sve skinuti.Zadnje izmijenjeno od: Šole. 11.08.2017. u 11:09. |
|
|
|
|
|
|
#31090 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Ja imam isto crni...i nemam nikakvih problema ni sa pranjem ni sa detailingom. A recept je vrlo jednostavan, nit ga perem nit ga "ditejlam" i sve 5 ![]() |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#31091 |
|
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Ne znam, mora da mi je mekan lak... Kad god me netko "dotakne" vratima, ostane ogrebotina. Lijeva strana auta mi je kao da je netko uzeo šaku kamenja i bacio... A sve zbog nepažljivih budala. Zato ni ja baš ne detailam, kad će mi netko već udubit lim/skršit lak već sljedeći dan. |
|
|
|
|
|
#31093 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Recept za crni auto - ne se uzrujavat ![]() Ja vozim crnog. Ogrebotina se vidi i od blagog povjetarca ![]() Prvi put kupio crnog, nisam o tome unaprijed razmišljao, da će to biti problem, nije mi uopće palo na pamet. Ne uzrujava me to previše, ali definitivno idući auto neće biti crni.
|
|
|
#31096 |
|
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
Vidi se i na bijelom ali manje.....crni je definitivno najgori po tom pitanju...ali opet, ta boja nekim autima odlično paše... |
|
|
|
|
|
#31097 |
|
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
Ma vidi se na svima kad se nesto ogrebe/ispralj, Ja imam bijelo-crni (bijela boja + crni spojleri i detalji te stakla) pa opet na bijelom vidis svakog kukca koj se razljepio na braniku, haubi, a na crnom vidis svaku kapljicu kishe koja je pala u obliku kamenca/fleke .
|
|
|
#31101 |
|
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Meni neki idiot potego ključem poprečke po prednjoj haubi na bmw-u. Da mi ga je nać... Probat ću sutra ispolirat. Inače, fakat, ružno pogledaš crni auto, vidi se. Bmw crn, kap kiše se vidi, drugi auto mazda, srebrni, možeš pariz dakar odvozit, na oko prolazi. ![]()
|
|
|
#31102 | |
|
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Citiraj:
OK, nije toliko vidljivo iz daleka al kad dodjes blizu je uzas. |
|
|
|
|
|
|
#31104 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Bijeli ili crni neznam koji je gori po tom pitanju . Mislim da je najzahvalniji srebrni metalic ali je ta boja stvarno isfurana i dosadna....Ima jedna uber alles boja, grafitno siva....ta mi je super, ne vidi se kad je prljav i kad se zgrebe, isto tako se crna plastika skoro pa ne vidi...@mamut tako i moj izgleda danas ![]() |
|
|
|
|
|
#31105 |
|
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Na mom crvenom Cliu 2 se vidi da je prljav tek po prljavoj vodi, kad ga perem .Tamnoplavi golf se vidi više kad se osuši prvljava kiša. |
|
|
|
|
|
#31107 | |
|
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
Baš gledam svoju pilu na parkingu i izgleda ko Citroen gore... Ali ima vosak gore pa nije neki bed, malo se splahne vodom i ode sve dolje ![]() Citiraj:
Samoposlužna sa šamponom za 4-5kn i onda ispiranje još toliko. Čas posla, skoro džabe i nema brisanja!
|
|
|
|
#31110 |
|
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Kad se vracam sa mora odma odem tam na av. Dubrovnik u praonu da skinem te bube dok su još friško zalijepljene jer kad se zapeku jedino ih se sa spahtlom moze skinut. |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
| Uređivanje | |