|
![]() |
#2 |
Vječni Student
Datum registracije: Apr 2006
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Nije mi bitna cijena, samo hoću stabilan link, stabilan download i upload bez kerefeka. Trenutno sam na Amisu i pun mi je qurac - što više korisnika, veza još više u qurcu... Na koga da pređem? Optimu, Iskon, da se vratim na T-com? B-net možda? Neka optika - VIP? Tko od svih operatera u Zagrebu nudi najbolji internet, cijena mi nije previše bitna (cca 300-400kn/mj)
![]() |
#4 |
čudovište
Datum registracije: Dec 2007
|
Ako ti nije cijena toliko važna onda uzmi T-com.
![]() |
#5 | |
Vječni Student
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
Iskreno, bio sam prvo na Iskonu, pa T-Comu, a sada na Optimi (sve skupa T-Comova infrastruktura, naravno) i jedino se T-Comovci kolko-tolko normalno ponašaju s aspekta podrške - pod tim ne računam lupetanja SZK, nego baš intervencije koje su svaki put bile brze i učinkovite. Kolko god da ih ne volim, to je moja objektivna procjena i barem meni pružaju sasvim solidnu uslugu. Btw, u Optimi su beskrajno bezobrazni i neprofesionalni, pa jedva čekam da se maknem od njih. Za ostale ti ne mogu ništa reči iz prve ruke, pa pričekaj da se drugi jave....
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Toliko sam bio protiv njih i sve živo, i peticije pisao i svašta, i sad da im se vratim, malo apsurdno ![]() Glupo mi je što moram telefon plaćat, a trebam samo internet, cijena interneta mi i nije problem, ali mi je smiješno plaćati 75kn mjesečno telefon koji ne koristim... 450kn/mj za 8Mbit... Khm... 375kn bi još i progutao...
![]() |
#7 | ||||||
Banned
Datum registracije: May 2005
|
A gledaj... onda idi na optimu jer recimo flat na 6144/640 kbps te izađe 258 + 61 tel = 319kn Za telefon si uzmeš optiFix za koji netreba dodatno ništa plaćati ako uzimaš i dsl i povoljan je što imaš mjesečno 100min besplatno. Meni su ok. Kad god je bilo problema, riješilo se a i 2 puta su dolazili na moj zahtjev. |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Ja mjesečno ne pričam ni 5 min, a tih 5 min mogu i na mobitel ![]() Niš, bum razmislil ![]() Hvala
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|