|
![]() |
#31 |
V.I.P. član
Datum registracije: Aug 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
No, koliko god da super obojaju lossy formate i daju ritam elektronskoj glazbi, toliko i unakaze ozbiljnu glazbu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Premium
|
Citiraj:
Već prema činjenici da namjeravaš kupiti i zvučnu karticu pretpostavljam da te zvučnike kupuješ prvenstveno za računalo. Z5500 uistinu jesu all-in-one sistem, počevši od ulaza, do media centra ili kako se već zove, do satelita koji imaju funkcionalne stalke. Ali, ukoliko je namjena stvarno samo za računalo, razmisli o gigaworksima s750 (2300 Kn, omnia servis). Možda gubiš funkcionalnost koju imaju z5500 (mogućnost spajanja), no dobivaš mogućnost da srežeš taj sub na ispod 100Hz i smanjiš mu dominaciju. Istina, na z5500 se sub može stišati, ali glazba malo jadno zvuči odrezana as high as 125 hz. Samo subjektivno razmišljam. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
o tome i ja pričam... jednom prilikom sam na svoju (i vlasnikovu) nesreću sluša "stereo" bose sa onim pomičnim kockicama i subom na kompletnom midrange nad sistemu i to je ono - odkud taj sav zvuk dolazi? koliko je to ljudi u sceni? who are those peoples? ![]() čovjek je i sam rekao da je napravio "upgrade" sa starog sistema, ali mu je bose još ostao za prodat i da mu je već pun qrac slušanja novih komponenata na tome. opet se vraćamo na to da je u cijeloj jednadžbi malo previše "ali" za sistem čiji običan 2.1 set komp spikera košta 3k kn ili koja već nebuloza od cifre. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Premium
|
Citiraj:
Idemo off...ali acoustimass za neku prostoriju koja bi bila nekakva sala, kako trulo bogati kažu, pušionica, pa nekakav opaki biljar. Uhhh... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Registered User
Datum registracije: Feb 2008
|
Citiraj:
Da si smanjim bass?Ja njega i želim.čim više.pošto slušam techno i ponekad hip-hop.bass mi znači puno za užitak u glazbi. I sam znam da to nije ni blizu hi-fi-u ali neam para,znanja niti živaca sve to spajat razmještat itd. I da zvučnici budu koristili samo za komp.dakle mjuza,igre i tu i tamo koji film. Imam Gigabyte S3 ploču.imam li taj digitalni izlaz? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Meni su vrlo dobri, lijepo su se uklopili na X-Fi... Koristim ih za Muziku i Filmove, dok igre i dalje igram na ALC888 na sluške...
![]() |
#40 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Moja Gigabyte P35-DS3 ima i opticki i coax izlaz. Spojio ih na digitalni i obicni analogni izlaz i bome se osjeti razlika. Osim ako trebas EAX za igre neka skupa zvucna nema smisla, a jos manje ako digitalnim putem spojis preko zvucne. Lijepo spojis direkt s ploce digitalnim putem i sam ugradjeni dekoder u z5500 se brine o zvuku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Registered User
Datum registracije: Feb 2008
|
Citiraj:
Neam to nažalost na ploči. Nego imam realtake intergradnu zvučnu na gigabyte s3 ploči.Jel mi se isplati uzet uopče Audigy SE? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Peachwize=mudra breskva
Datum registracije: Oct 2007
|
Dali netko zna gdje se može kod nas nabaviti ovaj "adapterić" -->
http://www.soundblaster.com/products...6&product=1780 Dali netko zna gdje se može kod nas nabaviti ovaj "adapterić"
http://www.soundblaster.com/products...6&product=1780 |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
reko sam ti na pm da cu stavit par slika pa evo. napomenut cu ti da ja inace slusam trance i zvucnici su mi odlicni ![]() ful sam kompresirao slike jer mi se nije dalo uploadat 20mb ![]() main unit: ![]() main unit odostraga ![]() jedan od satelita: ![]() skinut onaj shit gore ![]() straznjica ![]() pocetak wall mount zaokretanja ![]() ![]() wall mount pozicija ![]() moj wall mount ![]() custom wall mount close up. meni se nije svidjalo to sto se baza okrece samo u jednom smjeru (znaci jedan zvucnik nebi imao pravi nagib) tako da sam trazio nesto s cime bi ih mogao montirati pa sam konacno nasao u techno maxu vogelis vlb50 sliver) ![]() eto uzivaj ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|