|
![]() |
#2 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
Baš je nedavno bilo negde na forumu o hardovima i njihovoj glasnoči. Neki imaju matroxe kaj se uopče ne čujeju dok drugi imaju iste takve koji su ko mlazni avioni , isto ti je tak i s drugim hardovima. Ovisi kojega pogodiš. Stvarno bi bilo dobro kad bi se prilikom kupnje mogel hard sprobati. REcimo ja imam 2 segate i uopče se ne čujeju , a stalno kodiram i kaj ja znam kaj se ne , a imam i nekakvog staroga wd od 9.5 gb ( neznam dal je točan naziv) i niti taj se ne čuje. Čini se da sam jednostavno imal sreče prilikom kupnje ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Ja sam imao(sad je u drugom kompu kojeg još nisam skroz složio) Maxtora Fireball 3 40gb, 5400rpm, 2mb cache, i nikad ga nisam čuo, jedino što se dosta grijao, a sad nedavno sam kupio Seagate Barracuda 80gb S-ATA 8mb cache koji ispušta onaj ttttttrrk zvuk. A naslušao sam se kako je Maxtor dobar par thermaltakeu a Seagate zalmanu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
nEkspert
Datum registracije: Oct 2002
|
Kad imaš maxtora, ko' da imaš traktor u kompu ![]()
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
I ja ti imam Seagate od 60 i 80 i stvarno se ništa ne čuju ![]()
Intel P4 1.8 Mhz ASUS P4S533-E SiS 645DX 2 x 256MB DDR333 Samsung HERCULES ATI Radeon 9800SE AIW 128 MB HDD Seagate Barracuda 60 & 80 GB NEC DVD RW+/-ND-2500 PSU Aopen 300W Monitor EIZO 19" Flexscan Microsoft IntelliMouse Optical CoolerMaster Aerogate II CoolerMaster Cool Drive 3 CoolerMaster 2 x 80mm vent LED Blue Papst 120mm vent SkyStar 2 Case InWin X710 Black |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
nemcujem ga uopce ni kad stavim uho kraj njega, ne grije se bas puno 30-32 stupnja, brz, po meni OK.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Ja imam Maxtora u jednom i WD-a u drugom kompu i otprilike se jednako čuju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Jeste pokušali sa nekim toolom smanjiti glasnoću diska? Malo ga uspori, ali zato se bar ne čuje. Tako sam i ja ovaj svoj Hitachi sa Hitachi Disk Toolom sredio, više se ne čuje, a prije je roštao ko lud. (tribute to Nicholas, koji me upozorio na postojanje HDT-a ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Lika u mom srcu
|
Citiraj:
Moj se ne čuje, ali doslovno ne proizvodi nikakav zvuk ni kad staviš uho kraj njega, dok se frendov čuje na 2 metra udaljenosti, grebe li grebe, rošta za poludit, a disk star mjesec dana.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
![]() da jednostavno treba imati sreče prilikom kupnje harda or what ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Ovo ispod nisam ja! :)
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
Inače, imam 3 HD-a, ukupnog kapaciteta 360GB, sva tri Maxtorova i prilično su tihi, obzirom da ih uopće ne čujem. Možda zbog venta koji je ispod njih... A kad se jednom počnu javljat, stari Čekić & CO će u akciju.
![]() |
![]() |
#12 | |
Premium
|
Citiraj:
![]()
Intel P4 1.8 Mhz ASUS P4S533-E SiS 645DX 2 x 256MB DDR333 Samsung HERCULES ATI Radeon 9800SE AIW 128 MB HDD Seagate Barracuda 60 & 80 GB NEC DVD RW+/-ND-2500 PSU Aopen 300W Monitor EIZO 19" Flexscan Microsoft IntelliMouse Optical CoolerMaster Aerogate II CoolerMaster Cool Drive 3 CoolerMaster 2 x 80mm vent LED Blue Papst 120mm vent SkyStar 2 Case InWin X710 Black |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Meni ce sad ponestat prostora frend dolazi s 30GB, imam jos samo 38 GB free, nakon toga ce bit 8GB defakto nis. Moram podhitno sredit onaj 60GB IBM za roba, il negdje nabavit nekaj jeftino
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Premium
|
Citiraj:
![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Stane
Datum registracije: Jul 2003
|
evo ja imadem Seagate barakudu 120Gb (mb kesa i disk se uopce ne cuje! Super je , malo se grije, tih je ali je i malo sporiji od maxtora! Moj glas ide Seagate! po mome nista se drugo ne isplati kupiti! Kod maxtora,IBM je upitna kvaliteta (novije verzije diskova)!
![]() |
#18 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Seagate se čuje, ... gle ja imam dva u RAID 0, tj. kada disk radi, znači rade oba, i ama baš se niš ne čuju ... tako da bi ja sumnjao u ispravnost tog čujnog Seagatea ... a to kaj netko ima 360 Gb u kompu, pa recimo imam jednog pacijenta u WLANu koji ima u kompu 1000 GB i sad sam pokušao nešto tam uploadat i dobijem poruku da je sve puno : cheers2
![]() |
#19 |
Ovo ispod nisam ja! :)
Datum registracije: Sep 2002
|
A šta držim na 360GB. Neke dokumente, dopise, tablice. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|