|
![]() |
#451 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
GL Beshtya sa shopom, i još se samo nadam samo da ovi koji su "naručili" razno razne komponente neće naglo promjeniti mišljenje i odustati od kupovine još jednom GL
#452 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#453 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#455 | |
Premium
|
Citiraj:
frst...ne pitaj za datume (iako bude do 12.04. ![]() seknd...telefonske narudžbe ne dolaze u obzir (osim kad napraviš 5-tu narudžbu pa se već znamo-ono znaš meeee, znaš meeee šop će imati lijepo mogućnost registracije i isključivo pisanih narudžbi...telefonski možemo sve ali narudžbe samo i isključivo pisano! |
|
![]() |
![]() |
#456 |
Premium
|
sad idem tražiti cijene za polirka paste i šmirgl papir za poliranje...over end aut...vraćam se navečer (ali da si doma do 11!!! ![]() |
![]() |
![]() |
#458 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Neznam ja sam ciljao na 17.03 da je u pitanju možda ali se nakako sumnjivo približavamo 01.04 s ovim threadom... Baš me zanima oće kakav joker osvanuti na threadu na taj dan... ![]()
#462 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
ufuf, koja spamara... sto se tice popusta: nekako imam filing da ce uskoro hojza i toj imati majih pjobjema sa sejvejom... stotine novih clanova sa 0.000-7.887 postova samo da bi kupili jednu stvar za 10kn manju cijenu... smatraj ovo kao preporuku i prijedlog za promjenu nacina popusta, besht ![]()
#465 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() |
#468 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
nije bitan broj postova nego covjek moze da vidi tko je kada regan i to je to.... jer ima ljudi koji svaki dan vise po forumu i citaju, obrazuju se a ne postaju.... |
![]() |
![]() |
#469 |
Premium
|
#471 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#472 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
NAMJERNO sam stavio ovako smijesno malen broj postova (ono je decimalni broj, da se naglasi sarkazam...), jer sam samim time htio ukazati ne na to da ce se nabijati postovi ili spamati, vec da ce se kreirati novi useri koji nece biti aktivni... samo ono, uf nista me ne dode registracija a usparam 5%... a posto jako puno usera ima ovaj forum u cijeloj hrv, lako ce se glas procut. nakraju ce ispast da mi p0w4h u53r5 sa pce necemo zapravo imati popust (jer ce svi imati 5% popusta...) razmislite malo glavom za vrijeme citanja posta... gornjom.
![]() |
#474 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Kako vam samo nije neugodno pisati takve gluposti čovjeku koji je s ozbiljnom namjerom otvorio ovaj topic? |
![]() |
![]() |
#475 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
- ej stari čuo sam da se govna dijele besplatno na trgu!!! - ma daj, ideeeemo!!! klasična rvacka priča... ma da je xyz komponenta 1000kn u hg/links/vemil i 1100kn kod beštije, dam tih 100kn pa makar mi ruke otpale jer se vidi da je ljudina. e da, kad će taj dućan?? bubba kick in! ![]() |
![]() |
![]() |
#476 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
stvarno smo mi ljudi gladni, pustite te popuste dovoljno sto ce covjek to otvoriti i uciniti svima uslugu... vjerovali ili ne ja cekam sta ce bit sa ovim, pare drzim nesto manje od 10k kuna i cekam...cekam...citam ovdje ... sve ono hajde otvorice se pa da ja narucim zivotinju. ko misli kupovat nece gledat u +/- 20kuna!
#477 |
Premium
|
evo ovako ćemo napraviti-obzirom da su cijene već same po sebi (odn. biti će) ionako konfigurirane tako da budu ili najniže ili među najnižima 5% popusta će ostvarivati svi članovi koji su se regali zaključno sa 31.12.2007. (mislim da je tako i najviše fer jer sam thread i otvorio sredinom 1. mj.)-no ponavljam članovi koji su se kasnije regali neće biti baš zakinuti... osim toga nigdje se na šopu neće objavljivati da članovi pisiexpert foruma imaju 5% dodatnog popusta ![]() |
![]() |
![]() |
#478 |
Premium
|
danas ide lock na topic jer stvarno više nema smisla da se ovdje postavljaju jedno te ista pitanja i raspravlja o stvarima kojima tu nije mjesto...dobro su moderatori i do sad imali živaca...ako netko ima konkretna pitanja neka pošalje PM (dok se ne otvori šop)...svi koji još nisu do sad pročitali topic i dalje će moći pročitati sve bitno što je do sad napisano. |
![]() |
![]() |
#479 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
cpu e4300/sonictower+nexus120; mbo gigabyte p35-ds3-l; ram kingmax1024/667x2; vga hd3850; psu corsair hx 520w; dvd benq 1655; hdd wd1200jd&samsung hd321kj&ST3160021A; ZM-MFC1; lg22ws; btc6300; mx 518 i sve u chiefu s nekoliko nexusa |
![]() |
![]() |
#480 |
Premium
|
a jel ste zapeli za tih 5%...fakat nam je stanje takvo u drzavi.nije niti vazan trud, ni usluga, ni kaj se nudi, ma nista, samo nek se spomene neki popust i to je to. zakaj nisi odmah dignuo cijene, pa kao stavio za pcekšperte ono 10 ili 20% popust, bil bi na istom ko i s pet, no bil bi heroj..ee pcE heroj.. stvarno svasta ljudi. umjesto konstrukcije vi se palite na nekakve bedastoce. nedaj se smesti i sretno s shopom. ![]()
Uređivanje | |
|
|